Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
+RC+

Czy mi się wydaje, czy działa już JavaScript?

Polecane posty

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Filip jest chory i mu odwali na 100% kwestia czasu.

Filip bardzo się starał zostać moderatorem na międzynarodowym, niszowym forum entuzjastów FreeBSD. No i zawiązał przyjaźnie tam, jeden amerykański informatyk wysłał mu nawet z USA leciwego, acz sprawnego ThinkPada... Także dobrze mu szło... W końcu dostał od Admina uprawnienia na konto i został tam moderatorem z czego się bardzo chełpił... Nie minął tydzień i mu odwaliło i to konkretnie, zaczął na oślep blokować tam konta, tematy, a przypominam, że to forum entuzjastów, gdzie siedzą także poważni ludzie, informatycy, programiści, sysadmini zarabiający duże pieniądze, a nie jakieś przegrywy... także został tam persona non grata 😆 

Takich jak on to tylko w kaftan i do pomieszczenia bez klamek… boję się takich zwichrowańców.

• Haha 1

25 minut temu, +RC+ napisał:

No, moglibyśmy wszyscy zastąpić aktualną administrację serwisu i działałaby stronka o niebo lepiej 😆 

No moim zdaniem powinni dac Ci uprawnienia ale pewnie nie chce im sie juz w to inwestowac czasu wiec dlatego odmawiaja

5 minut temu, +RC+ napisał:

Filip jest chory i mu odwali na 100% kwestia czasu.

Filip bardzo się starał zostać moderatorem na międzynarodowym, niszowym forum entuzjastów FreeBSD. No i zawiązał przyjaźnie tam, jeden amerykański informatyk wysłał mu nawet z USA leciwego, acz sprawnego ThinkPada... Także dobrze mu szło... W końcu dostał od Admina uprawnienia na konto i został tam moderatorem z czego się bardzo chełpił... Nie minął tydzień i mu odwaliło i to konkretnie, zaczął na oślep blokować tam konta, tematy, a przypominam, że to forum entuzjastów, gdzie siedzą także poważni ludzie, informatycy, programiści, sysadmini zarabiający duże pieniądze, a nie jakieś przegrywy... także został tam persona non grata 😆 

Hehe

1 minutę temu, obly napisał:

a ten co mu sloik w doopie pekl to byl ukrainiec i zginal ze 2 lata temu na wojnie, potwierdzone info

Pamiętasz tu gościa, który urabiał dziewczynę na forum i ostro sobie flirtowali, ale pech chciał, że jego żona zrobiła tutaj konto, chłopa rozpoznała i wszystko wychlapała. Może Sernik pamięta taką sytuację, jak nie ty.. 😄Chłop ze strachu miał pełno w portkach. Haha. 

Przed chwilą, Koralgor napisał:

No moim zdaniem powinni dac Ci uprawnienia ale pewnie nie chce im sie juz w to inwestowac czasu wiec dlatego odmawiaja

Mi mogom płacić od 9000 możemy rozmawiać 

Netto 

28 minut temu, VenusHorizon napisał:

Niespelniony informatyk jak munek w taxi tylko ten w tirze 

Buahahaha 🤣

12 minut temu, tymczasowablokada napisał:

To ten od nakładania słoika po majonezie? Kiedyś była tutaj taka historia i jakoś mi się przypomniała.

Tamten to był wawrúszko

6 minut temu, Koralgor napisał:

Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni (wp) przetwarzają dane osobowe, są obowiązani prawem itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza.

Edytowano przez +RC+

14 minut temu, tymczasowablokada napisał:

To ten od nakładania słoika po majonezie? Kiedyś była tutaj taka historia i jakoś mi się przypomniała.

Tamten to był wåwrúszko

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni przetwarzają dane osobowe itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza.

Podjął byś się tu czegokolwiek za darmo bo ja nie mam wywalone jaja jak nie placom 

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni przetwarzają dane osobowe itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza.

Obstawiam ze to jest dodatkowe zadanie kogos kto pracuje dla wp i im sie nie chce. Kiedys bylo slawne dyzurnet to tez czytalam, ze ludzie odpowiadaja na zgloszenia, ale nie moga nic zrobic poza odpowiadaniem formulkami i ze ich samych to denerwowalo. 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni (wp) przetwarzają dane osobowe, są obowiązani prawem itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza.

idz tam i go sprowokuj czyms, bo oni juz sie rozczulaja nad nim i go diagnozuja

Kiedyś robiłem znajomym za darmo it a potem była sytuacji powiedziałem tam jest sklep komputerowy może zrobiom i tak po kolei i zyskalem czas i spokój 

Rym adminem, Elcia modem na nocki, Madzia i Wieczorna ranki. I by się kręciło.

• Like 1

59 minut temu, +RC+ napisał:

Bo jak działa to się lekko wkurzę, bo od godziny szukałem sposobu na rejestrację bez niego XD

Z 10 kont na zapas najlepiej zrobić 😌

1 minutę temu, VenusHorizon napisał:

Podjął byś się tu czegokolwiek za darmo bo ja nie mam wywalone jaja jak nie placom 

Tak, miałem takie ambicje na poważnie, zupełnie nieodpłatnie. Moją zapłatą byłaby satysfakcja spadających kont spamerów jeden po drugim, chirurgiczną precyzją i syzyfowym uporem 😉

No już lecę Darku... 😆 

Ty wiesz ze kazdy ma swiadomosc ze chcesz kims sterowac zeby potem zakladal tematy ze ktos sie slucha ciebie

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Tak, miałem takie ambicje na poważnie, zupełnie nieodpłatnie. Moją zapłatą byłaby satysfakcja spadających kont spamerów jeden po drugim, chirurgiczną precyzją i syzyfowym uporem 😉

Ja jednak wolę zgasic tablet niż tu kiwnac palcem za darmo 

1 minutę temu, VenusHorizon napisał:

Jak ciotka musiała zapłacić 30zl za sam dojazd informatyka to zaczela mnie szanowac 

Co to jest 30 złotych? Nawet na skromne zakupy nie starczy 😁

4 minuty temu, Koralgor napisał:

Obstawiam ze to jest dodatkowe zadanie kogos kto pracuje dla wp i im sie nie chce. Kiedys bylo slawne dyzurnet to tez czytalam, ze ludzie odpowiadaja na zgloszenia, ale nie moga nic zrobic poza odpowiadaniem formulkami i ze ich samych to denerwowalo. 

Typowa korporacyjna spychologia 😉

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Tutaj jest kilku blokerów i nie jest to tylko Filip.. 

6 minut temu, +RC+ napisał:

Jeszcze 3 lata temu szukali tutaj moderatora społecznego

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Co to jest 30 złotych? Nawet na skromne zakupy nie starczy 😁

No na taxi akurat a kiedyś jeszcze z buta albo rower czy doplacalem lub mi z łaski dala bilety

3 minuty temu, VenusHorizon napisał:

No na taxi akurat a kiedyś jeszcze z buta albo rower czy doplacalem lub mi z łaski dala bilety

Mojej koleżance ostatnio spaliło się auto pod domem 🙁

8 minut temu, +RC+ napisał:

Typowa korporacyjna spychologia 😉

Oni nawet zalili sie, ze przychodza zeby cos zmienic do zespolu, a potem kierownik im mowi "masz wklejac to i to jako odpowiedz i nie pyskuj"

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się