Lewakitosąspokochłopaki 8 Napisano wczoraj o 17:41 11 minut temu, Nocny Kochanek napisał: Elci to bym kijem nie tknął i nie zazdroszcze minimalnej krajowej w Warszawie Dlatego jej spermiłeś jak pojeebany? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 46 Napisano wczoraj o 17:41 Przed chwilą, Dangerous napisał: Kultury trochę. Przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 25 Napisano wczoraj o 17:41 Przed chwilą, ZimnyDran napisał: Tą gołą duupę wiele razy pokazywał a teraz wstyd ułomowi. Ale on nie miał owsików a ty tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 10 Napisano wczoraj o 17:41 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pieprz w dopie usilnie zabiega o moją uwagę Czyżby wyrzucili ją z koła gospodyń wiejskich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 25 Napisano wczoraj o 17:41 Przed chwilą, Lewakitosąspokochłopaki napisał: Dlatego jej spermiłeś jak pojeebany? Chyba ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 206 Napisano wczoraj o 17:42 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Do Ministra Sportu i Rekreacji ciasna rajstopo Bunio i myśliwy już zostali zastąpieni przez ministra sportu? Gratuluję rozmachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 8 Napisano wczoraj o 17:43 2 minuty temu, Nocny Kochanek napisał: Bo to prawda a ty niewinnego chłopaka oskarżasz Tak samo się tłumaczyłeś na wykopie jak wrzucałeś obrzydliwe zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 32 Napisano wczoraj o 17:43 59 minut temu, Nocny Kochanek napisał: Wieczorna od a kiedy ty pracujesz pasożycie Odkąd cię na świecie nie było. I nie interesuj się wampirze bo mrowkojada dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 8 Napisano wczoraj o 17:43 1 minutę temu, Nocny Kochanek napisał: Chyba ty Ile to trwało 2 lata? Do momentu dostania kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano wczoraj o 17:43 2 minuty temu, ZimnyDran napisał: Tą gołą duupę wiele razy pokazywał a teraz wstyd ułomowi. Ja juz co przez te 6 lat zdążyłam zobaczyć tego się nie odzobaczy. (ಥ_ಥ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano wczoraj o 17:44 Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Bunio i myśliwy już zostali zastąpieni przez ministra sportu? Gratuluję rozmachu. Madzia myli ministerstwo sportu i turystyki z ośrodkami sportu i rekreacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 32 Napisano wczoraj o 17:44 Dzisiaj mi się nie chce kłócić chyba będziemy o kulinariach rozprawiać. Ewentualnie o lotem spiulkolotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1289 Napisano wczoraj o 17:45 3 minuty temu, Dangerous napisał: Czyżby wyrzucili ją z koła gospodyń wiejskich? Bekowy temat się zrobił, a ja już nie mam reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 8 Napisano wczoraj o 17:46 24 minuty temu, Nocny Kochanek napisał: Oczywiście dlatego mało w nachy nie narobiłeś z zazdrości jak mieliśmy romans z Agnieszką i to musiałeś zniszczyć Fajny romans z laską której na oczy nie widziałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 25 Napisano wczoraj o 17:47 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ciekawe jak. xd MOGĘ CI WYSŁAĆ FOTE TYŁKA I ZOBACZYSZ SAMA CZY TAM SĄ JAKIEŚ OWSIKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 46 Napisano wczoraj o 17:48 Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: MOGĘ CI WYSŁAĆ FOTE TYŁKA I ZOBACZYSZ SAMA CZY TAM SĄ JAKIEŚ OWSIKI Dope masz niezłą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 25 Napisano wczoraj o 17:49 (edytowany) Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Dope masz niezłą Dzięki. Wiele osób mi to pisało. Edytowano wczoraj o 17:49 przez Nocny Kochanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano wczoraj o 17:50 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dope masz niezłą Weź kúrwa bo cię zaraz pogonię stond. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 1 Napisano wczoraj o 17:51 3 minuty temu, Lewakitosąspokochłopaki napisał: Fajny romans z laską której na oczy nie widziałeś ZAWSZE MNIE BAWI NADUŻYWANIE SŁOWA "ROMANS" PRZEZ TUTEJSZYCH ODREALNIONYCH NO-LIFÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 8 Napisano wczoraj o 17:51 (edytowany) Edytowano wczoraj o 17:52 przez Lewakitosąspokochłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 46 Napisano wczoraj o 17:52 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Weź kúrwa bo cię zaraz pogonię stond. xd No co, taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 46 Napisano wczoraj o 17:56 Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: Pamiętam jak dałem to foto i Nimfuś też tak pisała Ja elki dopy nie widziałem, więc może to zazdrość, że facet ma lepszą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 25 Napisano wczoraj o 17:57 (edytowany) 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja elki dopy nie widziałem, więc może to zazdrość, że facet ma lepszą. Elcia gruba i porodach to pewnie ma niezły cellulit Edytowano wczoraj o 17:57 przez Nocny Kochanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 1 Napisano wczoraj o 17:58 WYCZUWAM PEEDALSKIE ZAPĘDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano wczoraj o 18:01 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja elki dopy nie widziałem, więc może to zazdrość, że facet ma lepszą. Według mnie faceci ogólnie maja lepsze tylki od kobiet, nie ma co ukrywać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano wczoraj o 18:02 Nie wszyscy ale większość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano wczoraj o 18:04 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja elki dopy nie widziałem, więc może to zazdrość, że facet ma lepszą. Nigdy nie byłam zazdrosna o czyjś wyglada ani o hajs, jakbyś mnie nie znał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano wczoraj o 18:06 Ewentualnie moglabym być zazdrosna o jakiegoś faceta ale tez nie na dlugo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 266 Napisano wczoraj o 18:21 51 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: A gdzie ty wyczytałaś, że ja mam pretensję o leżaka? Nie można pisać z dwiema koleżankami jednocześnie, czy jak? Miłość do iskry przyszła z czasem bo ekran opluję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 266 Napisano wczoraj o 18:23 40 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Bunio i myśliwy już zostali zastąpieni przez ministra sportu? Gratuluję rozmachu. sportu i prokreakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach