VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, obly napisał: wierzysz lezakowi ze sam wiedzial jak tu pisac czy dowiedzial sie od cb ? jego wersja jest taka ze minute przed awaria zbanowali mu konto z ktorego aktualnie pisal (post co 2-5 minut az do awarii) a potem przez 4 godziny byl u stypiary , godzine po twoim podaniu instrukcji przyszedl z innego konta i twierdzil ze przez czas jak go nie bylo to sobie przypominal nazwe tego konta Twoim zadaniem czemu bym w takim wypadku używał konta anastazji przecież to ryzykowne bo bez pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, obly napisał: wierzysz lezakowi ze sam wiedzial jak tu pisac czy dowiedzial sie od cb ? jego wersja jest taka ze minute przed awaria zbanowali mu konto z ktorego aktualnie pisal (post co 2-5 minut az do awarii) a potem przez 4 godziny byl u stypiary , godzine po twoim podaniu instrukcji przyszedl z innego konta i twierdzil ze przez czas jak go nie bylo to sobie przypominal nazwe tego konta Nie, Leżak po moim wpisie wrzucił post po długiej przerwie, więc na 95% nie wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Bo mnie zbanowali 5szt godzinę przed stypiara i nie dało się założyć konta z JavaScript to odnalazlem stare konto anastazji do priva z 2022 Ktoś cię zgłasza i podszywa. Ciekawe kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 7 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ktoś cię zgłasza i podszywa. Ciekawe kto? Pewnie ty co się głupio pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Twoim zadaniem czemu bym w takim wypadku używał konta anastazji przecież to ryzykowne bo bez pytania siedzisz tu calymi dniami, waliles posty co 2-5 minut i nagle sobie poszles akurat jak awaria byla i wrociles jak rym cym cym wam dal rozwaizanie, zaraz dowiemy sie co rym cym cym o tym mysli czy lyknol twoja bajke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: RymCym znowu nas chcial uratowac znajdujac rozwiazanie na utworzenie konta. Rym nam rozwiazanie zdradzil, Gena pisala listy, lezak napisal jak sie cytuja, a Madzia naprawila. To jest ekipa dopiero. Brygada RR jak z tej bajki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Twoim zadaniem czemu bym w takim wypadku używał konta anastazji przecież to ryzykowne bo bez pytania rym cym cym uwaza ze na 95% to on cie nauczyl jak wejsc, zreszta rozwiazanie na cytowanie podales z czata a to podstawy z 1 klasy technikum it Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, obly napisał: 5 kont na raz ci zbanowali zanim zepsuli ? w takim razie to ty musiales byc ich celem Dwa donuty pączek tak ban Dwa materace donut tak ban Telewizory sony donuty tak 24 marca Cztery donuty opiekacz tak ban Prześcieradła jusz tak ban X No ale od razu nie wiedziałem że nie działa rejestracji bo zobaczyłem że jusz 18 i czas się ogarnąć a nie konta zakładać. Wróciłem i wtf wszędzie ban a strona jeszcze nie daje zalozyc to że nie dało się odpisywac to był mój najmniej problem bo nie mogłem się dostać do prywaty wtedy pomyślałem że mogę użyć konta asi a potem że dawnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Już tak nie utyskuj, tylko sklej wary i do kąta, bezrobotna luro. Nuda. Znowu Cię zaczepia? Jak się czujesz? Przejmujemy temat, ale robię obiad i zaraz coś dopisze Umieram z głodu i moje koty czekają pod nogami Jeju jak się stęskniły. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, obly napisał: siedzisz tu calymi dniami, waliles posty co 2-5 minut i nagle sobie poszles akurat jak awaria byla i wrociles jak rym cym cym wam dal rozwaizanie, zaraz dowiemy sie co rym cym cym o tym mysli czy lyknol twoja bajke Nie moja sprawa że awaria odbyla się w piątek gdy roocham fwb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, obly napisał: siedzisz tu calymi dniami, waliles posty co 2-5 minut i nagle sobie poszles akurat jak awaria byla i wrociles jak rym cym cym wam dal rozwaizanie, zaraz dowiemy sie co rym cym cym o tym mysli czy lyknol twoja bajke Co ci zrobił, że tak po nim jeździsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Nie moja sprawa że awaria odbyla się w piątek gdy roocham fwb Coś się przegrzało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Koralgor napisał: RymCym znowu nas chcial uratowac znajdujac rozwiazanie na utworzenie konta. Rym nam rozwiazanie zdradzil, Gena pisala listy, lezak napisal jak sie cytuja, a Madzia naprawila. To jest ekipa dopiero. No, moglibyśmy wszyscy zastąpić aktualną administrację serwisu i działałaby stronka o niebo lepiej 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 58 Napisano 21 godzin temu Najzabawniejsze, że zalogowała się minutę po naprawieniu, więc cały czas warowała i sprawdzała, czy zostało naprawione, patrząc, jak inni umieją pisać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, obly napisał: rym cym cym uwaza ze na 95% to on cie nauczyl jak wejsc, zreszta rozwiazanie na cytowanie podales z czata a to podstawy z 1 klasy technikum it Ty uważasz że z czata wziolem bbcode ty nawet nie ogarniasz że cytowanie to jego składnik niech ci Rym&Cym powie że powiększanie tu emotek i zmiany fornatu tekstu umiem od dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: No, moglibyśmy wszyscy zastąpić aktualną administrację serwisu i działałaby stronka o niebo lepiej XD jestem za.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Nie, Leżak po moim wpisie wrzucił post po długiej przerwie, więc na 95% nie wiedział a dzis nauczyl ich cytowac kodem, ale musial sie posilkowac chatem gpt. jak mu to wytknolem to napisal mi ze tak szybciej bo nie chce mu sie nam tlumaczyc myslisz ze szybciej jest napisac posta z kodem [ quote ] cytat [/ quote ] czy wchodzic na chata i kazac czatowi robic instrukcje cytowania a potem to przeklejac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Co ci zrobił, że tak po nim jeździsz? Niespelniony informatyk jak munek w taxi tylko ten w tirze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 58 Napisano 21 godzin temu Mogła chociaż trochę odczekać! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu Cholerka, makaron mi się przez was rozgotuje. A wolę am dente. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 123 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nuda. Znowu Cię zaczepia? Jak się czujesz? Przejmujemy temat, ale robię obiad i zaraz coś dopisze Umieram z głodu i moje koty czekają pod nogami Jeju jak się stęskniły. Lata to i się pulta od samego rana przy niedzieli. To samo pieprznica z nudziarą. A w gościach byłam, był obiadzik i tort, i wróciłam przed chwilą. A słoneczko dziś grzeje, aż miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, obly napisał: a dzis nauczyl ich cytowac kodem, ale musial sie posilkowac chatem gpt. jak mu to wytknolem to napisal mi ze tak szybciej bo nie chce mu sie nam tlumaczyc myslisz ze szybciej jest napisac posta z kodem [ quote ] cytat [/ quote ] czy wchodzic na chata i kazac czatowi robic instrukcje cytowania a potem to przeklejac ? Nie gpt tylko gogle żeby nie musieć się produkowac instrukcji jestem bardzo leniwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 374 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, obly napisał: a dzis nauczyl ich cytowac kodem, ale musial sie posilkowac chatem gpt. jak mu to wytknolem to napisal mi ze tak szybciej bo nie chce mu sie nam tlumaczyc myslisz ze szybciej jest napisac posta z kodem [ quote ] cytat [/ quote ] czy wchodzic na chata i kazac czatowi robic instrukcje cytowania a potem to przeklejac ? Nie wiem, prawda jest taka, że Leżak technicznie coś tam zawsze ogarniał, np kolorowe literki potrafił z kodów robić, zanim w edytorze taka opcja się pojawiła, więc teoretycznie mógł pamiętać takie old schoolowe kody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Cholerka, makaron mi się przez was rozgotuje. A wolę am dente. Hehe Idę se chyba tesz zrobię obiad Spaghetti z klopsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Lata to i się pulta od samego rana przy niedzieli. To samo pieprznica z nudziarą. A w gościach byłam, był obiadzik i tort, i wróciłam przed chwilą. A słoneczko dziś grzeje, aż miło. U mnie jest zimno i dziś w kurtce zimowej chodziłam Opony już wymieniłam, a tu opady śniegu zapowiadają. Zawsze jestem w gorącej wodzie kąpana Dramat. Będę chodzić na nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Niespelniony informatyk jak munek w taxi tylko ten w tirze a czemu ci chat to na 3 punkty rozpisal? wyglada mi to jakbys mu nie kazal zeby ci dal szybka instrukcje w jednym zdaniu, tylko sie go wypytywal o to dlatego ci elaborat na cala strone wyjeeebal zeby cie doksztalcic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 58 Napisano 21 godzin temu Ciekawe, czy zrobili coś z botem Temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Nie wiem, prawda jest taka, że Leżak technicznie coś tam zawsze ogarniał, np kolorowe literki potrafił z kodów robić, zanim w edytorze taka opcja się pojawiła, więc teoretycznie mógł pamiętać takie old schoolowe kody Już go płaska wyjaśniła że to i tak jest bez sensu i niewygodny sposób bo po co pisac 4 nawiasy i dwa angielskie słowa jak mozna skopiować X i wiadomo ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 10 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Co ci zrobił, że tak po nim jeździsz? wyjasniam jego mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 195 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Idę se chyba tesz zrobię obiad Spaghetti z klopsem Ja robię makaron z kurczakiem w sosie curry. Pusta lodówka, więc ratuje się co jest, a zakupy zrobię jutro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach