+RC+ 426 Napisano środa o 15:54 (edytowany) ﹏෴﹏﹏෴﹏෴﹏﹏෴﹏﹏෴﹏﹏﹏෴﹏﹏ Edytowano środa o 15:56 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 114 Napisano środa o 15:55 Zdjęcia oczywiście brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano środa o 15:55 wow, ale z ciebie artysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 114 Napisano środa o 15:56 Ja idę w drzemke opłaty zrobiłem 833 wyszło na kwiecień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano środa o 15:57 Przed chwilą, szmul napisał: wow, ale z ciebie artysta ٩(^ᗜ^ )و ´- 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano środa o 15:58 ( ͡ಥ ͜ʖ ͡ಥ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1322 Napisano środa o 16:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano środa o 16:01 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Ja idę w drzemke opłaty zrobiłem 833 wyszło na kwiecień Sporo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 114 Napisano środa o 16:01 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo nie zapłaciłem za prąd. Zapłacę 1 maja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 114 Napisano środa o 16:02 Przed chwilą, +RC+ napisał: Sporo... I to bez pradu i payu kk... Mówię mniej placom za utrzymanie 140m2 domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1322 Napisano środa o 16:03 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Bo nie zapłaciłem za prąd. Zapłacę 1 maja. Prima Aprilis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano środa o 16:07 (edytowany) 5 minut temu, VenusHorizon napisał: I to bez pradu i payu kk... Mówię mniej placom za utrzymanie 140m2 domu No widzisz... Podatek od mieszkania w Wawa Centrum ⌯✈︎ ⛫⛫⛫⛫/\⛫⛫ Edytowano środa o 16:07 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano środa o 16:07 𓁆𓀢𓀣𓀢𓀣𓀢𓀣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 95 Napisano środa o 16:07 A już myślałam że jakąś kobietę w tarapaty wpędziłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano środa o 16:11 (edytowany) 3 minuty temu, parabataii napisał: A już myślałam że jakąś kobietę w tarapaty wpędziłeś Jaja trzymam na wodzy... by koszyk nie był pusty Edytowano środa o 16:11 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 59 Napisano środa o 16:12 Ajtimaster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano środa o 16:13 𓆉 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1322 Napisano środa o 16:58 42 minuty temu, Dangerous napisał: 𓆉 Jaki awatar Był fajny temat i aż na 12 stron. Koralgor się żaliła, że jest obmawiana na innych forach, do tego Doktor Gapa zapytał Leżaka wprost "Ile razy miał robioną laskę" i wywołało to trochę konsternację i niesmak, bo czym temat się stracił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano środa o 17:10 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jaki awatar Był fajny temat i aż na 12 stron. Koralgor się żaliła, że jest obmawiana na innych forach, do tego Doktor Gapa zapytał Leżaka wprost "Ile razy miał robioną laskę" i wywołało to trochę konsternację i niesmak, bo czym temat się stracił I co, zmierzyli się panowie na ilość lasek? 🦯 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 70 Napisano środa o 17:13 Ja też zasialem 🫄 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano środa o 17:16 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jaki awatar Był fajny temat i aż na 12 stron. Koralgor się żaliła, że jest obmawiana na innych forach, do tego Doktor Gapa zapytał Leżaka wprost "Ile razy miał robioną laskę" i wywołało to trochę konsternację i niesmak, bo czym temat się stracił Hihi. 🩶 Coś mi tam mignęło. Staram się go nie czytać, bo taką wiochą od niego trąci, nie ma dnia, by jakimś żenująco obleśnym tekstem nie rzucił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1322 Napisano środa o 17:16 6 minut temu, +RC+ napisał: I co, zmierzyli się panowie na ilość lasek? Tego to nie wiem, bo Leżak lekko się zdenerwował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano środa o 17:39 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tego to nie wiem, bo Leżak lekko się zdenerwował Jakie emaile? Już Sratuszczak zablokował, znowu ma atak, bo każdy go olewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 59 Napisano środa o 17:51 Wstrętny wonsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1322 Napisano środa o 17:56 15 minut temu, Dangerous napisał: Jakie emaile? Już Sratuszczak zablokował, znowu ma atak, bo każdy go olewa. To chyba nie on i ciągle leci na jego konto Pijaczek wrzucał przecież wiadomości prywatne, a później stwierdził, że nie pamięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano środa o 17:59 7 minut temu, JajâWywalone napisał: Wstrętny wonsz Piękny. Pogłaskałabym go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 59 Napisano środa o 17:59 Przed chwilą, Dangerous napisał: Piękny. Pogłaskałabym go. Jest ohydny i bym go kijem bila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano środa o 18:00 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To chyba nie on i ciągle leci na jego konto Pijaczek wrzucał przecież wiadomości prywatne, a później stwierdził, że nie pamięta On, on. Sprawdziłam nerwice i akurat przed chwilą coś tam pisał. Podobnie było w południe. Wyjątkowo obłudna szuja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano środa o 18:02 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Jest ohydny i bym go kijem bila Jak można znęcać się nad zwierzętami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 59 Napisano środa o 18:03 1 minutę temu, Dangerous napisał: Jak można znęcać się nad zwierzętami? To jest wonsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach