Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
plaski

Skąd wiadomo że płaska jest płaska

Polecane posty

1. Sama się pochwaliła

2. Gapcio się wysprzęglił po alko

3. Wyciekło foto jej cycków

1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał:

4. Salowa fantazjuje.

Ale płaska tego nie neguje

14 minut temu, plaski napisał:

Ale płaska tego nie neguje

Bo jest płaska 😅

Kiedyś płakała na temacie, że zamówiła różowy stanik pod swój rozmiar AA i mam nadzieję, że zaspokoiłam twoją durną ciekawość plotkarzu z tira 😄

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Bo jest płaska 😅

Kiedyś płakała na temacie, że zamówiła różowy stanik pod swój rozmiar AA i mam nadzieję, że zaspokoiłam twoją durną ciekawość plotkarzu z tira 😄

Ty masz skłonność do zmyślania.

Przed chwilą, #freeBunio napisał:

Mam to po tobie. Witaj Pieprz w dopie w obcisłej garsonie 😅😄

2 minuty temu, #freeBunio napisał:

Ilu z nerwicy widziało już twoje obwisłe sagany? Ups.. 🎀

Płaska zawsze była wyniosła, wredna i niesympatyczna. Hejtowała po działach ile wlezie, nie mając umiaru w inwektywach 😊

Widzę, że pula nicków do wyzywania oraz dialogu się skończyła, to wymyśliła biznesmena z autyzmem i złotymi kartami 😝😅

Przed chwilą, Razorblade napisał:

Ilu z nerwicy widziało już twoje obwisłe sagany? Ups.. 🎀

Mam gdzieś jej zapisane zdjęcie i chyba go wrzucę, jak w okularach schyla się coś podnosząc 😍Może skończy się to łażenie i wyzywanie mnie od kureff 🙃

• Haha 1

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Płaska zawsze była wyniosła, wredna i niesympatyczna. Hejtowała po działach ile wlezie, nie mając umiaru w inwektywach 😊

Widzę, że pula nicków do wyzywania oraz dialogu się skończyła, to wymyśliła biznesmena z autyzmem i złotymi kartami 😝😅

Fajnie jakby Gapcio był zmyślony, to znaczy że jest zdesperowana i wolna

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Mam gdzieś jej zapisane zdjęcie i chyba go wrzucę, jak w okularach schyla się coś podnosząc 😍Może skończy się to łażenie i wyzywanie mnie od kureff 🙃

Mi daj

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Oooo, co Ty gadasz. Z (wątpliwą) przyjemnością je zobaczę.✨

Przed chwilą, plaski napisał:

Fajnie jakby Gapcio był zmyślony, to znaczy że jest zdesperowana i wolna

A nie jest , bo kto by wytrzymał z taką antypatyczną.😁

Oooo, co Ty gadasz. Z (wątpliwą) przyjemnością je zobaczę.✨

Niska blondynka przy kości w okularach. Szału nie ma, bez grama makijażu. Skoro ona robi świństwa, to dlaczego ktoś ma udawać, że jest ok. 

😜

Rozmiary staników to dla mnie czarna magia, nic mi te literki nie mówią... Pewnie tak samo się czujecie (kobiety) jak ja piszę o pamięciach V-RAM, ROM czy NVMe 😆 

Edytowano przez +RC+

12 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Bo jest płaska 😅

To fascynujące, że masz czelność śmiać się z kogoś, że jest płaski, mając obwód pod biustem jak zawodnik MMA. Przy 85 cm w klatce i miseczce B twoje piersi praktycznie znikają na tle tych potężnych pleców. Zanim następnym razem ocenisz czyjąś budowę, spójrz w lustro bo na razie to masz klatę szerszą niż niejeden chłop, a biustu zero.

• Like 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Niska blondynka przy kości w okularach. Szału nie ma, bez grama makijażu. Skoro ona robi świństwa, to dlaczego ktoś ma udawać, że jest ok. 

😜

Żeby chociaż charakterem nadrabiała, ale wredne to i przemądrzałe. Czekam na foto. 📸 🦋

4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

To fascynujące, że masz czelność śmiać się z kogoś, że jest płaski, mając obwód pod biustem jak zawodnik MMA. Przy 85 cm w klatce i miseczce B twoje piersi praktycznie znikają na tle tych potężnych pleców. Zanim następnym razem ocenisz czyjąś budowę, spójrz w lustro bo na razie to masz klatę szerszą niż niejeden chłop, a biustu zero.

A ty pokaż swoje

4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Witaj Ruda. O wilku mowa 😉

A mąż gdzie? 😝

2 minuty temu, Razorblade napisał:

Żeby chociaż charakterem nadrabiała, ale wredne to i przemądrzałe. Czekam na foto. 📸🦋

Uderz w stół, a płaska salix już się odpala 😝

2 minuty temu, plaski napisał:

A ty pokaż swoje

Masz płaskodopie czy plaskostopie

Kto to nerwowy skoczek? Pieprz w dopie po rezerwacji urodzin w strażnicy w kole gospodyń wiejskich? 😊

Dzięki za lajka 😄

1 minutę temu, wanna babcie сука? napisał:

👩🏻‍🦲

Moon nudzisz 🤦40 letni chłop obcięty na garnek stalkuje kobiety w sieci, od których dostał kosza. Jprd 😄Twoje zdjęcie tez mam i też wrzucę 😎

Uderz w stół, a płaska salix już się odpala 😝

Też coraz bardziej jestem ku teorii, że to konto płaskiej larwy. 

Też coraz bardziej jestem ku teorii, że to konto płaskiej larwy. 

Oczywiscie , że to ona, bo jest zakompleksiona i nie ma już z kim hejtować 🥰Jest płaska i wredna. 

Oczywiscie , że to ona, bo jest zakompleksiona i nie ma już z kim hejtować 🥰Jest płaska i wredna. 

Idę pod prysznic. 🚿 błagam, niech ten temat nie znika, bo czuję że dostarczy niejedną dawkę śmiechu. 🩵

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Widać, że pękasz z zazdrości o drobną sylwetkę, bo sama wyglądasz, jakbyś prosto z oktagonu wyszła. Ta twoja nienawiść to tylko rozpaczliwa próba odwrócenia uwagi od faktu, że masz wdzięk betoniarki i zero proporcji. Wymyślanie bzdur i plucie jadem nie sprawi, że nagle zaczniesz wyglądać subtelnie.

• Like 1

8 minut temu, Razorblade napisał:

Idę pod prysznic. 🚿 błagam, niech ten temat nie znika, bo czuję że dostarczy niejedną dawkę śmiechu. 🩵

Nagle zapanowała cisza i wszyscy się rozeszli. Im wolno wozić się po salowej i ginie, a mnie i innym nic złego na te osoby napisać nie można 😁

Salix nie masz zielonego pojęcia jak wyglądają moje cycki, więc odbij nudziaro, wyciągnij kij z tyłka i uderz do wymyślonego męża, żeby dał ci na powiększenie cycków. Może twój terroryzm na forum się skończy i będziesz bardziej do życia. Chociaż wątpię, bo zawsze byłaś wredna i jędzą zostaniesz 😝😄

Edytowano przez 250GodzinTak

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się