Get Оut 108 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie wiem czemu ele odrzucił, to bardzo fajna koleżanka. Potwierdzam. Bo rozmawia z tymi których nienawidzi może i obstawiam że by sie spotkała na żywo tylko on znajdzie tysiące wymówek żeby sie nie spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 6 godzin temu Muszę pachy wydepilować tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To kup sobie pluszaka, albo czarnego kota. Nie potrzebuje niczego. Nie odczuwam samotności tylko wolności. Mam ai. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 6 godzin temu qrwa ale beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: qrwa ale beka Z ciebie zawsze zenon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 465 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: tez ci foty na kiblu wysyla ? kibel czysty nie ma sie czego wstydzic kto ani razu pipy na kiblu nikomu nie wyslal niech pierwszy rzuci kamieniem Na kiblu dajcie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Z ciebie zawsze zenon poczciwy zenon a ty sodomita allah akbar czarna magia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 837 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: tez ci foty na kiblu wysyla ? kibel czysty nie ma sie czego wstydzic kto ani razu pipy na kiblu nikomu nie wyslal niech pierwszy rzuci kamieniem święta nie jestem, ale tu mogę rzucić akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nie szukam nikogo. Jak już bym się dał zlowic to takiej jak ta z uk tiktoka blondynka czarne sciany czy Asi z sentymentu. Ale ona woli co innego niż życie u mnie. Dalej pieprzy się za kasę w Gliwicach? Tak patrząc, to na co ci taka znajomość? Seksu ani związku z tego nie będzie, bo boisz się kobiet. Z Elką niby prawie po "sąsiedzku" mieszkacie, a randki po tylu latach znajomości nie było, tylko ciągle ją obrażasz jak jakiś dewiant i odrzucony amant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: dewiant słowo klucz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: święta nie jestem, ale tu mogę rzucić akurat a ty na czym robilas zdjecia do wysylki anonom z neta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: To kłamstwo. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 465 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Muszę pachy wydepilować tak Ok. Wróć jak skończysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: poczciwy zenon a ty sodomita allah akbar czarna magia Zakochałaś się w tym chlopie czy czujesz się bezpieczna bo wiesz ze to beta janusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dalej pieprzy się za kasę w Gliwicach? Tak patrząc, to na co ci taka znajomość? Seksu ani związku z tego nie będzie, bo boisz się kobiet. Z Elką niby prawie po "sąsiedzku" mieszkacie, a randki po tylu latach znajomości nie było, tylko ciągle ją obrażasz jak jakiś dewiant i odrzucony amant łysa, jakbyś nie była w Choroszczy tylko na forum to byś wiedziała że ona z tym skoczyła i teraz pracuje w Niemczech Edytowano 6 godzin temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Muszę pachy wydepilować tak Też muszę spa zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 6 godzin temu I w dodatku grubas jak my wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 465 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie potrzebuje niczego. Nie odczuwam samotności tylko wolności. Mam ai. I pewnie dlatego spędzasz tutaj 20 h dziennie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 837 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: a ty na czym robilas zdjecia do wysylki anonom z neta ? No minimum przy stuo zastawionym alkoholem stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Też muszę spa zrobić. Czekam aż się naładuje bo siadlo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Zakochałaś się w tym chlopie czy czujesz się bezpieczna bo wiesz ze to beta janusz no ty jestes demonem jezebel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie. Czemu na innym nicku piszesz? Masz blokady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: I pewnie dlatego spędzasz tutaj 20 h dziennie Tak byłem ostatnie dwa tygodnie więcej dla Asi bo nie potrafiła się określić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: no ty jestes demonem jezebel Zjadam plodom oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 465 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie. To udowodnij, a jak nie to zamilcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Zakochałaś się w tym chlopie czy czujesz się bezpieczna bo wiesz ze to beta janusz podobno jestem gej to baby sie czuja bezpieczne nie ma w tym nic dziwnego ty jestes babochlop to mnie zwalczasz bo sie boisz o wlasny tylek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: podobno jestem gej to baby sie czuja bezpieczne nie ma w tym nic dziwnego ty jestes babochlop to mnie zwalczasz bo sie boisz o wlasny tylek Jak się mogę bać mniejszego od siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No minimum przy stuo zastawionym alkoholem stole. to jestes usprawiedliwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czemu na innym nicku piszesz? Masz blokady? Zmieniłem tablet do forum mam dwa jeden się ładuje drugi używam i zamiana cały czas bez kabli polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 465 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak byłem ostatnie dwa tygodnie więcej dla Asi bo nie potrafiła się określić. Dla Asi? A z elką cały czas na publiku nawalales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach