Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:09 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie pracowałam na jakimś szlabanie miłośniczko owsików. Nie odpowiadam za twoje psychozy manikalne i nie chodzę w ciasnych garsonkach ani rajtuzach. Może zluzuj gumkę do włosów? Strasznie gwiazdorzysz Czyli chcesz powiedzieć, że w każdych okolicznościach ubierasz się jak bambera. Ok, przyjęłam do wiadomości, nie musisz tego pisać 30 razy w tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:10 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Maximiliano Juan Rogoski (born 17 June 1994) is an Argentine professional footballer who plays as a midfielder for Ferrocarril Midland. ten? Z gródka ale obecnie w grabinie mieszka stary duren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:11 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Lubię oglądać na płci przeciwnej, sam nie przepadam nawet za kalesonami, chociaż te obcisłe spodnio-getry do biegania mam i korzystam (korzystałem) Dziwnie to wygląda jak taka glizda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 12 Napisano poniedziałek o 19:11 9 minut temu, VenusHorizon napisał: Siostra mnie dzisiaj zniszczyla się spytała kiedy zmieniam wystrój wnętrza jak ja jeszcze nie dokonczylem tego xD Dobrze że nie masz rodzeństwa ona żyje w innej rzeczywistości z tymi szwagier 20tys mc. W zł? To słabo zarabia. Moja kuzynka po jakimś humanie typu stosunki międzynarodowe ukończonym w UK i po 10 latach pracy zarabia ok 40 tys przeliczając na zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:11 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak na wyjazd do Egiptu mnie stać Haniu od Boryny, to na skarpety tym bardziej. Nie zapominaj podręczna, że żaliłaś się tutaj na cenę jajka niespodzianki. Zluzuj rajstopy i zbyt ciasną garsonkę, która uciska chyba mózg 🫢 Nawet mnie stać na Egipt perełko. Oj bida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1289 Napisano poniedziałek o 19:12 23 minuty temu, Dangerous napisał: W dodatku katoliczka, mężatka, i matka trójki dzieci. Nieźle. Siurek wyjechał, to zastanawiała się czy zabrał ze sobą koleżankę od trójkąta. Takie zmartwienia mają podręczne w rajtuzach Wiesz, nie była nigdy w trójkącie, pozycje tylko po bożemu pod kołdrą, więc wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:12 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to jest dopiero perwers A nam zakazywała haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:13 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Siurek wyjechał, to zastanawiała się czy zabrał ze sobą koleżankę od trójkąta. Takie zmartwienia mają podręczne w rajtuzach Wiesz, nie była nigdy w trójkącie, pozycje tylko po bożemu pod kołdrą, więc wiesz Zdradzanie bunia to tak jakby nie jest trojkat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:13 Chyba że razem cie penetrujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano poniedziałek o 19:13 17 minut temu, JajâWywalone napisał: Bo dla niej twój minimalist to bieda i grzyb na betonie Tak miałej 25tys mc dwa miesiące to inne życie inny świat gdzie mdlejesz ze zmęczenia od zakupów rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:13 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak na wyjazd do Egiptu mnie stać Haniu od Boryny, to na skarpety tym bardziej. Nie zapominaj podręczna, że żaliłaś się tutaj na cenę jajka niespodzianki. Zluzuj rajstopy i zbyt ciasną garsonkę, która uciska chyba mózg 🫢 Kürwa, nie wierzę plyń upośle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 528 Napisano poniedziałek o 19:14 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Czyli chcesz powiedzieć, że w każdych okolicznościach ubierasz się jak bambera. Ok, przyjęłam do wiadomości, nie musisz tego pisać 30 razy w tygodniu. Ale co jest takiego strasznego w noszeniu tych rajstop. Jak ktoś chce mieć przewiew w kroku albo szybki dostęp jak się okazja trafi, to przecież są te z wyciętym krokiem. Nie tylko kabaretki, ale też zupełnie grzeczne modele których rogaty charakter objawia się dopiero po podciągnięciu spódnicy. Trzeba tylko pamiętać, żeby w takim wypadku najpierw wkładać rajstopy, a na nie majtki a nie na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1289 Napisano poniedziałek o 19:14 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Czyli chcesz powiedzieć, że w każdych okolicznościach ubierasz się jak bambera. Ok, przyjęłam do wiadomości, nie musisz tego pisać 30 razy w tygodniu. Nie wiem kto to bambera. To z poznańskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:14 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Nawet mnie stać na Egipt perełko. Oj bida Mnie nawet na Bałtyk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:15 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Mnie nawet na Bałtyk Tylko rajstop nie zapomnij ściągnąć na plaży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano poniedziałek o 19:15 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, nie była nigdy w trójkącie, pozycje tylko po bożemu pod kołdrą, więc wiesz już mi nie musisz jej tak zachwalać co mi po tym jak i tak mężatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano poniedziałek o 19:15 14 minut temu, Еlciаа napisał: Nie dziwię się jej xd No pewnie se idzie po chalupie ooo nie podoba mi się jusz ta podłoga zrobię szwagier blowjoba i jutro remont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:16 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Siurek wyjechał, to zastanawiała się czy zabrał ze sobą koleżankę od trójkąta. Takie zmartwienia mają podręczne w rajtuzach Wiesz, nie była nigdy w trójkącie, pozycje tylko po bożemu pod kołdrą, więc wiesz Ciebie interesowało czy tajskie prostytutki dochodzą a innym wytykasz niestosowności. Chcesz się pochwalić tymi niejednymi piecami od jedzenia chleba? Co tam za figury zaliczałaś? Drużyna piłkarska w szatni? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:16 Już widzę te szpagaty salowej jako nie po bozemu. Stęka pewnie też do taktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1289 Napisano poniedziałek o 19:16 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Zdradzanie bunia to tak jakby nie jest trojkat Nie znam nikogo takiego. Masz jakąś obsesję? Czy mąż cie zdradził nim porzuciłaś córkę latający dywanie? Ty po alkoholu żaliłaś się, że gołębie robią na parapet, a mieszkanie licytował komornik. Tak. Wniosek z tego taki. Piłaś nie pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 528 Napisano poniedziałek o 19:16 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Siurek wyjechał, to zastanawiała się czy zabrał ze sobą koleżankę od trójkąta. Takie zmartwienia mają podręczne w rajtuzach Wiesz, nie była nigdy w trójkącie, pozycje tylko po bożemu pod kołdrą, więc wiesz Ale powtarzasz to tak, jakby to było nie wiadomo co. No ludzie się interesują różnymi rzeczami i na ten temat rozmawiają. To Ty powtarzając to w kółko zachowujesz się jak egzaltowana, 14-letnia pensjonarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:16 Słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano poniedziałek o 19:17 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie znam nikogo takiego. Masz jakąś obsesję? Czy mąż cie zdradził nim porzuciłaś córkę latający dywanie? Ty po alkoholu żaliłaś się, że gołębie robią na parapet, a mieszkanie licytował komornik. Tak. Wniosek z tego taki. Piłaś nie pisz Najpierw porzuciłam a potem zdradził. Yyy nje? Pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano poniedziałek o 19:17 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: No pewnie se idzie po chalupie ooo nie podoba mi się jusz ta podłoga zrobię szwagier blowjoba i jutro remont tak ciągnie, że podłogę zrywa? jako siła fachowa to doopa ale jako doopa to siła fachowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 250 Napisano poniedziałek o 19:17 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Siurek wyjechał, to zastanawiała się czy zabrał ze sobą koleżankę od trójkąta. Takie zmartwienia mają podręczne w rajtuzach Wiesz, nie była nigdy w trójkącie, pozycje tylko po bożemu pod kołdrą, więc wiesz Masz kiedyś w planie przestać powtarzać w kółko to samo? Powtarzasz codziennie te same teksty słowo w słowo, nawet komputer na dworcu czasem zmienia komunikaty. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:18 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Ale co jest takiego strasznego w noszeniu tych rajstop. Jak ktoś chce mieć przewiew w kroku albo szybki dostęp jak się okazja trafi, to przecież są te z wyciętym krokiem. Nie tylko kabaretki, ale też zupełnie grzeczne modele których rogaty charakter objawia się dopiero po podciągnięciu spódnicy. Trzeba tylko pamiętać, żeby w takim wypadku najpierw wkładać rajstopy, a na nie majtki a nie na odwrót Nic nie jest strasznego w noszeniu rajstop, normalny ubiór jak gacie czy skarpety. Po prostu upośle chce ugryźć a że robi z siebie przy tym wariatkę z tajgi to już nie widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1289 Napisano poniedziałek o 19:18 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już mi nie musisz jej tak zachwalać co mi po tym jak i tak mężatka Wytłumacz, że koleżanek od trójkąta nie zabiera się ze sobą, kiedy człowiek się wyprowadzaA tu były takie domysły katolickie. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:18 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem kto to bambera. To z poznańskiego? Zapytaj ministra rekreacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano poniedziałek o 19:19 4 minuty temu, JajâWywalone napisał: Tylko rajstop nie zapomnij ściągnąć na plaży Dobrze, babi. Ciężko by było potem z piachu wytrzepać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1289 Napisano poniedziałek o 19:20 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale powtarzasz to tak, jakby to było nie wiadomo co. No ludzie się interesują różnymi rzeczami i na ten temat rozmawiają. To Ty powtarzając to w kółko zachowujesz się jak egzaltowana, 14-letnia pensjonarka Nikt hejterze Leżaka nie interesował się, czy koleżanka od trójkąta pojechała z tobą w świat. Tylko wścibska baba z koła gospodyń wiejskich Pieprz w pończochach miała z tym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach