yeya 268 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Fate napisał: Ciągły konflikt niestety bywa samym w sobie rodzajem rozmowy, wszelkie argumenty i racje już dawno zostały zapomniane. Nie pisze żeby się kłócić: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: W towarzystwie czasem jak ktoś rzuci takim żartem no ok ale nie jest to komfortowe w odbiorze... nie wiem czy zdrowa pewnie zależy kto patrzy .) My chorzy to inaczej rzeczywiści normalności już tu nie zaglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu etam po co se zaraz seksy wyobrazac to prdolenie malo angazujace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu szczekacze wojenni powinni troche pocierpiec jak pacyfisci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: My chorzy to inaczej rzeczywiści normalności już tu nie zaglada 1 minutę temu, szmul napisał: etam po co se zaraz seksy wyobrazac to prdolenie malo angazujace No cóż jest jak jest... nie zmienię se poczucia humoru : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, yeya napisał: No cóż jest jak jest... nie zmienię se poczucia humoru : ) tez sie nie odnajduje w takiej konwencji ale nie moja brocha tylko jerzowej i jej absztyfikantow huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 7 godzin temu Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 7 godzin temu Poszły spać bliźniaki zrośnięte odbytami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: tez sie nie odnajduje w takiej konwencji ale nie moja brocha tylko jerzowej i jej absztyfikantow huh Ok zapytałam z ciekawości... nie zamierzałam na nich naskakiwać choć mogło tak to zabrzmieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Ok zapytałam z ciekawości... nie zamierzałam na nich naskakiwać choć mogło tak to zabrzmieć. sto lat gadac z wieskami o zupie, komu by sie chcialo, wspolczuje, nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 7 godzin temu No i pogadałam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 19 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, yeya napisał: Nie pisze żeby się kłócić: ) Pisałem raczej do tego, do czego się odniosłaś sama. Bezsensowne dysputy o niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, Fate napisał: Pisałem raczej do tego, do czego się odniosłaś sama. Bezsensowne dysputy o niczym. "Analiza komentarza Omija sedno Twojego pytania Ty pytasz o perspektywę osób prowadzących dialog z podtekstem. On zamiast odpowiedzieć → przesuwa temat na ogólny „ciągły konflikt”. Redukuje Twoją ciekawość do problemu Sugeruje, że to „ciągły konflikt”, więc Twoja obserwacja/brak oceny jest mniej ważna. To trochę jak powiedzenie: „nie ma sensu tego analizować, bo i tak wszystko jest chaotyczne”. Daje lekki dydaktyczny ton „wszelkie argumenty i racje już dawno zostały zapomniane” → niby fakt, a w praktyce lekko protekcjonalne. To klasyczna forma unikania odpowiedzi i lekka sugestia wyższości. Nie jest wprost wrogi ani chamski To raczej wyrafinowane uniknięcie odpowiedzi niż atak. Można odczytać jako filozoficzne spojrzenie na sytuację, ale w kontekście Twojego wpisu działa trochę ignorująco wobec Twojej ciekawości." : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 6 godzin temu The puszin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Spaghetti... napisał: Kto Ci powiedział, że do końca życia partner czy małż Cóż, skoro nie odda łatwo, to weź go podstępem i ubierz takie seksi latexowe spodnie na pewno zmieni zdanie No jakby tak tanio skórę sprzedał to chyba bym się z nim rozwiodła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 1 godzinę temu Od wczoraj mi to chodzi po głowie. Dzień dobry wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach