Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 5 godzin temu A wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 4 godziny temu a nie myslales czasem zeby zboczyc z drogi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1125 Napisano 4 godziny temu A ja już zrobiłam zakupy, ogarnęłam w domu, chociaż na codzień jestem pedantką i chyba pójdę w plener popstrykać foty wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 223 Napisano 4 godziny temu a ja siedze w robocie i zalatwiam sobie swoje Bardzo Wazne Sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 223 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ja już zrobiłam zakupy, ogarnęłam w domu, chociaż na codzień jestem pedantką i chyba pójdę w plener popstrykać foty wiosny nie pracujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1125 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: nie pracujesz ? Byłam na chwilę Jutro długo będę działać i tak aż do śmierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 4 godziny temu a wyspaliscie siem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 4 godziny temu chyba sie nie lubimy, zapomnialam kot sie bił i jeczy jak go dotykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 100 Napisano 4 godziny temu Zjechałem po czterech dniach nieobecności do domu, a Ewki nie ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 100 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, starra mendah balkonova napisał: a wyspaliscie siem? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie. szkoda ze dla niektorych to najwazniejsza czynnosc bo mogli by byc milionerami wtedy jakby nie musieli spac nie wiadomo ile. Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1125 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, starra mendah balkonova napisał: a wyspaliscie siem? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 4 Napisano 3 godziny temu Będę jeść owsiankę z owsianym mlekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 302 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: A wy A ja jeszcze muszę się bawić w wymianę uszkodzonego dysku w macierzy RAID i czekać na odbudowywanie się danych... Piątek trzynastego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tak ja tez mam rekonwalescencje ale nie bede pisac bo zrobiom ze mnie szlore szkoda gadac lepiej nic nie pisac o tym ale wyspany czlowiek to szczesliwy czlowiek nie rozumiem tych co som gotowi poswiecac sen dla pracy albo milosci jprdl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu (edytowany) wow dla mnie lucky piątek trzynastego, dziwne te przesądy Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, +RC+ napisał: A ja jeszcze muszę się bawić w wymianę uszkodzonego dysku w macierzy RAID i czekać na odbudowywanie się danych... Piątek trzynastego. wy to chyba musicie duzo czekac nie wsciekac sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1125 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: wow dla mnie lucky piątek trzynastego, dziwne te przesądy Mnie tam dziś nic złego nie spotkało, a ostatnio same dobre rzeczy mi się przytrafiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1125 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Razorblade napisał: Będę jeść owsiankę z owsianym mlekiem. Gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu kawa sniadaniowa z cykoria jest obrzydliwa, nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 302 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: wy to chyba musicie duzo czekac nie wsciekac sie Dobrze mieć cierpliwość, to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Dobrze mieć cierpliwość, to prawda. ja to musze trenowac, uspokajac sie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 4 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gina? W jaki sposób mnie rozpoznałaś? 🩵 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Razorblade napisał: W jaki sposób mnie rozpoznałaś? 🩵 ty masz angielskie nicki i lubisz fancy obrazki. jak bedzie klotnia to bedzie odpisywac po paru sekundach na razie prosze czekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: ty masz angielskie nicki i lubisz fancy obrazki. jak bedzie klotnia to bedzie odpisywac po paru sekundach na razie prosze czekac. Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Kto? znaczy Magdalena, lubi klotnie bardzo, to nie jest sweet dziunia do kawki tylko ostra baba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 128 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, +RC+ napisał: Dobrze mieć cierpliwość, to prawda. Rym Cym a wiesz jak sie robi algorytmy do zapisu zdjec bo czytam ze jakis Polaczek wymyslil nowy algorytm JPEG XL, masakra jakas i ze to mniej wazy huh niedlugo przegonimy Chinczykow jak typy dalej beda tylko na konkuterkach klikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1125 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Razorblade napisał: W jaki sposób mnie rozpoznałaś? 🩵 Zawsze Cię rozpoznam. Znowu Cię zbanowali? Co za łajzy jedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 223 Napisano 3 godziny temu a ty jako chrzescijanin nie powinienes zaprzestac wierzyc w zabobony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 9 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, starra mendah balkonova napisał: a nie myslales czasem zeby zboczyc z drogi huh Kupiłem spanie dla kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach