Fifofa 297 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Duszona pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z makaronem gniazda, posypane ziołami prowansalskimi Codzinnie mam mięso może być nawet coś prostego lll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 64 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, JajāWywalone napisał: Szkoda ze nie wodospad szumiący Mam już fancy obraz to teraz tylko dokupić apartament nad morzem na wynajem i kalax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Duszona pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z makaronem gniazda, posypane ziołami prowansalskimi Zjadłabym szlora Ja ryż jadłam z kurczakiem i warzywami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Mam już fancy obraz to teraz tylko dokupić apartament nad morzem na wynajem i kalax. Przyjade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Miałam złe przeczucia. No nic. Czekam na info co producent proponuje. Sklep dał rysunek taki jak trzeba. Ja zawsze mam złe a w Polsce bedom ci wciskac że ukradlas żeby mieć na działce na czym siedzieć. W uk by ci jeszcze ze dwa dostarczyli pełne narożniki na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1226 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Zjadłabym szlora Ja ryż jadłam z kurczakiem i warzywami Też jest dobry Jeszcze mam sernik pozyskany od 90-letniej sąsiadki wdowy, która prosiła, żeby jej napalić w piecu bo wróciła zima Wiedziałam jak się ustawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu Ciekawe czy ma spadek po mężu czy na matke zapisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Nie to trzeba mieć talent Dope wystarczy czystom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Dope wystarczy czystom Co pozyskałeś dzis na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Chociaż kto wie może niektórzy lubią smakowitisci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, JajāWywalone napisał: Co pozyskałeś dzis na obiad Ja mam jeszcze klopsa ostatniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Ja mam jeszcze klopsa ostatniego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Mam już fancy obraz to teraz tylko dokupić apartament nad morzem na wynajem i kalax. Kallax mogę sprzedać chętnie 4x4 zamienię na 2x4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Bym mógł dwa setupy postawic pc retro albo 65" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 650 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Kallax mogę sprzedać chętnie 4x4 zamienię na 2x4 Pewnie jeszcze nie wystawiłeś, a klienci już się biją o śmierdzący fajami kallax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon napisał: Dope wystarczy czystom Trzeba jeść kûpe przeżuc i innych opluwać kupom ja nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1226 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, VenusHorizon napisał: Dope wystarczy czystom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Pewnie jeszcze nie wystawiłeś, a klienci już się biją o śmierdzący fajami kallax. U mnie pójdzie najwyżej do kuchni czy kibla ale kiedy faktycznie 2x4 sobie zrobię żeby dodatkowo pomieścić 65" np i moc symulacji sex w sypialni tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu Chyba drzemkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1226 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, JajāWywalone napisał: Ciekawe czy ma spadek po mężu czy na matke zapisal Moja teściowa od 14 lat nie żyje, więc spadek pójdzie na mnie A moja matka ma gdzie mieszkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Taki jeszcze upgrejd mi wejdzie 65 z 8 konsol zamiast tego 4x4 z pudełka allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, JajāWywalone napisał: Chyba drzemkę Nie dopiero wstałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Moja teściowa od 14 lat nie żyje, więc spadek pójdzie na mnie A moja matka ma gdzie mieszkać Nie wstyd ci od męża brac majątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Nie dopiero wstałem Ja tak chce i muszę prokrastynacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Tak widzę sypialnie na wprost 75 z boku 65 Jak w salonie 85 i 120->150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu Jak nadmiar pieniądze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, JajāWywalone napisał: Ja tak chce i muszę prokrastynacja No cóż to miłego barlogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 166 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zadziwiające. Tam, gdzie Doktor się wpisuje i padają dziwne sformułowania, to temat od razu zostaje zablokowany. Przypadek? A może on sam blokuje? Dziwne sformułowania? Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: No cóż to miłego barlogu Nastawiam budzik pewnie znowu na alarmowy zadzwonię i syreny zawyjom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 60 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Mam już fancy obraz to teraz tylko dokupić apartament nad morzem na wynajem i kalax. Przemyśl sobie czy ten kallax wgl ma sens bo to jest dobre żeby wypełnić przestrzeń meblem ale gdy pojawiom się pieniądze to przeszkadza chyba że się poswieci go na kolekcje np 16 konsol czy innych bibelotow jak lego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach