250GodzinTak 1118 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Glossy Mist napisał: 🧂 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie z litości bo ja mam z 10 samic zdjęcia i ona to wiedziała. Tylko dziesięc? A filmy masz? Np z masturbacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 9 godzin temu Haha znowu ból dupy parobnic że se pospać nie mogą xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Doktor ZG napisał: Widocznie lubi pieniądze. Pytam, bo nie rozumiem Eli, a kiedys sama przede mną przyznała, że ten Leżak nie kłamie. Wysłała mu. Ja zakładam, że z litości, żeby w końcu zobaczył. nie baby takich rzeczy nie wysylaja z litosci nie wierz w to. tu jest wiele bardziej empatycznych kobiet i zadna lezakowi nie wyslala pipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 9 godzin temu Przecież Leżak to kulturysta i fotograf znający się na kobiecej naturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gdzie masz tyle kotów? Co ty znowu wymyślasz? W salonie 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeszcze kwestia jak ładnych. Lepszych od elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przez łącza ciężko wyczuć pożądanie nawet nie o to chodzi przecież nie z każdym człowiekiem jakiego znam łączy mnie pożądanie a nawet powiedziałbym to jest raczej wyjątkowe z pozostałymi łączy mnie koleżeństwo, zwykła znajomość, przyjaźń itp itd Nie trzeba każdego człowieka zaraz pożądać nawet jeżeli ten człowiek jest przeciwnej płci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 712 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie lepiej w atrakcyjności płci niż ja ogólnie lepiej bujac się samemu to może coś ładnego się przyklei Co najwyżej psia kupa do podeszwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Tylko dziesięc? A filmy masz? Np z masturbacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: nie baby takich rzeczy nie wysylaja z litosci nie wierz w to. tu jest wiele bardziej empatycznych kobiet i zadna lezakowi nie wyslala pipy Krejzi jedną wysłała siedzi tu cały czas i pierniczy trzy po trzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: nie baby takich rzeczy nie wysylaja z litosci nie wierz w to. tu jest wiele bardziej empatycznych kobiet i zadna lezakowi nie wyslala pipy Ewentualnie wspominała, że jej facet lubił jakies gry erotyczne. Może potem czytał reakcję Leżaka na zdjęcia. Ale skoro Elcia nie chce odp to nie drążę już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeszcze kwestia jak ładnych. w przypadku lezaka nawet jak brzydkie to jednak to jest imponujace osiagniecie mnie zaimponowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nawet nie o to chodzi przecież nie z każdym człowiekiem jakiego znam łączy mnie pożądanie a nawet powiedziałbym to jest raczej wyjątkowe z pozostałymi łączy mnie koleżeństwo, zwykła znajomość, przyjaźń itp itd Nie trzeba każdego człowieka zaraz pożądać nawet jeżeli ten człowiek jest przeciwnej płci Ja byłam stąd z ludźmi na kawie i obeszło się bez pożądania Huh. Ale trzeba mieć odwagę i wyjść z chałupy. Haha Leżak tego nie ma i dziwię się, że kobiety wysyłają mu erotyczne zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 837 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: W salonie Lepszych od elki Elcia nie jest zła. A ty nie masz żadnej selekcji i bierzesz jak leci co się uda wyłudzić, więc wątpię. Swoją drogą na tyle lat tylko 10 cyfrowych? Przeciętny singiel widział 3 razy tyle w realu pewnie. Edytowano 9 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Tylko dziesięc? A filmy masz? Np z masturbacja? chyba zostaniecie z lezakiem kolegami widze ze macie podobne zainteresowania nadal masz te filmiki z masturbujacymi kafeteriankami ? moze sie wymien z lezakiem na elke na sedesie ale beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 7 Napisano 9 godzin temu Ja to mam tylko takie pytanie techniczne. To zdjęcie to jest na otwartym klopie przy sikaniu czy siedzi na zamkniętym jak na stołeczku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: ale beka Do roboty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 712 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Ewentualnie wspominała, że jej facet lubił jakies gry erotyczne. Może potem czytał reakcję Leżaka na zdjęcia. Ale skoro Elcia nie chce odp to nie drążę już. Ile lat można przeżywać to samo i w kólko odgrzewać stare spleśniałe juz dawno kotlety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Od kiedy jesteś taki dyskretny? Przed chwilą byłeś bardziej wylewny. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Krejzi jedną wysłała siedzi tu cały czas i pierniczy trzy po trzy tak tak oczywiscie tobie tez nie tylko lezakowi . liczyla na 40 zl ze jej darujesz jak szynszyla 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co najwyżej psia kupa do podeszwy. Nigdy nie wiadomo czy jakaś nie zagada albo mnie nie weźmie na odwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 9 godzin temu Haha nie wierzę że naprawdę ktoś tu wysyła pìzde krėtynom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 837 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, SeksownaSzlora napisał: Ja to mam tylko takie pytanie techniczne. To zdjęcie to jest na otwartym klopie przy sikaniu czy siedzi na zamkniętym jak na stołeczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, SeksownaSzlora napisał: Do roboty! widzisz ze nie da sie stad wyjsc brzuch mnie boli ze smiechu ratuj grazyna jak czysty kibel to wiadomo ze na otwartym Edytowano 9 godzin temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: chyba zostaniecie z lezakiem kolegami widze ze macie podobne zainteresowania nadal masz te filmiki z masturbujacymi kafeteriankami ? moze sie wymien z lezakiem na elke na sedesie ale beka Nie mam. Ewa by mnie zabiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 837 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nigdy nie wiadomo czy jakaś nie zagada albo mnie nie weźmie na odwagę Tak trzymaj. Optymizm i wiara w przyszłość to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Nie mam. Ewa by mnie zabiła. A czy wszystko musisz żonie oznajmiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: xDDD Chyba dobrze to ująłem Elu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Elcia nie jest zła. A ty nie masz żadnej selekcji i bierzesz jak leci co się uda wyłudzić, więc wątpię. Swoją drogą na tyle lat tylko 10 cyfrowych? Przeciętny singiel widział 3 razy tyle w realu pewnie. 10 kobiet zdjęć i nagrań więcej 27-37 jestem na forum dyskusyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 9 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach