Fifofa 304 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Skasowali jak przeczytasz mogą skasować. Mnie nie znasz jak ja większości was, To co przeczytasz co pasuje i se posklejasz twoje prawo jak i innych mi to lotto. Tak większości z was nigdy na oczy nie będę widzieć, tyle jest ludzi na świecie i tyle sklejania ja mam gdzieś Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 23 Napisano 1 godzinę temu 250 h! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 184 Napisano 1 godzinę temu Nie odpowie, bo zwiedza Pomorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1250 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Skasowali jak przeczytasz mogą skasować. Mnie nie znasz jak ja większości was, To co przeczytasz co pasuje i se posklejasz twoje prawo jak i innych mi to lotto. Tak większości z was nigdy na oczy nie będę widzieć, tyle jest ludzi na świecie i tyle sklejania ja mam gdzieś Wygrałam po raz 19 dzień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Skasowali jak przeczytasz mogą skasować. Mnie nie znasz jak ja większości was, To co przeczytasz co pasuje i se posklejasz twoje prawo jak i innych mi to lotto. Tak większości z was nigdy na oczy nie będę widzieć, tyle jest ludzi na świecie i tyle sklejania ja mam gdzieś Szybko poszło, więc idę do miasta, Piotrek. Może po powrocie będzie lepiej z komunikacją, bo teraz nie podoba się to dla mnie. Miłego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 1 godzinę temu Mowia, ze forum umiera, a jak patrze ile osob tu pisze to chyba ma sie "dobrze". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 304 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, sv7 napisał: Szybko poszło, więc idę do miasta, Piotrek. Może po powrocie będzie lepiej z komunikacją, bo teraz nie podoba się to dla mnie. Miłego! No ale co ma się podobać, piszesz znikasz zamykasz internet i tyle a życie trwa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1250 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, sv7 napisał: Szybko poszło, więc idę do miasta, Piotrek. Może po powrocie będzie lepiej z komunikacją, bo teraz nie podoba się to dla mnie. Miłego! Trzymaj się i pamiętaj, że w maju może gdzieś tam wpadniemy na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 158 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wygrałam po raz 19 dzień O, widzę że wielka feta! Z tej okazji pewnie szykuje się romantyczna kolacja z mężem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1250 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Mowia, ze forum umiera, a jak patrze ile osob tu pisze to chyba ma sie "dobrze". Dzięki Tobie, Ginie i mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 38 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dzięki Tobie, Ginie i mnie Good afternoon. Jak tam? Ja jem późne śniadanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 23 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wygrałam po raz 19 dzień Bo siedzisz tutaj całymi dniami, w ludzie mają z ciebie bekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1250 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Good afternoon. Jak tam? Ja jem późne śniadanko. Dawno po śniadaniu. Zobacz, co się dzieje i wyciągnij wnioski Żenujące to łażenia tego od strzelania z ucha. Haha Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 158 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bo siedzisz tutaj całymi dniami, w ludzie mają z ciebie bekę Ona tylko na tym koncie ma ponad 12 tys. postów, a przecież to jest tylko jedno z jej wielu kont. Dla porównania ja założyłam konto 2 miesiące wcześniej i łącznie napisałam niecałe 4tys. postów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dawno po śniadaniu. Zobacz, co się dzieje i wyciągnij wnioski Żenujące to łażenia tego od strzelania z ucha. Haha Kłapouchy znowu ma depresję? Ojej, jak przykro. Mama wybiera się na zakupy i nie chce mi kupić M&M’sów.. twierdzi, że mam dziecinne zachcianki. 🦩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: No ale co ma się podobać, piszesz znikasz zamykasz internet i tyle a życie trwa. A w tym proszę ja ciebie, że nie skończyłam myśli którą miałam w tamtej minucie życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Trzymaj się i pamiętaj, że w maju może gdzieś tam wpadniemy na siebie Miejscówka już zarezerwowana nad samiuśkim morzem. Rzut beretem na molo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1250 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, sv7 napisał: Miejscówka już zarezerwowana nad samiuśkim morzem. Rzut beretem na molo. No widzisz Ja mam tu znajomych, którzy wynajmują znajomym domki i tak się trafiła okazja 4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Kłapouchy znowu ma depresję? Ojej, jak przykro. Mama wybiera się na zakupy i nie chce mi kupić M&M’sów.. twierdzi, że mam dziecinne zachcianki. 🦩 Może kupi Kiedyś były dobre, ale teraz mają gorszy smak i są bez smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 304 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, sv7 napisał: A w tym proszę ja ciebie, że nie skończyłam myśli którą miałam w tamtej minucie życia. Najpiękniejsze są chwile ktòrych nieznamy. Takie internetowe jak proteza. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Najpiękniejsze są chwile ktòrych nieznamy. Takie internetowe jak proteza. Grechuta pięknie wyśpiewuje o Krakowie na przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, 250GodzinTak napisał: No widzisz Ja mam tu znajomych, którzy wynajmują znajomym domki i tak się trafiła okazja Może kupi Kiedyś były dobre, ale teraz mają gorszy smak i są bez smaku Miałam fazę na skittlesy ostatnio i tylko te w zielonym opakowaniu. Kwaśne i później lekka zgaga niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1250 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Miałam fazę na skittlesy ostatnio i tylko te w zielonym opakowaniu. Kwaśne i później lekka zgaga niestety. Ja lubię żelki Haribo kwaśne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 184 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja lubię żelki Haribo kwaśne Madziu w jakim jestes mieście? Jak pogoda? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Ja lubię żelki Haribo kwaśne Grześki ostatnio lubię. Orzechowe. Powstrzymaj mnie bo będę gruba. :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Nie dokazuj bylo porusznie Zaraz ci coś zaśpiewam z repertuaru co lubię. Chwila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 797 Napisano 1 godzinę temu https://f.kafeteria.pl/leaderboard/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 304 Napisano 1 godzinę temu Nie dokazuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1250 Napisano 57 minut temu 5 minut temu, sv7 napisał: Grześki ostatnio lubię. Orzechowe. Powstrzymaj mnie bo będę gruba. :// Ciężko walczyć z pokusami. Oj ciężko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 13 Napisano 57 minut temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Nie dokazuj Nie będę. Każdy twój wyrok przyjmę twardy, przed mocą się ukorzę... Patrz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 23 Napisano 55 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Wygrywasz w przegrywni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach