Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kristo

Zazdrość wsteczna

Polecane posty

1 minutę temu, VenusHorizon napisał:

Siostra mnie dzisiaj zniszczyla się spytała kiedy zmieniam wystrój wnętrza jak ja jeszcze nie dokonczylem tego xD 

Dobrze że nie masz rodzeństwa ona żyje w innej rzeczywistości z tymi szwagier 20tys mc.

W UK mu w złotówkach płacą a on tam w złotówkach kupuje? :classic_biggrin:

Edytowano przez Siurentajski

5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał:

To tylko świadczy o tym, że nigdy nie skalałaś się pracą umysłową gdzie w dress codzie są rajstopy. W eleganckich miejscach też nie bywasz preferując zaszczane krzaki pod mostem. Do kopulacji w tych miejscach rzeczywiście rajtuzy są zbyteczne.

Nieśmiało zaznaczam, że na świecie są także pończochy. Dress cod przewiduje pokazywanie nóg od kolan w dół. Pod spódnicę nie zaglądają więc można mieć dwie oddzielne nogawki pończochowe.

Nienawidzę chodzić w rajstopach. Już o tum pisałam więc to nie jest hejt na osobie Twej. 

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

W UK mu w złotówkach płacą a on tam w złotówkach kupuje? :classic_biggrin:

Wszystko kupuje. 

Przed chwilą, JajâWywalone napisał:

Ja się brzydzę rajstopy cielistych. Chyba że na głowie 

To w jakim kolorze preferujesz?

5 minut temu, VenusHorizon napisał:

Siostra mnie dzisiaj zniszczyla się spytała kiedy zmieniam wystrój wnętrza jak ja jeszcze nie dokonczylem tego xD 

Dobrze że nie masz rodzeństwa ona żyje w innej rzeczywistości z tymi szwagier 20tys mc.

Nie dziwię się jej xd

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ja nie chodzę w rajtuzach jak starsza pani. Ty chodzisz, bo jesteś starsza i ze wsi. Lecisz do ignora 🤪

Ty już serio na łeb upadałaś z tą swoją logiką jeśli naprawdę sądzisz, że "rajtuzy" noszą wyłącznie starsze od ciebie baby albo z tej swojej dziupli przy szlabanie nosa nie wychylasz skoro taki element garderoby jak rajstopy cię tak ekscytuje.

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Ty już serio na łeb upadałaś z tą swoją logiką jeśli naprawdę sądzisz, że "rajtuzy" noszą wyłącznie starsze od ciebie baby albo z tej swojej dziupli przy szlabanie nosa nie wychylasz skoro taki element garderoby jak rajstopy cię tak ekscytuje.

Ksienzna kejt też chyba nosi ale salowa z plebsu to nie wie

1 minutę temu, JajâWywalone napisał:

Głównie czarne. Cieliste są ohydne

Możliwe, dla mnie nie mają tak negatywnych konotacji. Te takie mocno opalone wyglądają dla mnie trochę wsiowo ale czasem jest to na swój sposób kręcące :classic_cool:

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Możliwe, dla mnie nie mają tak negatywnych konotacji. Te takie mocno opalone wyglądają dla mnie trochę wsiowo ale czasem jest to na swój sposób kręcące :classic_cool:

No mnie nie kręci wybacz

Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

już dawno nikt o nie nie dopytywał więc nie mogłem uwierzyć swojemu szczęściu

Pewno nie bez powodu aj ges ale lubię gore 

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Ja uwielbiam odjazdowe, wzorzyste, kolorowe i ażurowe "rajtuzy" ty w swojej dziupli przy szlabanie mentalnie zatrzymałaś się w zeszłym stuleciu chyba.

Takie też fajne. Wszystkie modele z pionowym szwem z tyłu bardzo korzystnie wydłużają nogi. 

6 minut temu, murb napisał:

Nieśmiało zaznaczam, że na świecie są także pończochy. Dress cod przewiduje pokazywanie nóg od kolan w dół. Pod spódnicę nie zaglądają więc można mieć dwie oddzielne nogawki pończochowe.

Nienawidzę chodzić w rajstopach. Już o tum pisałam więc to nie jest hejt na osobie Twej. 

Musimy zapytać Magdę czy stać ją chociaż na skarpety Adidasa do dresu służbowego. Moją wuefistką była dyrektor szkoły więc nosiła rajstopy pod dresem 😄

• Haha 1

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Takie też fajne. Wszystkie modele z pionowym szwem z tyłu bardzo korzystnie wydłużają nogi. 

Lubisz nosić? Niektórzy panowie lubią takie atrakcje gdy muszom sobie upychać jaja w siatce 

• Haha 1

Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał:

Musimy zapytać Magdę czy stać ją chociaż na skarpety Adidasa do dresu służbowego. Moją wuefistką była dyrektor szkoły więc nosiła rajstopy pod dresem 😄

Musiała by bardzo seksowna

4 minuty temu, JajâWywalone napisał:

Ksienzna kejt też chyba nosi ale salowa z plebsu to nie wie

Magda widocznie jest tak stara, że jej stara nie dawała jej rajstop w czasach deficytów PRL. Tera ma spaczone postrzeganie ubioru.

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ja uwielbiam odjazdowe, wzorzyste, kolorowe i ażurowe "rajtuzy" ty w swojej dziupli przy szlabanie mentalnie zatrzymałaś się w zeszłym stuleciu chyba.

Nigdy nie pracowałam na jakimś szlabanie miłośniczko owsików. Nie odpowiadam za twoje psychozy manikalne i nie chodzę w ciasnych garsonkach ani rajtuzach. Może zluzuj gumkę do włosów? Strasznie gwiazdorzysz 😄😜

Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał:

Magda widocznie jest tak stara, że jej stara nie dawała jej rajstop w czasach deficytów PRL. Tera ma spaczone postrzeganie ubioru.

Albo zbyt często dostawala antygwalty na dzień kobiet

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nigdy nie pracowałam na jakimś szlabanie miłośniczko owsików. Nie odpowiadam za twoje psychozy manikalne i nie chodzę w ciasnych garsonkach ani rajtuzach. Może zluzuj gumkę do włosów? Strasznie gwiazdorzysz 😄😜

Garsonki są seksowne perelko. Starej babie nie przystoi tak wywalać publicznie tego ozora bo to niesmaczne i kojarzy mi się z ritardzicami

1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

poważnego pana jak ja nie wypada pytać co tak spodnie wypycha

przepuklina, pielucha... lepiej nie wiedzieć

Źle dobrany masz rozmiar pewnie i temu tak odstaje

2 minuty temu, JajâWywalone napisał:

Lubisz nosić? Niektórzy panowie lubią takie atrakcje gdy muszom sobie upychać jaja w siatce 

Lubię oglądać na płci przeciwnej, sam nie przepadam nawet za kalesonami, chociaż te obcisłe spodnio-getry do biegania mam i korzystam (korzystałem)

1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał:

Jak na wyjazd do Egiptu mnie stać Haniu od Boryny, to na skarpety tym bardziej. Nie zapominaj podręczna, że żaliłaś się tutaj na cenę jajka niespodzianki. Zluzuj rajstopy i zbyt ciasną garsonkę, która uciska chyba mózg 😱🫢

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się