Shameless AngeR 123 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Filip jest chory i mu odwali na 100% kwestia czasu. Filip bardzo się starał zostać moderatorem na międzynarodowym, niszowym forum entuzjastów FreeBSD. No i zawiązał przyjaźnie tam, jeden amerykański informatyk wysłał mu nawet z USA leciwego, acz sprawnego ThinkPada... Także dobrze mu szło... W końcu dostał od Admina uprawnienia na konto i został tam moderatorem z czego się bardzo chełpił... Nie minął tydzień i mu odwaliło i to konkretnie, zaczął na oślep blokować tam konta, tematy, a przypominam, że to forum entuzjastów, gdzie siedzą także poważni ludzie, informatycy, programiści, sysadmini zarabiający duże pieniądze, a nie jakieś przegrywy... także został tam persona non grata Takich jak on to tylko w kaftan i do pomieszczenia bez klamek… boję się takich zwichrowańców. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 66 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, +RC+ napisał: No, moglibyśmy wszyscy zastąpić aktualną administrację serwisu i działałaby stronka o niebo lepiej No moim zdaniem powinni dac Ci uprawnienia ale pewnie nie chce im sie juz w to inwestowac czasu wiec dlatego odmawiaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 12 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Filip jest chory i mu odwali na 100% kwestia czasu. Filip bardzo się starał zostać moderatorem na międzynarodowym, niszowym forum entuzjastów FreeBSD. No i zawiązał przyjaźnie tam, jeden amerykański informatyk wysłał mu nawet z USA leciwego, acz sprawnego ThinkPada... Także dobrze mu szło... W końcu dostał od Admina uprawnienia na konto i został tam moderatorem z czego się bardzo chełpił... Nie minął tydzień i mu odwaliło i to konkretnie, zaczął na oślep blokować tam konta, tematy, a przypominam, że to forum entuzjastów, gdzie siedzą także poważni ludzie, informatycy, programiści, sysadmini zarabiający duże pieniądze, a nie jakieś przegrywy... także został tam persona non grata Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 180 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, obly napisał: a ten co mu sloik w doopie pekl to byl ukrainiec i zginal ze 2 lata temu na wojnie, potwierdzone info Pamiętasz tu gościa, który urabiał dziewczynę na forum i ostro sobie flirtowali, ale pech chciał, że jego żona zrobiła tutaj konto, chłopa rozpoznała i wszystko wychlapała. Może Sernik pamięta taką sytuację, jak nie ty.. Chłop ze strachu miał pełno w portkach. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No moim zdaniem powinni dac Ci uprawnienia ale pewnie nie chce im sie juz w to inwestowac czasu wiec dlatego odmawiaja Mi mogom płacić od 9000 możemy rozmawiać Netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 2 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, VenusHorizon napisał: Niespelniony informatyk jak munek w taxi tylko ten w tirze Buahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, tymczasowablokada napisał: To ten od nakładania słoika po majonezie? Kiedyś była tutaj taka historia i jakoś mi się przypomniała. Tamten to był wawrúszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 371 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Koralgor napisał: No moim zdaniem powinni dac Ci uprawnienia ale pewnie nie chce im sie juz w to inwestowac czasu wiec dlatego odmawiaja Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni (wp) przetwarzają dane osobowe, są obowiązani prawem itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza. Edytowano 5 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 180 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, tymczasowablokada napisał: To ten od nakładania słoika po majonezie? Kiedyś była tutaj taka historia i jakoś mi się przypomniała. Tamten to był wåwrúszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano 5 godzin temu Do tej pory jego nazwisko jest ocenzurowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni przetwarzają dane osobowe itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza. Podjął byś się tu czegokolwiek za darmo bo ja nie mam wywalone jaja jak nie placom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 66 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni przetwarzają dane osobowe itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza. Obstawiam ze to jest dodatkowe zadanie kogos kto pracuje dla wp i im sie nie chce. Kiedys bylo slawne dyzurnet to tez czytalam, ze ludzie odpowiadaja na zgloszenia, ale nie moga nic zrobic poza odpowiadaniem formulkami i ze ich samych to denerwowalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni (wp) przetwarzają dane osobowe, są obowiązani prawem itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza. idz tam i go sprowokuj czyms, bo oni juz sie rozczulaja nad nim i go diagnozuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 12 Napisano 5 godzin temu Kiedyś robiłem znajomym za darmo it a potem była sytuacji powiedziałem tam jest sklep komputerowy może zrobiom i tak po kolei i zyskalem czas i spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 66 Napisano 5 godzin temu Rym adminem, Elcia modem na nocki, Madzia i Wieczorna ranki. I by się kręciło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 12 Napisano 5 godzin temu Jak ciotka musiała zapłacić 30zl za sam dojazd informatyka to zaczela mnie szanowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 36 Napisano 5 godzin temu 59 minut temu, +RC+ napisał: Bo jak działa to się lekko wkurzę, bo od godziny szukałem sposobu na rejestrację bez niego XD Z 10 kont na zapas najlepiej zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 371 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Podjął byś się tu czegokolwiek za darmo bo ja nie mam wywalone jaja jak nie placom Tak, miałem takie ambicje na poważnie, zupełnie nieodpłatnie. Moją zapłatą byłaby satysfakcja spadających kont spamerów jeden po drugim, chirurgiczną precyzją i syzyfowym uporem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 371 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, obly napisał: idz tam i go sprowokuj czyms, bo oni juz sie rozczulaja nad nim i go diagnozuja No już lecę Darku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 66 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, obly napisał: idz tam i go sprowokuj czyms, bo oni juz sie rozczulaja nad nim i go diagnozuja Ty wiesz ze kazdy ma swiadomosc ze chcesz kims sterowac zeby potem zakladal tematy ze ktos sie slucha ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Tak, miałem takie ambicje na poważnie, zupełnie nieodpłatnie. Moją zapłatą byłaby satysfakcja spadających kont spamerów jeden po drugim, chirurgiczną precyzją i syzyfowym uporem Ja jednak wolę zgasic tablet niż tu kiwnac palcem za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 180 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Jak ciotka musiała zapłacić 30zl za sam dojazd informatyka to zaczela mnie szanowac Co to jest 30 złotych? Nawet na skromne zakupy nie starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 371 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: Obstawiam ze to jest dodatkowe zadanie kogos kto pracuje dla wp i im sie nie chce. Kiedys bylo slawne dyzurnet to tez czytalam, ze ludzie odpowiadaja na zgloszenia, ale nie moga nic zrobic poza odpowiadaniem formulkami i ze ich samych to denerwowalo. Typowa korporacyjna spychologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 180 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Tak, miałem takie ambicje na poważnie, zupełnie nieodpłatnie. Moją zapłatą byłaby satysfakcja spadających kont spamerów jeden po drugim, chirurgiczną precyzją i syzyfowym uporem Tutaj jest kilku blokerów i nie jest to tylko Filip.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 3 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Kiedyś często tam maile wysyłałem gdy coś się działo na forum, dopiero niedawno sobie odpuściłem. Sugerowałem też, że mogę być modem społecznościowym, a jak nie ja, to niech kogoś innego przydzielą... No i oni wprost ci nigdy nie odpiszą, tylko taką korpo-gadką, ale między wierszami wyczytałem, że chodzi o to, że moderator nie może być zostawiony na samopas, sam sobie, bo oni (wp) przetwarzają dane osobowe, są obowiązani prawem itp... więc żeby funkcja społecznika istniała, to musiałby być tu administrator na etacie, który by takich moderatorów pilnował, ale właśnie... Opłacalność jako kwestia najważniejsza. Jeszcze 3 lata temu szukali tutaj moderatora społecznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Co to jest 30 złotych? Nawet na skromne zakupy nie starczy No na taxi akurat a kiedyś jeszcze z buta albo rower czy doplacalem lub mi z łaski dala bilety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 180 Napisano 5 godzin temu Gdzie 5 strona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 180 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: No na taxi akurat a kiedyś jeszcze z buta albo rower czy doplacalem lub mi z łaski dala bilety Mojej koleżance ostatnio spaliło się auto pod domem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 66 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, +RC+ napisał: Typowa korporacyjna spychologia Oni nawet zalili sie, ze przychodza zeby cos zmienic do zespolu, a potem kierownik im mowi "masz wklejac to i to jako odpowiedz i nie pyskuj" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach