lybed 44 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Obsesje się leczy, Dlaczego piszesz na nerwicy ze wszystkim wysyłam cycki? a nie wysylasz ? komu nie wyslalas a chcial poza crazy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: To wypad, jak się nie podoba. Twój czas już minął. No nie podobasz mi się i zrobiłaś wypad, ale to nie powód, żeby się tak rzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To za kulisami. Miałbyś niezła pożywkę. Widziałeś jak rym dziś wkur..? Ja jeszcze nie dotarłem No pojechał leżakowi nieźle jak leżak go nazwał homoseksualistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: No nie podobasz mi się i zrobiłaś wypad, ale to nie powód, żeby się tak rzucać. A co nieładna cyganki są piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Dałem mu wczoraj info jak na tacy i liczyłem, że się odegra, a on mnie kochany toscikiem poczęstował. no mowie ze zostaliscie najlepszymi kumplami zwykel tak bywa ze dwoch bylych tej samej to beda koledzy 2 minuty temu, Malowany napisał: To za kulisami. Miałbyś niezła pożywkę. Widziałeś jak rym dziś wkur..? Ja jeszcze nie dotarłem nie slyszalem cos ale nic nie wiem co sie dzialo. stresc o co chodzi. z dwa dni temu wpadl na nerwice i byl jakis wkurzony ze mu bab zazdroszcze w sensie powodzenia ale nie wiem o co mu chodzilo. jak spoza to pewnie lex zrobil bombelka elce jakbym mial zgadywac i dlatego rpzepadl bez wiesci z obawy o alimenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: a nie wysylasz ? komu nie wyslalas a chcial poza crazy ? Ty stara plotkaro! Ja jakoś nic nie dostałem, więc nie wierzę, że takie foty latają za moimi plecami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: No pojechał leżakowi nieźle jak leżak go nazwał homoseksualistą lezak tez zauwazyl ze jest cieply ? lezak nie jest taki glupi jednak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ty stara plotkaro! Ja jakoś nic nie dostałem, więc nie wierzę, że takie foty latają za moimi plecami. sadze ze elka jest dumna ze swoich cyckow i empatyczna jak ktos prosi to daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: No pojechał leżakowi nieźle jak leżak go nazwał homoseksualistą Haha chyba ostatnio trochę rym wjechałem na psyche. Jest ten temat jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: sadze ze elka jest dumna ze swoich cyckow i empatyczna jak ktos prosi to daje Ja mam jeszcze prosić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 139 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: lezak tez zauwazyl ze jest cieply ? lezak nie jest taki glupi jednak Czemu myślisz że on jest geyem? Masz argumenty czy go nie lubisz po prostu co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, lybed napisał: no mowie ze zostaliscie najlepszymi kumplami zwykel tak bywa ze dwoch bylych tej samej to beda koledzy nie slyszalem cos ale nic nie wiem co sie dzialo. stresc o co chodzi. z dwa dni temu wpadl na nerwice i byl jakis wkurzony ze mu bab zazdroszcze w sensie powodzenia ale nie wiem o co mu chodzilo. jak spoza to pewnie lex zrobil bombelka elce jakbym mial zgadywac i dlatego rpzepadl bez wiesci z obawy o alimenty Taki słodziak z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Czemu myślisz że on jest geyem? Masz argumenty czy go nie lubisz po prostu co Prawdziwy samice wyczuwa homo z kilometra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 8 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: No nie podobasz mi się i zrobiłaś wypad, ale to nie powód, żeby się tak rzucać. Nie masz nawet podbicia do mnie. Fantazjuj dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, lybed napisał: a nie wysylasz ? komu nie wyslalas a chcial poza crazy ? Łącznie 3 osoba chyba wysłałam więc zakończ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Łysa z brazzers napisał: A co nieładna cyganki są piękne Widziałem aktualne. Mimo, że na focie widać bok i tył, to idzie zauważyć, że zalatuje ciotką klotka🥴🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ja mam jeszcze prosić? nie wiem ale mysle ze mozesz sprobowac i dostaniesz 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Czemu myślisz że on jest geyem? Masz argumenty czy go nie lubisz po prostu co juz psialem argumnety on pisze cieplo o lezaku i np. menelu tirowcu ze dobry material na chlopa bo umie cofnac ciezarowka. zagaduje ich doradza im a bab jakos nie lubi. no i to zdjecie z tymi ustami no ktory chlop hetero tak robi ? zaden. no i te jego prawicowe poglady to czesto idzie w parze z gejostwem ktore sie wypiera. to tylko takie moje ploty nie mowie ze jest nic mi do tego ale na miejscu lezaka bym adresu nie podawal mu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 12 godzin temu Chociaż trzeba pamiętać że jak się coś wyśle munkowi to jak całemu forum pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Razorblade napisał: Nie masz nawet podbicia do mnie. Fantazjuj dalej. I dlatego sciagnelas fote jakiegoś lachona? Oł je ymc ymc haw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Taki słodziak z niego no widzialem ze sie swietnie dogadujecie 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Łącznie 3 osoba chyba wysłałam więc zakończ. a ile chcialo ? 1 minutę temu, Malowany napisał: Widziałem aktualne. Mimo, że na focie widać bok i tył, to idzie zauważyć, że zalatuje ciotką klotka🥴🥳 jeszcze z miesiac temu pisales o gine ze 10/10 tylko ze ci z gimnazjum fote wyslala zmieniasz zdanie jak lezak. pasowalibyscie do siebei ona za kolnierz nie wylewa i ty tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Chociaż trzeba pamiętać że jak się coś wyśle munkowi to jak całemu forum pokazać dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: no widzialem ze sie swietnie dogadujecie a ile chcialo ? jeszcze z miesiac temu pisales o gine ze 10/10 tylko ze ci z gimnazjum fote wyslala zmieniasz zdanie jak lezak. pasowalibyscie do siebei ona za kolnierz nie wylewa i ty tez nie Ale szybko otrzezwialem i ogarnąłem, że fota pozyskana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: a ile chcialo ? Nie jestem w stanie policzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie jestem w stanie policzyć. Trzeba było to spieniężyć ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ale szybko otrzezwialem i ogarnąłem, że fota pozyskana a chciala cie oszukac sadzilem ze po prostu zbrzydla i wyslala z mlodosci ale swoje a to co tu latalo z jakimis 3 babami to ona czy fejk ? pewnie ona bo bylo takei srednie jakby kradla to od ladniejszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie jestem w stanie policzyć. naprawde ludzie do ciebei pisali zebys pokazala im cyce ja tylko zartowalem nie sadzilem ze mialas takei propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Malowany napisał: Trzeba było to spieniężyć ehh dokladnie powinna miec cennik jak kazda szanujaca sie kafeterianka cyce 50zł pipa 100zł itd. od razy by odsial niewyplacalnych bicy ktorzy na kawe by zalowali 10zl a pozniej placza ze baba woli czarnego bo postawil kawe Edytowano 12 godzin temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu to co sie malowany wydarzylo dawaj te ploty bo juz pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Trzeba było to spieniężyć ehh Następny mądry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Następny mądry jak ludzie cos dostaan za darmo to nie szanuja i pozniej cie traktuja jak traktuja vide lezak. a patrz jak traktuje anastazje ona bierze kase za takie rzeczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach