Mgła 297 Napisano 21 Marzec Ukłoniłabym się gdyby to było właściwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 22 Marzec Miałeś racje Zachowuję się jak trochę stuknięta Przez ten długi czas Mylą mi się dni powszednie i święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 29 Marzec Pomogę daj mi tylko wolną rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 29 Marzec Zrozum że przekroczona jest już meta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 31 Marzec Czy meta jest przekroczona, jeden Bóg tylko wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano wczoraj o 10:43 Będziesz odbijać się od ściany do ściany. Hierarchia gdzie ból sobie zadajesz myślisz że tak coś możesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 22 godziny temu Czy mogę to osobny temat. Druga rzecz- to jest jak z chwastami. Upatrujesz największy problem nie w tym co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 15 godzin temu Znowu się pogorszyło pletwiastej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 8 Napisano 15 godzin temu Może to przez te stopy 42 i malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, Mgła napisał: Czy mogę to osobny temat. Druga rzecz- to jest jak z chwastami. Upatrujesz największy problem nie w tym co trzeba. Myślisz że tego chce? W innych warunkach można lepiej rozwinąć potencjał.Jest przyjmowanie bólu a jest zadawanie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Gosc3763 napisał: Myślisz że tego chce? W innych warunkach można lepiej rozwinąć potencjał.Jest przyjmowanie bólu a jest zadawanie sobie Możliwe. Potencjał, śmieszne. Bardzo możliwe że tylko jedna metoda ma sens i może jest racja z tą metą, ale w sensie metody działania. Będą inne warunki, ale myślę że i tak nie da się bez tego co teraz ma miejsce jako efekt uboczny, nie wierzę choćby w to, że da się wrócić do przeszłości. Tak, a granica cienka i niewyraźna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu 22 minuty temu, Mgła napisał: Możliwe. Potencjał, śmieszne. Bardzo możliwe że tylko jedna metoda ma sens i może jest racja z tą metą, ale w sensie metody działania. Będą inne warunki, ale myślę że i tak nie da się bez tego co teraz ma miejsce jako efekt uboczny, nie wierzę choćby w to, że da się wrócić do przeszłości. Tak, a granica cienka i niewyraźna. Jak można tak żyć po to się żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: Jak można tak żyć po to się żyje? Toteż jestem zmęczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu I wyśpisz się po... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Kiedyś to było w modzie, teraz mam wrażenie że wraca, tyle tylko że w porównaniu z przeszłością, to rzucając okiem na historię, aktualnie jest płytkie, ale mogę się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Kiedyś to było w modzie, teraz mam wrażenie że wraca, tyle tylko że w porównaniu z przeszłością, to rzucając okiem na historię, aktualnie jest płytkie, ale mogę się mylić. Za daleko idziesz instynkty były zawsze tyle z podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Tak na marginesie, sporo ludzi, choć z innych powodów, ale siedzi w tym samym, z tym że część z nich chodzi na spacer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Tak na marginesie, sporo ludzi, choć z innych powodów, ale siedzi w tym samym, z tym że część z nich chodzi na spacer. Dlatego mówię co mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Dlatego mówię co mówię Tak, ale niewiele to zmieni gdyby tak zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Tak, ale niewiele to zmieni gdyby tak zrobić. Nie ty masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Dobra, zapamiętać - hierarchia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Gosc3763 napisał: Nie ty masz rację Całkiem możliwe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Całkiem możliwe:( Kiedyś to zweryfikujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: my Eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Eh Wiesz czego chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Wiesz czego chcę Trudno powiedzieć, raz chcesz dobrze, raz źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu Czasami widzisz coś jako złe albo jest takie jednak poprawiam się to mi się udziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: jednak poprawiam się to mi się udziela To prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 297 Napisano 12 godzin temu Byłoby dobrze gdyby kiedyś to było w pełni możliwe no ale.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 12 godzin temu Zostaw to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach