Еlciаа 809 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: Chciałaś się z nim spotkać i brałaś go jako kandydata na ojca trzeciego 800+ to bez seksu by się nie dało Szkoda strzępić ryja na te głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 99 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zabierz go, żeby forum odpoczęło od jego hejtu Do kogo się zgłosić, żeby zabrał ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 17 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, ZimnyDran napisał: Dlatego od 5 lat Cie zlewa i pisze żebys sp...lał? A tego socjalu to jej najbardziej zazdrościsz. Elci to bym kijem nie tknął i nie zazdroszcze minimalnej krajowej w Warszawie Edytowano 5 godzin temu przez Nocny Kochanek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nocny Kochanek napisał: Sam widzisz, że nawet Leżaka wolą od Ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 45 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Еlciаа napisał: Zaraz kúrwa, a ty pisałeś jednocześnie ze mną i z iskrą i było dla ciebie git a do mnie pretensje ze nie powiedziałam od razu o lezaku? A gdzie ty wyczytałaś, że ja mam pretensję o leżaka? Nie można pisać z dwiema koleżankami jednocześnie, czy jak? Miłość do iskry przyszła z czasem Edytowano 5 godzin temu przez karmazynowy przyplyw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 198 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zabierz go, żeby forum odpoczęło od jego hejtu Odezwała się mężatka która biednego bunia prześladuje nawet po rozwodzie, a przemkowi lajki przeswietla. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 9 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Nocny Kochanek napisał: Elci to bym kijem nie tknął i nie zazdroszcze minimalnej krajowej w Warszawie Jej partner na pewno więcej zarabia, a Ty nawet minimalnej nigdy nie będziesz miał. Tylko tyle co wyżebrzesz od matki. Edytowano 5 godzin temu przez ZimnyDran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: A gdzie ty wyczytałaś, że ja mam pretensję o leżaka? Nie można pisać z dwoma koleżankami jednocześnie, czy jak? Miłość do iskry przyszła z czasem Można nawet z 10 jednocześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 17 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, ZimnyDran napisał: Jej partner na pewno więcej zarabia, a Ty nawet minimalnej nigdy nie będziesz miał. Przecież ona nie ma żadnego partnera Edytowano 5 godzin temu przez Nocny Kochanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Można nawet z 10 jednocześnie. No to co kur wujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Nocny Kochanek napisał: Elci to bym kijem nie tknął i nie zazdroszcze minimalnej krajowej w Warszawie Nie chce mi się wklejac screenów z serduszkami Edytowano 5 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1283 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Do kogo się zgłosić, żeby zabrał ciebie? Do Ministra Sportu i Rekreacji ciasna rajstopo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie chce mi się wklejac screenów z serduszkami To dobrze bo to był smakosz i jeszcze by sie zawstydził bo jest w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: No to co kur wujesz Bo mnie wszyscy podkúrwiają jakimiś fotami sprzed 2 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1283 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: A gdzie ty wyczytałaś, że ja mam pretensję o leżaka? Nie można pisać z dwiema koleżankami jednocześnie, czy jak? Miłość do iskry przyszła z czasem Nawet nie stać cię na przeprowadzenie się, bo nie masz kasy ani jaj. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nawet nie stać cię na przeprowadzenie się, bo nie masz kasy ani jaj. Hehe Hahahaha 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: To dobrze bo to był smakosz i jeszcze by sie zawstydził bo jest w tym temacie Hahahaha i co jeszcze wymyślisz szczerbaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 45 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Bo mnie wszyscy podkúrwiają jakimiś fotami sprzed 2 lat. Ja ma w huyu co kto komu wysyłał. Napisałaś, że wątpisz to podałem ci przykład. Mogłem użyć innego 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Hahahaha 🩶 Bo się zaraz zesrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ZimnyDran napisał: Hahahaha i co jeszcze wymyślisz szczerbaty? Twierdzi ze zdjecie z owsikami też twoje. , 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1283 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Hahahaha 🩶 Pieprz w dopie usilnie zabiega o moją uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 17 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Twierdzi ze zdjecie z owsikami też twoje. , Oczywiście i mogę to udowodnić Edytowano 5 godzin temu przez Nocny Kochanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja ma w huyu co kto komu wysyłał. Napisałaś, że wątpisz to podałem ci przykład. Mogłem użyć innego 🥺 Dobra, niech Ci będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1283 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ZimnyDran napisał: Hahahaha i co jeszcze wymyślisz szczerbaty? Od lat słyszę, że Smakosz i jego szwagier robią podszywy Pravika i wrzucają zdjęcia Nimfy na wykop 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 17 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ZimnyDran napisał: Hahahaha i co jeszcze wymyślisz szczerbaty? Kazdy kto cie zna potwierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Od lat słyszę, że Smakosz i jego szwagier robią podszywy Pravika i wrzucają zdjęcia Nimfy na wykop Bo to prawda a ty niewinnego chłopaka oskarżasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 45 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nawet nie stać cię na przeprowadzenie się, bo nie masz kasy ani jaj. Hehe Najpierw to się musimy spotkać, a potem omawiać przeprowadzkę. Ty się moimi jajami nie interesuj złotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Twierdzi ze zdjecie z owsikami też twoje. , Tą gołą duupę wiele razy pokazywał a teraz wstyd ułomowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 1 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bo się zaraz zesrasz Kultury trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nocny Kochanek napisał: Oczywiście i mogę to udowodnić Ciekawe jak. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach