JajāWywalone 6 Napisano 3 godziny temu To taka metafora salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu Wstałem z drzemki czas na kawę i zacząć dzień tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu Dzisiaj dwa razy twardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu Poziom testosteronu w normie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Poziom testosteronu w normie tak A magnez i feromony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1223 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: Wstałem z drzemki czas na kawę i zacząć dzień tak I jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I jak się czujesz? Ja się czuje tak w złym miejscu niedozywiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1223 Napisano 3 godziny temu Zadziwiające. Tam, gdzie Doktor się wpisuje i padają dziwne sformułowania, to temat od razu zostaje zablokowany. Przypadek? A może on sam blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1223 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Ja się czuje tak w złym miejscu niedozywiony Aha. Ja jestem pojedzona sławą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu No jak ja mogę się czuć bez moich 2mln z nVidie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 82 Napisano 3 godziny temu Chyba wszystko jest blokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zadziwiające. Tam, gdzie Doktor się wpisuje i padają dziwne sformułowania, to temat od razu zostaje zablokowany. Przypadek? A może on sam blokuje? Jego żona blokuje jak uzna że słabo wypadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, JajāWywalone napisał: A magnez i feromony? Biorę witaminy jak nie zapomne Muszę się zss nad sensem istnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Biorę witaminy jak nie zapomne Muszę się zss nad sensem istnienia Ja już dziś po seansie sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 64 Napisano 3 godziny temu Tera wchodzę ja cała na różowo. Przywieźli mi narożnik niezgodny z zamówieniem! Miały być dwa podłokietniki a jest jeden bok otwarty Gratis obraz w pięciu częściach z kozicą górską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1223 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Chyba wszystko jest blokowane Wczoraj po awanturze też było blokowane, a tematy inne stały.. Nikt nie jest ślepy i każdy ma dosyć podręcznych oraz emerytek z koła gospodyń wiejskich, które hejtują oraz liżą dopska, żeby się nie narazić i by nie wypaść z kółeczka podręcznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zadziwiające. Tam, gdzie Doktor się wpisuje i padają dziwne sformułowania, to temat od razu zostaje zablokowany. Przypadek? A może on sam blokuje? Jego kobieta moze boi się aby innej nie wychaczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wczoraj po awanturze też było blokowane, a tematy inne stały.. Nikt nie jest ślepy i każdy ma dosyć podręcznych oraz emerytek z koła gospodyń wiejskich, które hejtują oraz liżą dopska, żeby się nie narazić i by nie wypaść z kółeczka podręcznych Nie jesteś zaproszona na lizanie dopska. To nie twój krąg rimingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Tera wchodzę ja cała na różowo. Przywieźli mi narożnik niezgodny z zamówieniem! Miały być dwa podłokietniki a jest jeden bok otwarty Gratis obraz w pięciu częściach z kozicą górską Zawsze coś jest nie tak dlatego nie lubię logistyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Co macie na lancz fensi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 3 godziny temu Ja nie umiem w riming Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajāWywalone napisał: Co macie na lancz fensi Ziemniaki suròwka czerwonej kapusty i jaja sadzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1223 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jego kobieta moze boi się aby innej nie wychaczył. Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 64 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Zawsze coś jest nie tak dlatego nie lubię logistyki Miałam złe przeczucia. No nic. Czekam na info co producent proponuje. Sklep dał rysunek taki jak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1223 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ziemniaki suròwka czerwonej kapusty i jaja sadzone. Duszona pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z makaronem gniazda, posypane ziołami prowansalskimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Ja nie umiem w riming To się nauczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 64 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajāWywalone napisał: Co macie na lancz fensi Naleśniki z sosem bolognese w środku a nie wierzch czosnkowy. Chcesz buzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 6 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Tera wchodzę ja cała na różowo. Przywieźli mi narożnik niezgodny z zamówieniem! Miały być dwa podłokietniki a jest jeden bok otwarty Gratis obraz w pięciu częściach z kozicą górską Szkoda ze nie wodospad szumiący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: To się nauczysz Nie to trzeba mieć talent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach