Mala 5 Napisano czwartek o 22:13 1 godzinę temu, otyla_33_otyla napisał: cos by sie dzialo:D Może się coś innego dziać, nie same zdrady! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 20 godzin temu np co? pawel lubicz by sie przebieral za kobiete?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano 19 godzin temu 11 godzin temu, Mala napisał: Może się coś innego dziać, nie same zdrady! I się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano 19 godzin temu 39 minut temu, otyla_33_otyla napisał: np co? pawel lubicz by sie przebieral za kobiete?:D Nie pisz głupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 17 godzin temu Ale tego by sie nikt nie spodziewal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 16 godzin temu jejku nie widzialam odcinka z wczoraj i z dzis;( mam nadzieje ze dodza na strone! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano 15 godzin temu 56 minut temu, otyla_33_otyla napisał: jejku nie widzialam odcinka z wczoraj i z dzis;( mam nadzieje ze dodza na strone! Odcinki są za darmo już w czasie emisji w telewizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 13 godzin temu niestety nie mam telewizora, nie mieszkam tez w Polsce, wiec czekam tylko kiedy na strone z serialami online za darmo wrzucaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach