JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: kopi luwak nie kafe No nie. Jak to. Dlaczego tu wszyscy tacy mądrzy a ja glupia z kijem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Mądry głupiemu ustępuje Ale co, gdy głupi się z tego nie raduje Krzyczy z grubym kijem, że połamie Ci kości Że mądry ustąpił? To oznaka słabości. Słabość to nieprawda i chowanie głowy w piach nie mądrość Sama się nie potrafisz przyznać do uczuć, a mnie masz za głupka chyba. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Aj kukd dat mil for ju nejked ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Z pewnością. Ty zawsze wszystko masz najlepsze. Nie mam wątpliwości. Nie śmiałabym kwestionować twojej wyższości nad materjo i duchem Jestem rozczarowany twoim ajkiu. Przykre bo nie widziałem cię jeszcze w lepszej kondycji psychicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ojej Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Asia wie ,że zakochüjemy sie w tyłku i w piersiach. I włosach i palcach i pępku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Jestem rozczarowany twoim ajkiu. Przykre bo nie widziałem cię jeszcze w lepszej kondycji psychicznej. Trudno żeby dėbil pojął mój majestat. Nie chowam urazy. Każdy jest rozczarowany gdy poznaje o nim prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Aj kukd dat mil for ju nejked ️ Mój bosze pacz https://www.tiktok.com/@sisterparis/video/7616504105661435158 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Słabość to nieprawda i chowanie głowy w piach nie mądrość Sama się nie potrafisz przyznać do uczuć, a mnie masz za głupka chyba. Przecież piosenkę cytuje sobie którą uwielbiam Jeśli będę się przyzwalać do uczyć to jednak wolę w osobności a nie tutaj na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Nie klikam tiktok pewnie jakieś lezby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, VenusHorizon napisał: Wolę wypieki z kremem jakoś tak nic osobistego Ze słodkimi rzeczami jest tak jak z ćpaniem cukru który uzależnia i trzeba mieć zdrowie żeby sie tak odżywiać jak ty. Albo trollujesz ich znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu (edytowany) widmok co ty taki ospaly po powrocie ? chinski telefon musiales kupic ze tak spokojnei siedzisz teraz ? juz dawno nie miales odpalu i nikogo nie chciales kopac po cyckach w majestacie prawa albo krwi jakiejs babie upuszczac chory jestes ? jakas kare masz zawieszona czy ci bany daja i nie umiesz obejsc i musisz telefon nowy ? zdziadziales. Edytowano 3 godziny temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Sysio chyba był jakim guru w więzieniu i go słuchały gity z otwartom japom. Tyle wiedzy i tyle przesłanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: I włosach i palcach i pępku O charakterze nie wspominając, ale taka prawda jak wizualnie podchodzi , to i gadka się klei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Przecież piosenkę cytuje sobie którą uwielbiam Jeśli będę się przyzwalać do uczyć to jednak wolę w osobności a nie tutaj na forum Tak, ale cytat ma swój przekaz i nie okłamuj się sama Nie musisz publicznie, ja widzę jak jest to wystarczy, a prywatnie to wasza sprawa Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Ma się tom charyzme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Ze słodkimi rzeczami jest tak jak z ćpaniem cukru który uzależnia i trzeba mieć zdrowie żeby sie tak odżywiać jak ty. Albo trollujesz ich znowu. Dope i cycki ma każda pałe dzisiaj tesz każda ciągnie to nie som powody do ozenku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Sysio chyba był jakim guru w więzieniu i go słuchały gity z otwartom japom. Tyle wiedzy i tyle przesłanie Tja bajere przewijałem świeżakom żeby buraka nie zrobili, bo inaczej do wora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Dope i cycki ma każda pałe dzisiaj tesz każda ciągnie to nie som powody do ozenku Imponujesz mje od dłuższego czasu obserwacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Dope i cycki ma każda pałe dzisiaj tesz każda ciągnie to nie som powody do ozenku Ale nie każda jest ładna , bo nie każda sie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Tja bajere przewijałem świeżakom żeby buraka nie zrobili, bo inaczej do wora. Bed boj for lajf makjaweli lywzon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Imponujesz mje od dłuższego czasu obserwacji Czas wyjsc z barlogu na ostatniom kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ale nie każda jest ładna , bo nie każda sie podoba. Sysio jukon ~ chłopaki do wzięcia intro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Czas wyjsc z barlogu na ostatniom kawe Dzienne w dloni obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Sysio jukon ~ chłopaki do wzięcia intro ja bym go tam widzial na pasku by byl podpis "krzys hodowca psów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ale nie każda jest ładna , bo nie każda sie podoba. No podejrzewam że jak jusz dopuszczasz do sytuacji życiowej w której chociażby wypada za kawę zapłacić to ona ci się podoba Ja np z elkom nie chodze mimo że możemy se donuty sznurkiem podawac pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: O charakterze nie wspominając, ale taka prawda jak wizualnie podchodzi , to i gadka się klei. Charakter chyba nawet ważniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, JăjaWywalone napisał: Trudno żeby dėbil pojął mój majestat. Nie chowam urazy. Każdy jest rozczarowany gdy poznaje o nim prawdę. Chyba jeszcze się taki nie narodził co by pojął, ale specjaliści od psychy by pojęli co masz w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: ja bym go tam widzial na pasku by byl podpis "krzys hodowca psów" Z ładnej miski się nie najesz tylko z brzydkiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Chyba jeszcze się taki nie narodził co by pojął, ale specjaliści od psychy by pojęli co masz w głowie. Po kontakcie z moją glowa sami potrzebowaliby pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach