Milagros30 0 Napisano 24 Marzec Partner ma oddzielną sypialnie, ja ma z dwójką małych dzieci, widzę prawie codziennie jak niesie spermę nad ranem w rękach. Brzydzę się nim, nasze zbliżenia raz w miesiącu. Czy to koniec związku, jesteśmy razem 12 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 26 Marzec Dnia 24.03.2026 o 21:38, Milagros30 napisał: Partner ma oddzielną sypialnie, ja ma z dwójką małych dzieci, widzę prawie codziennie jak niesie spermę nad ranem w rękach. Brzydzę się nim, nasze zbliżenia raz w miesiącu. Czy to koniec związku, jesteśmy razem 12 lat. Prowokacja jaka żona taki mężu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 18 Napisano poniedziałek o 08:16 Dnia 26.03.2026 o 02:42, Fifofa napisał: Prowokacja jaka żona taki mężu. Dlaczego prowokacja? Nie zdarzyło ci się nieść spermy na ręku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano poniedziałek o 08:34 16 minut temu, sv7 napisał: Dlaczego prowokacja? Nie zdarzyło ci się nieść spermy na ręku? Nie nigdy żona powinna dbać o męża aby tak nie robił. Każdy swoje ona sobie on sobie zupkę skrobie. Cześć. Jaki mężu taka żona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 18 Napisano poniedziałek o 08:38 12 godzin temu, Fifofa napisał: Nie nigdy żona powinna dbać o męża aby tak nie robił. Każdy swoje ona sobie on sobie zupkę skrobie. Cześć. Jaki mężu taka żona. Ooo, patrz! Myślałam, że w pracy jesteś! Cześć, cześć. Jest teoria taka, która mówi że porządna kobieta nie pozwala chodzić mężczyźnie z pustymi jajcami. Może i tak, bo wtedy chłop nie szaleje i nie szuka wrażeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 96 Napisano środa o 16:57 A czemu wyprowadziłaś się do dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano czwartek o 05:36 12 godzin temu, parabataii napisał: A czemu wyprowadziłaś się do dzieci? Nie wiesz? Właśnie po to by nie musieć spać z mężem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 96 Napisano czwartek o 07:20 1 godzinę temu, taka_pokraka napisał: Nie wiesz? Właśnie po to by nie musieć spać z mężem. A czemu nie chciała spać z mężem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano czwartek o 07:35 12 minut temu, parabataii napisał: A czemu nie chciała spać z mężem? O to trzeba by zapytać autorki, ja mogę tylko zgadywać. Prawdopodobnie po urodzeniu dzieci jest zarobiona, a facet zamiast jej pomoc oczekuje jeszcze obrabiania go w łóżku, wiec jej libido spada na łeb i szyje. Zamiast rozmawiać i poprawić co jest źle woli zasłonić się dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano czwartek o 11:23 Brzydzi się nim i się nie dziwię opisuje jak jakiegoś specimena z laboratorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 96 Napisano piątek o 20:15 Szkoda że autorki nie ma. Bo w sumie jestem ciekawa czemu uciekła z sypialni i w sumie nie mniej ciekawa, gdzie i po co on dzień w dzień tą spermę tak tacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 18 Napisano 21 godzin temu 23 godziny temu, parabataii napisał: Szkoda że autorki nie ma. Bo w sumie jestem ciekawa czemu uciekła z sypialni i w sumie nie mniej ciekawa, gdzie i po co on dzień w dzień tą spermę tak tacha. Może to Żyd, że śpi oddzielnie a w sypialni dwa łóżka się nie mieszczą to znalazł sobie kącik samotny i tam dzierży nasienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 96 Napisano 10 godzin temu 11 godzin temu, sv7 napisał: Może to Żyd, że śpi oddzielnie a w sypialni dwa łóżka się nie mieszczą to znalazł sobie kącik samotny i tam dzierży nasienie. Skoro Żyd to może na handel, ale to w jakimś słoiku by tachał a nie w rękach z drugiej strony może autorka użyła skrótu myślowego i on w rękach tachał słój a w nim towar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach