Malowany 698 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: a chciala cie oszukac sadzilem ze po prostu zbrzydla i wyslala z mlodosci ale swoje a to co tu latalo z jakimis 3 babami to ona czy fejk ? pewnie ona bo bylo takei srednie jakby kradla to od ladniejszej Nie. Dopiero rano mogłem całkiem otworzyć oczy i wyczułem podstęp. Jakby była ładna, to mimo kłótni, potrafiłbym obiektywie ocenić i napisać. Ja nie salowa, że odejmuje, albo dodaje kg i lata, żeby tylko bardziej dowalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: jak ludzie cos dostaan za darmo to nie szanuja i pozniej cie traktuja jak traktuja vide lezak. a patrz jak traktuje anastazje ona bierze kase za takie rzeczy W dupie to mam. Jakbym miała potrzebę zarabiać na czymś takim to bym zalozyla only fansa czy cos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie. Dopiero rano mogłem całkiem otworzyć oczy i wyczułem podstęp. Jakby była ładna, to mimo kłótni, potrafiłbym obiektywie ocenić i napisać. Ja nie salowa, że odejmuje, albo dodaje kg i lata, żeby tylko bardziej dowalić. widzisz ma na ciebei ochote bierz ja bedziesz mial z kim wypic 4 packa i mecz obejrzeć inna baba bedzie ci awantury robic ze pijesz a gina sama ci powie napij sie jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Następny mądry Dopa 20, tzytzki 30 i muszelka 50. Przecież to by schodziło jak ciepłe bułki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W dupie to mam. Jakbym miała potrzebę zarabiać na czymś takim to bym zalozyla only fansa czy cos takiego myslisz ze zrobilabys tam kariere ? nie kusi cie ? moze sprobuj na tym olnyfansie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: Dopa 20, tzytzki 30 i muszelka 50. Przecież to by schodziło jak ciepłe bułki. wydaje ci sie jeden by kupil i pokazal kolegom no pomysl sam zrobilbym zrzutke z nowym kolega lezakiem i kupili na pol Edytowano 12 godzin temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: widzisz ma na ciebei ochote bierz ja bedziesz mial z kim wypic 4 packa i mecz obejrzeć inna baba bedzie ci awantury robic ze pijesz a gina sama ci powie napij sie jeszcze Skończyłbym pod mostem, albo Choroszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, lybed napisał: pozniej placza ze baba woli czarnego bo postawil kawe Nie płacze bo moja baba nie woli nic czarnego nawet kawy :D Edytowano 12 godzin temu przez Łysa z brazzers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu Za 5 zł może by 11cm brali huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Skończyłbym pod mostem, albo Choroszcz. no mozliwe ale mialbys towarzystwo pod mostem Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Nie płacze bo moja baba nie woli czarnego baba ktora bys chcial miec na pewno woli nawet czarnego i biednego skoro masz taki ból du.py ze jakas baba na striptis poszla i z czarnyum tanczy to wiadomo ze jeste sincelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, lybed napisał: myslisz ze zrobilabys tam kariere ? nie kusi cie ? moze sprobuj na tym olnyfansie Nie, czułabym się jak dziw.ka a poza tym na brak kasy nie narzekam Edytowano 12 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 139 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Nie płacze bo moja baba nie woli nic czarnego nawet kawy :D A czarne gorsety i outfity? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie, czuła bym się jak dziw.ka a poza tym na brak kasy nie narzekam czulabys sie jak gwiazda. czym sie to rozni od pokazywania siebie lezakaom i monom na kafeterii czy innym przegrywom ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: czulabys sie jak gwiazda. czym sie to rozni od pokazywania siebie lezakaom i monom na kafeterii czy innym przegrywom ? Nie chce mi się tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, lybed napisał: wydaje ci sie jeden by kupil i pokazal kolegom no pomysl sam zrobilbym zrzutke z nowym kolega lezakiem i kupili na pol Ja ostatnio się zastanawiałem, jakby tutaj zarobić większy hajs i szybko się skapnalem, że za dużo nie potrafię i nie ma się co oszukiwać. Ale po dwóch dniach stwierdziłem, że mógłbym siadać na dildo i wrzucać do neta. Tyłek fajny. Edytowano 12 godzin temu przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 139 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: czulabys sie jak gwiazda. czym sie to rozni od pokazywania siebie lezakaom i monom na kafeterii czy innym przegrywom ? Może Elka chce wrócić do pracy normalnej kiedyś a po tym by miała zrypana reputację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: no mozliwe ale mialbys towarzystwo pod mostem baba ktora bys chcial miec na pewno woli nawet czarnego i biednego skoro masz taki ból du.py ze jakas baba na striptis poszla i z czarnyum tanczy to wiadomo ze jeste sincelem To ci pisze że moja nawet czarnej kawy nie lubi za to krejzi... Ho Ho znasz najlepiej jej preferencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja ostatnio się zastanawiałem, jakby tutaj zarobić większy hajs i szybko stwierdziłem, że za dużo nie potrafię i nie ma się co oszukiwać. Ale po dwóch dniach stwierdziłem, że mógłbym siadać na dildo i wrzucać do neta. Tyłek fajny. Że co xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: A czarne gorsety i outfity? Może małą czarną założyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu Tylko trzeba rynek wybadać, czy jest popyt na takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 139 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Że co xd Tak pisze żebys straciła czujność że niby taki pszyjaciel damskiej dûpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 52 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: W dupie to mam. Jakbym miała potrzebę zarabiać na czymś takim to bym zalozyla only fansa czy cos takiego Tam się nie da dopłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Że co xd Tylko myślałem, ale trzeba coś kombinować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 723 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Tak pisze żebys straciła czujność że niby taki pszyjaciel damskiej dûpy. Ze w sensie ze udaje homo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Ja ostatnio się zastanawiałem, jakby tutaj zarobić większy hajs i szybko się skapnalem, że za dużo nie potrafię i nie ma się co oszukiwać. Ale po dwóch dniach stwierdziłem, że mógłbym siadać na dildo i wrzucać do neta. Tyłek fajny. Brawo za szczerość aczkolwiek mógłbys dać emotke na alibi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 52 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, lybed napisał: wydaje ci sie jeden by kupil i pokazal kolegom no pomysl sam zrobilbym zrzutke z nowym kolega lezakiem i kupili na pol Mi by było szkoda 1.59 wolę donuta se kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 139 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ze w sensie ze udaje homo? Uj wie ale takie zachowania to jednak jak z tymi transami co chcą podglądać baby w toalecie bo czujom się kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Brawo za szczerość aczkolwiek mógłbys dać emotke na alibi Mówię jak jest. Jak przy drogach siedzą, to okej, a ja bym sobie w domu siadał dyskretnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 52 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Nie, czułabym się jak dziw.ka a poza tym na brak kasy nie narzekam Nie była byś dzifkom tylko sexworkerkom druga sprawa nikt by nie zaplacil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Mi by było szkoda 1.59 wolę donuta se kupić Wykupiłbyś pakiet premium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach