tymczasowablokada 190 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, obly napisał: wyjasniam jego mitomanie A ty to ten od tira co blokował forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 7 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Ciekawe, czy zrobili coś z botem Temu. Nie zrobili, na macierzyńskim dalej zassrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 36 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ja robię makaron z kurczakiem w sosie curry. Pusta lodówka, więc ratuje się co jest, a zakupy zrobię jutro Naprawili JavaScript i od razu jest nasza gwiazda :D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, obly napisał: a czemu ci chat to na 3 punkty rozpisal? wyglada mi to jakbys mu nie kazal zeby ci dal szybka instrukcje w jednym zdaniu, tylko sie go wypytywal o to dlatego ci elaborat na cala strone wyjeeebal zeby cie doksztalcic Ja wpisalem w pasek adresu nowego okna bbcode cytat i on się tak sprodukowal to wam wkleilem Jest to szybciej niż wam pisać choćby jedno zdanie z nawiasami recznie O co masz ból dopy nie zrobiles matury i nie mogłeś iść na it? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 373 Napisano 17 godzin temu Uwielbiam sos curry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 58 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Haha biedulka pewnie koczowała pod drzwiami z nosem przyklejonym do wejścia bo jak tylko forum ruszyło,to natychmiast wbiła. To samo napisałyśmy 7 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Najzabawniejsze, że zalogowała się minutę po naprawieniu, więc cały czas warowała i sprawdzała, czy zostało naprawione, patrząc, jak inni umieją pisać 6 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Mogła chociaż trochę odczekać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 3 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Ciekawe, czy zrobili coś z botem Temu. Nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, obly napisał: tak jak lezak odczekal godzine i mial wymowke ze stypiare ruuuuhal w ciiipe Jaki zbieg okoliczności co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 17 godzin temu Działa ale forum jest powolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 373 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: A ty to ten od tira co blokował forum? Tak, to słynny kowbojkowy Dariusz Byczewski, zawodowy kierowca C+E, miłośnik seksu za pieniądze, słynący z licznych paranoi, koneser wyskokowych trunków i entuzjasta blokowania for internetowych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 123 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: U mnie jest zimno i dziś w kurtce zimowej chodziłam Opony już wymieniłam, a tu opady śniegu zapowiadają. Zawsze jestem w gorącej wodzie kąpana Dramat. Będę chodzić na nogach Ja nigdy wcześniej niż w kwietniu nie zmieniałam tak więc nie mam co się bać. Smacznej pasty z kurczakiem curry życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Ja nigdy wcześniej niż w kwietniu nie zmieniałam tak więc nie mam co się bać. Smacznej pasty z kurczakiem curry życzę. czym jezdzis ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, obly napisał: wyjasniam jego mitomanie Musiała by najpierw być leżak zawsze ma wytłumaczenie, leżaka nie przegadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Tak, to słynny kowbojkowy Dariusz Byczewski, zawodowy kierowca C+E, miłośnik seksu za pieniądze, słynący z licznych paranoi, koneser wyskokowych trunków i entuzjasta blokowania for internetowych. widziales na kuuurwicy shadow no sobie z filipkiem popisuje i ta melodiaa, jak myslisz dlugo wytrzyma zanim filipkowi odjeeebie i zostanie tam persona non grata jak ja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, +RC+ napisał: Nie wiem, prawda jest taka, że Leżak technicznie coś tam zawsze ogarniał, np kolorowe literki potrafił z kodów robić, zanim w edytorze taka opcja się pojawiła, więc teoretycznie mógł pamiętać takie old schoolowe kody Takie rzeczy to prawie każdy umie, wiesz ze on ćwiczył kiedyś u mnie na priv miesiąc zeby temat zablokować. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Takie rzeczy to prawie każdy umie, wiesz ze on ćwiczył kiedyś u mnie na priv miesiąc zeby temat zablokować. Nie klam bo żeby wstawic obrazek którego nie da się zrobić z tabletu. Więc nawet cały czas wszechświata by nie wystarczyl. Ale fajnie pisać głupoty chyba ciebie scat boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 123 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, obly napisał: czym jezdzis ? Volvo xc60 2020 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, +RC+ napisał: Tak, to słynny kowbojkowy Dariusz Byczewski, zawodowy kierowca C+E, miłośnik seksu za pieniądze, słynący z licznych paranoi, koneser wyskokowych trunków i entuzjasta blokowania for internetowych. To ten od nakładania słoika po majonezie? Kiedyś była tutaj taka historia i jakoś mi się przypomniała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 17 godzin temu Blokowanie tematów rozgryzlem w kwadrans jak mi nie chcieli powiedzieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Volvo xc60 2020 drogi samochod, nie za duzy dla cb ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Volvo xc60 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Nie klam bo żeby wstawic obrazek którego nie da się zrobić z tabletu. Więc nawet cały czas wszechświata by nie wystarczyl. Ale fajnie pisać głupoty chyba ciebie scat boli. Może i obrazek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 36 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: To ten od nakładania słoika po majonezie? Kiedyś była tutaj taka historia i jakoś mi się przypomniała. Nie to chyba naczelnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 373 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, obly napisał: widziales na kuuurwicy shadow no sobie z filipkiem popisuje i ta melodiaa, jak myslisz dlugo wytrzyma zanim filipkowi odjeeebie i zostanie tam persona non grata jak ja?? Filip jest chory i mu odwali na 100% kwestia czasu. Filip bardzo się starał zostać moderatorem na międzynarodowym, niszowym forum entuzjastów FreeBSD. No i zawiązał przyjaźnie tam, jeden amerykański informatyk wysłał mu nawet z USA leciwego, acz sprawnego ThinkPada... Także dobrze mu szło... W końcu dostał od Admina uprawnienia na konto i został tam moderatorem z czego się bardzo chełpił... Nie minął tydzień i mu odwaliło i to konkretnie, zaczął na oślep blokować tam konta, tematy, a przypominam, że to forum entuzjastów, gdzie siedzą także poważni ludzie, informatycy, programiści, sysadmini zarabiający duże pieniądze, a nie jakieś przegrywy... także został tam persona non grata Edytowano 17 godzin temu przez +RC+ 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 629 Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: To samo napisałyśmy Haha nie widziałam wcześniej! No to teraz to już na sto procent nas nie rozróżnią. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Filip jest chory i mu odwali na 100% kwestia czasu. Filip bardzo się starał zostać moderatorem na międzynarodowym, niszowym forum entuzjastów FreeBSD. No i zawiązał przyjaźnie tam, jeden amerykański informatyk wysłał mu nawet z USA leciwego, acz sprawnego ThinkPada... Także dobrze mu szło... W końcu dostał od Admina uprawnienia na konto i został tam moderatorem z czego się bardzo chełpił... Nie minął tydzień i mu odwaliło i to konkretnie, zaczął na oślep blokować tam konta, tematy, a przypominam, że to forum entuzjastów, gdzie siedzą poważnie ludzie, informatycy, programiści zarabiający duże pieniądze, a nie jakieś przegrywy... także został tam persona non grata wiem bo to ja napisalem do tego ancient wisdom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 123 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: 🩵🩷🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 3 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Filip jest chory i mu odwali na 100% kwestia czasu. Filip bardzo się starał zostać moderatorem na międzynarodowym, niszowym forum entuzjastów FreeBSD. No i zawiązał przyjaźnie tam, jeden amerykański informatyk wysłał mu nawet z USA leciwego, acz sprawnego ThinkPada... Także dobrze mu szło... W końcu dostał od Admina uprawnienia na konto i został tam moderatorem z czego się bardzo chełpił... Nie minął tydzień i mu odwaliło i to konkretnie, zaczął na oślep blokować tam konta, tematy, a przypominam, że to forum entuzjastów, gdzie siedzą poważnie ludzie, informatycy, programiści zarabiający duże pieniądze, a nie jakieś przegrywy... także został tam persona non grata Co za łeb xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: To ten od nakładania słoika po majonezie? Kiedyś była tutaj taka historia i jakoś mi się przypomniała. a ten co mu sloik w doopie pekl to byl ukrainiec i zginal ze 2 lata temu na wojnie, potwierdzone info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Może i obrazek. No to jest różnica bo z tabletu na androida się nie da potrzebny jest tryb developerów przeglądarki internetowej normalnego systemu operacyjnego. Som takie tablety ale ja mam androida lub ios póki co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach