+RC+ 312 Napisano 6 godzin temu Dawno nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1143 Napisano 6 godzin temu Banan, jogurt naturalny i kawa A na drugie śniadanie kanapka z ciemnego pieczywa, masło, sałata lodowa, salami, pomidor i ogórek kiszony do tego Obiad dziś na wyjeździe. Tak I dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 312 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Banan, jogurt naturalny i kawa A na drugie śniadanie kanapka z ciemnego pieczywa, masło, sałata lodowa, salami, pomidor i ogórek kiszony do tego Obiad dziś na wyjeździe. Tak I dzień dobry Dzień dobry, ja drugiego nie jem, to muszę się najeść. A gdzie to wyjazd planowany, góry, morze, a może moje ulubione - szlaki rowerowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1143 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Dzień dobry, ja drugiego nie jem, to muszę się najeść. A gdzie to wyjazd planowany, góry, morze, a może moje ulubione - szlaki rowerowe? Jedziemy do Myśliborza trochę pozwiedzać, póki jest jeszcze pogoda. Szkoda życia na siedzenie w domu... Od Katowic ponad 6 godzin drogi mnie czeka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 312 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jedziemy do Myśliborza trochę pozwiedzać, póki jest jeszcze pogoda. Szkoda życia na siedzenie w domu... Od Katowic ponad 6 godzin drogi mnie czeka Pewnie, że tak. Byle pogoda dopisała, bo u mnie się chmurzy z rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 6 godzin temu Rym chciał wczoraj bić leżaka, a Madzia dzisiaj pravika. Nieźle się dobraliscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski wlamywacz 1 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jedziemy do Myśliborza trochę pozwiedzać, póki jest jeszcze pogoda. Szkoda życia na siedzenie w domu... Od Katowic ponad 6 godzin drogi mnie czeka Przecież ty mieszkasz w Bielsku-Białej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1143 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Pewnie, że tak. Byle pogoda dopisała, bo u mnie się chmurzy z rana. Jutro się pogoda zmieni, dlatego trzeba jechać dzisiaj. A Dolny Śląsk też lubię oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1143 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pedalski wlamywacz napisał: Przecież ty mieszkasz w Bielsku-Białej Już nie piszesz na projekcie Klaudia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski wlamywacz 1 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: Rym chciał wczoraj bić leżaka, a Madzia dzisiaj pravika. Nieźle się dobraliscie. Lex wrócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1143 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: Rym chciał wczoraj bić leżaka, a Madzia dzisiaj pravika. Nieźle się dobraliscie. A tobie się nudzi, czy masz kaca jak smok lub okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski wlamywacz 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Już nie piszesz na projekcie Klaudia? To nie mój projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pedalski wlamywacz napisał: Lex wrócił Nie i nie wróci, bo forum zapłonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 312 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jutro się pogoda zmieni, dlatego trzeba jechać dzisiaj. A Dolny Śląsk też lubię oglądać No zamki mamy fajne i pałace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 6 godzin temu Faktycznie chyba siwy miał coś takiego. Zaraz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 842 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, +RC+ napisał: Dawno nie było Prawie full English breakfast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 8 Napisano 5 godzin temu Tosty z serem i szyneczką indyczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 5 godzin temu Czteropaczek mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 112 Napisano 5 godzin temu Płatki owsiane na mleku wzbogacone bananem i gorzką czekoladą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Płatki owsiane na mleku wzbogacone bananem i gorzką czekoladą. Homo śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 8 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Get Оut napisał: Płatki owsiane na mleku wzbogacone bananem i gorzką czekoladą. Wolałabym mleczną. Pijak już się ciebie czepia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Wolałabym mleczną. Pijak już się ciebie czepia. Widziałaś mnie kiedys pijanego? Jak ja zaraz idę z koszyczkiem do kościoła. Ogarnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 103 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Toya napisał: Homo śniadanie Dokładnie. Nie do przełknięcia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 103 Napisano 5 godzin temu Pasta jajeczna z tuńczykiem, ogorkiem, awokado, pieczywo i kawa, to jest śniadanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 8 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Toya napisał: Widziałaś mnie kiedys pijanego? Jak ja zaraz idę z koszyczkiem do kościoła. Ogarnij. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Dokładnie. Nie do przełknięcia. To już rym je jak facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: 🫸 No i napierdzielanka, dawaj wyskakuj cwaniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 52 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: Dawno nie było Muszę kupić przylbice tesz bym se robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1143 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Razorblade napisał: 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co się cieszysz Złotko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach