JajāWywalone 6 Napisano 6 godzin temu się to kojarzy z jakimś niedomytym seba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 166 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, JajāWywalone napisał: się to kojarzy z jakimś niedomytym seba Tatuaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Tatuaz? Tak jeśli zajmuje dużo powierzchnię szyję dłonie łydki Ble i jeszcze kolczyka w brwi brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 166 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, JajāWywalone napisał: Tak jeśli zajmuje dużo powierzchnię szyję dłonie łydki Ble i jeszcze kolczyka w brwi brak Tez mi sie nie podobają w typie rękaw. Ja mam kilka, ale małych. Ten na plecach będzie większy, bo mi odje.bało. Samo odrywanie folii zabezpieczającej to była męczarnia, ciągnie mocno, ale ogolnie ten ból w tym wszystkim jest najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 650 Napisano 6 godzin temu Ja też zupełnie nie rozumiem fascynacji tatuażami, a szczególnie tzw. rękawy to dla mnie totalne nieporozumienie. Wygląda to tak ciężko i brudno na skórze, że mnie odrzuca sam widok jak można sobie tak dobrowolnie zapaćkać całą rękę. Fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Tez mi sie nie podobają w typie rękaw. Ja mam kilka, ale małych. Ten na plecach będzie większy, bo mi odje.bało. Samo odrywanie folii zabezpieczającej to była męczarnia, ciągnie mocno, ale ogolnie ten ból w tym wszystkim jest najlepszy. Może mi też odjebje kiedyś ale plany się zmieniajo i się wstrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 650 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Tez mi sie nie podobają w typie rękaw. Ja mam kilka, ale małych. Ten na plecach będzie większy, bo mi odje.bało. Samo odrywanie folii zabezpieczającej to była męczarnia, ciągnie mocno, ale ogolnie ten ból w tym wszystkim jest najlepszy. Haha napisaliśmy to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Ostatnio aż podskoczyłam bo zobaczyłam typa z całym ryjem zielonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 166 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Ja też zupełnie nie rozumiem fascynacji tatuażami, a szczególnie tzw. rękawy to dla mnie totalne nieporozumienie. Wygląda to tak ciężko i brudno na skórze, że mnie odrzuca sam widok jak można sobie tak dobrowolnie zapaćkać całą rękę. Fuj. Ja takich nie mam. Mam kilka niewielkich na przedramionach i ramionach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Kafeterie se zróbcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 166 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Haha napisaliśmy to samo. Zdarza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 166 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, JajāWywalone napisał: Kafeterie se zróbcie Mój brat sobie zrobil Toma i Jerrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Objat wjechał na oddzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Ja bym se chciała wszczepić rogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Albo se zrobić donata na czole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 650 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Mój brat sobie zrobil Toma i Jerrego A czym się kierował przy takim wyborze? Ja bym na samym etapie wybierania wzoru pewnie z milion razy zmieniła zdanie, a co dopiero potem z tym chodzić na stałe.Do tego dochodzi jeszcze kwestia wykonania przecież to musi być zrobione perfekcyjnie, żeby nie wyszedł z tego jakiś koszmarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, JajāWywalone napisał: Albo se zrobić donata na czole Zrôb sobie pytona na czole jak Agnieszka Chylińska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zrôb sobie pytona na czole jak Agnieszka Chylińska. Pytona wole gdzie indziej. Ty se zrob Grażynki portret nad jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 652 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, JajāWywalone napisał: Albo se zrobić donata na czole Donat na czole będzie wyglądał jak odbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Donat na czole będzie wyglądał jak odbyt. I tak nie polizesz to co Ci do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, JajāWywalone napisał: Pytona wole gdzie indziej. Ty se zrob Grażynki portret nad jajami To boli zapewne ty nie pękasz podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: To boli zapewne ty nie pękasz podobno. Jak pęknę to będzie yebac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 652 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, JajāWywalone napisał: I tak nie polizesz to co Ci do tego Pomarzyć można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Pomarzyć można. Nie mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, JajāWywalone napisał: Jak pęknę to będzie yebac E tam czuć mezczyzną prawdziwe męskie chormony. Nie znasz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: E tam czuć mezczyzną prawdziwe męskie chormony. Nie znasz się. Twoje piżmo na pewno zniewala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Taki waleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, JajāWywalone napisał: Twoje piżmo na pewno zniewala No przyciąga jak magnez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: No przyciąga jak magnez. Czuje to w skurczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach