Marta1990 30 Napisano niedziela o 13:36 Nowy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano niedziela o 20:07 Nie wiem czemu tyle usuwają nam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano niedziela o 20:11 2 minuty temu, otyla_33_otyla napisał: Nie wiem czemu tyle usuwają nam Poprzedni był dość długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 105 Napisano niedziela o 20:18 Nienawidzą nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano niedziela o 23:38 Niestety /:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano poniedziałek o 08:58 9 godzin temu, otyla_33_otyla napisał: Niestety /:((( Może do końca sezonu damy radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano poniedziałek o 13:16 MAm nadzieje,choc na na wandzie forum sie udzielam w temeacie klanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano poniedziałek o 18:39 W powtórkach na tvp seriale mamy Wigilię 2007. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano wtorek o 07:34 W tym tygodniu tylko 3 odcinki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano wtorek o 08:05 32 minuty temu, otyla_33_otyla napisał: W tym tygodniu tylko 3 odcinki? Nie, pięć jak zwykle. I dobrze, bo to dwa ostatnie będą najbardziej 'bombowe" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano wtorek o 09:36 1 godzinę temu, Mala napisał: Nie, pięć jak zwykle. I dobrze, bo to dwa ostatnie będą najbardziej 'bombowe" Piątkowy tak z tym ślubem Zosi. Dopiero przed i po świętach będą po 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano wtorek o 14:55 5 godzin temu, Marta1990 napisał: Piątkowy tak z tym ślubem Zosi. Dopiero przed i po świętach będą po 4. jakim slubem??????????/co ty piszesz?!!!!!!!! kurde na necie sa tylko 3 odcinki na ten tydzien, a ja nie mam tv;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano wtorek o 17:33 2 godziny temu, otyla_33_otyla napisał: jakim slubem??????????/co ty piszesz?!!!!!!!! kurde na necie sa tylko 3 odcinki na ten tydzien, a ja nie mam tv;( Zosia weźmie potajemny ślub w Pradze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano wtorek o 18:15 42 minuty temu, Marta1990 napisał: Zosia weźmie potajemny ślub w Pradze. mozesz mi na priv napisac gdzie ogladac odcinki online? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano wtorek o 18:20 5 minut temu, otyla_33_otyla napisał: mozesz mi na priv napisac gdzie ogladac odcinki online? na vod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano wtorek o 20:32 ale platne ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano środa o 00:06 3 godziny temu, otyla_33_otyla napisał: ale platne ;/ Ja mam wykypiony abonament i oglądam przedpremierowo, 12 zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano środa o 00:08 14 godzin temu, Marta1990 napisał: Piątkowy tak z tym ślubem Zosi. Dopiero przed i po świętach będą po 4. Agnieszka już w czwartek się dowie Paweł na wieść o tym jaki jego wnuczka wywinęła numer, będzie się po prostu SKRĘCAŁ ŻE ŚMIECHU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano środa o 08:23 8 godzin temu, Mala napisał: Agnieszka już w czwartek się dowie Paweł na wieść o tym jaki jego wnuczka wywinęła numer, będzie się po prostu SKRĘCAŁ ŻE ŚMIECHU. Bo mu się przypomni, że Agnieszka zrobiła to samo kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano środa o 13:31 czy ktos moze mi przypomniec z kim aga ma pierwsze i drugie dziecko? byl motywm gwa%$ttu? Bo kurde ni epamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano środa o 14:52 6 godzin temu, Marta1990 napisał: Bo mu się przypomni, że Agnieszka zrobiła to samo kiedyś. Tylko że on i Krystyna przynajmniej ZNALI Roberta wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano środa o 14:54 1 godzinę temu, otyla_33_otyla napisał: czy ktos moze mi przypomniec z kim aga ma pierwsze i drugie dziecko? byl motywm gwa%$ttu? Bo kurde ni epamietam Zosię ma z szefem gangu Mironem Lipskim (już nieżyjącym), a Julkę z mężem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano środa o 16:08 1 godzinę temu, Mala napisał: Tylko że on i Krystyna przynajmniej ZNALI Roberta wcześniej Ale i tak Agnieszka się z nim rozwiodła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano czwartek o 15:07 Aga nie miala szczescia di chlopow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano czwartek o 15:11 2 minuty temu, otyla_33_otyla napisał: Aga nie miala szczescia di chlopow Najbardziej kochała Łukasza,który zginął w wypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano czwartek o 17:16 Mam nadzieję że już zostanie z Januszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano czwartek o 19:01 1 godzinę temu, Mala napisał: Mam nadzieję że już zostanie z Januszem. Pewnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano czwartek o 19:47 a ja bym chcuala zeby go zdradzila tak jak on ja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano czwartek o 19:50 2 minuty temu, otyla_33_otyla napisał: a ja bym chcuala zeby go zdradzila tak jak on ja:D Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano czwartek o 21:05 cos by sie dzialo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach