+RC+ 374 Napisano 23 godziny temu Bo jak działa to się lekko wkurzę, bo od godziny szukałem sposobu na rejestrację bez niego XD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Bo jak działa to się lekko wkurzę, bo od godziny szukałem sposobu na rejestrację bez niego XD No działa... Ja pier... Godzina w plecy zmarnowana... A szło obiecująco... Ale by Byczego piekło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No działa... Ja pier... Godzina w plecy zmarnowana... A szło obiecująco... Ale by Byczego piekło Działa uratowani 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No działa... Ja pier... Godzina w plecy zmarnowana... A szło obiecująco... Ale by Byczego piekło ja bym szukal jakby mi wszystkie konta padly i wam, zajrzalem do kodu i wiedzialem mniej wiecej o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, obly napisał: ja bym szukal jakby mi wszystkie konta padly i wam, zajrzalem do kodu i wiedzialem mniej wiecej o co chodzi No właśnie ja też grzebałem w kodzie i pewnie to samo znaleźliśmy... w każdym razie chodziło o pewien skrypt typu legacy, który istnieje tylko dlatego, że tak stara jest to wersja Invision... na Nerwicy już tego nie ma, ale była szansa spora, że dało się ominąć standardowy wariant CAPTCHA dzięki temu xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 3 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No właśnie ja też grzebałem w kodzie i pewnie to samo znaleźliśmy... w każdym razie chodziło o pewien skrypt typu legacy, który istnieje tylko dlatego, że tak stara jest to wersja Invision... na Nerwicy już tego nie ma, ale była szansa spora, że dało się ominąć standardowy wariant CAPTCHA dzięki temu xD To dlaczego nie zaktualizują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 196 Napisano 23 godziny temu 7 minut temu, +RC+ napisał: Bo jak działa to się lekko wkurzę, bo od godziny szukałem sposobu na rejestrację bez niego XD Ręce które leczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 23 godziny temu Madzia naprawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Lewakitosąspokochłopaki napisał: To dlaczego nie zaktualizują? Bo prawdopodobnie im się zwyczajnie nie opyla... Admin Nerwicy robi updaty sam, mimo, że lata temu sprzedał forum, ale wciąż traktuje je jak swoje... a tu czemu szeregowy administrator miałby się trudzić, jak nic z tego nie ma, a polecenia też nie dostał... Taka logika zgaduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 196 Napisano 23 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ręce które leczą Przez chwilę nawet grzebiąc pomyślałem... Kurdę chyba naprawiłem forum, ale po chwili przyszło otrzeźwienie... chwila, chwila to nie tak działa internet haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 196 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Bo prawdopodobnie im się zwyczajnie nie opyla... Admin Nerwicy robi updaty sam, mimo, że lata temu sprzedał forum, ale wciąż traktuje je jak swoje... a tu czemu szeregowy administrator miałby się trudzić, jak nic z tego nie ma, a polecenia też nie dostał... Taka logika zgaduję. Złośliwość rzeczy martwych, ale to się znowu zepsuje lub zatrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 23 godziny temu Salowa naprawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 58 Napisano 23 godziny temu Działa, bo salowej udało się wejść 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 196 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Przez chwilę nawet grzebiąc pomyślałem... Kurdę chyba naprawiłem forum, ale po chwili przyszło otrzeźwienie... chwila, chwila to nie tak działa internet haha Wróciłam do domu, bo zarobiona jestem ostatnio i normalnie ze swojej przeglądarki się zalogowałam i działa nawet cytowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 123 Napisano 23 godziny temu Dobra już skończcie przeżywać. Jest jak jest. Jak komuś nie pasuje to niech nie korzysta i na chùj kruszyć kopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 196 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Salowa naprawila Czemu masz taki nick? To ty Leżaczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 23 godziny temu Trzeba będzie założyć z 10 kont na zapas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 58 Napisano 23 godziny temu Salowa jako jedyna nie ogarnęła, bo co do Roksy nie wiadomo, może po prostu jej nie ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 123 Napisano 23 godziny temu Madzia przyszła i naprawiła. Nasza kochana bohaterka. ️🤍🩶🩷 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Wróciłam do domu, bo zarobiona jestem ostatnio i normalnie ze swojej przeglądarki się zalogowałam i działa nawet cytowanie Wcześniej nie działało i trzeba było blokować JS by cokolwiek tu napisać... Rano nawet ci instrukcję napisałem, by Gienia nie czuła się smutno sama. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Przez chwilę nawet grzebiąc pomyślałem... Kurdę chyba naprawiłem forum, ale po chwili przyszło otrzeźwienie... chwila, chwila to nie tak działa internet haha wierzysz lezakowi ze sam wiedzial jak tu pisac czy dowiedzial sie od cb ? jego wersja jest taka ze minute przed awaria zbanowali mu konto z ktorego aktualnie pisal (post co 2-5 minut az do awarii) a potem przez 4 godziny byl u stypiary , godzine po twoim podaniu instrukcji przyszedl z innego konta i twierdzil ze przez czas jak go nie bylo to sobie przypominal nazwe tego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 58 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Wróciłam do domu, bo zarobiona jestem ostatnio i normalnie ze swojej przeglądarki się zalogowałam i działa nawet cytowanie Madziu, wszyscy wiedzą, że nie rozumiałaś, jak to zrobić, żeby móc pisać, naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 16 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Czemu masz taki nick? To ty Leżaczku? Bo mnie zbanowali 5szt godzinę przed stypiara i nie dało się założyć konta z JavaScript to odnalazlem stare konto anastazji do priva z 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 196 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Trzeba będzie założyć z 10 kont na zapas Tak Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Madzia przyszła i naprawiła. Nasza kochana bohaterka. ️🤍🩶🩷 Hej 🥰Przytulam, bo zmarzłam z trasy i rano drapałam szyby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 7 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Wcześniej nie działało i trzeba było blokować JS by cokolwiek tu napisać... Rano nawet ci instrukcję napisałem, by Gienia nie czuła się smutno sama. Niestety Salowa nic kompletnie nie zrozumiała z tej instytucji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 7 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Tak Hej 🥰Przytulam, bo zmarzłam z trasy i rano drapałam szyby Z Myślibórz jeszcze wracałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 196 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, +RC+ napisał: Wcześniej nie działało i trzeba było blokować JS by cokolwiek tu napisać... Rano nawet ci instrukcję napisałem, by Gienia nie czuła się smutno sama. Dziękuję za troskę ale dałabym sobie radę. Nie zawsze mogę pisać i da się pisać. Życie to nie tylko nick na forum z popsutym silnikiem Edytowano 23 godziny temu przez tymczasowablokada Dubel słowa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Bo mnie zbanowali 5szt godzinę przed stypiara i nie dało się założyć konta z JavaScript to odnalazlem stare konto anastazji do priva z 2022 5 kont na raz ci zbanowali zanim zepsuli ? w takim razie to ty musiales byc ich celem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 70 Napisano 23 godziny temu RymCym znowu nas chcial uratowac znajdujac rozwiazanie na utworzenie konta. Rym nam rozwiazanie zdradzil, Gena pisala listy, lezak napisal jak sie cytuja, a Madzia naprawila. To jest ekipa dopiero. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach