Spaghetti... 606 Napisano środa o 20:21 (edytowany) Puścić muze Edytowano środa o 20:21 przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 20:33 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 98 Napisano środa o 20:44 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 20:48 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 20:56 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 21:15 25 minut temu, Dangerous napisał: Wpada w ucho ten kawałek, dzięki Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 98 Napisano środa o 21:20 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 21:25 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Wpada w ucho ten kawałek, dzięki Gina Słuchałam go 11 lat temu, kojarzy mi się z beztroskimi czasami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 21:36 8 minut temu, Dangerous napisał: Słuchałam go 11 lat temu, kojarzy mi się z beztroskimi czasami. Nie znałem, ale naprawde spoko brzmi jeszcze lepiej niż francuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 21:38 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie znałem, ale naprawde spoko brzmi jeszcze lepiej niż francuski A to albański. Niby mało się słyszy o tym kraju, a choćby Ava Max czy Dua Lipa mają tam korzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano środa o 21:43 Lipa jest z Kosowa chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 21:45 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Lipa jest z Kosowa chyba Według Wikipedii jest „kosowską Albanką”, więc to jedna modła chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 21:45 (edytowany) 7 minut temu, Dangerous napisał: A to albański. Niby mało się słyszy o tym kraju, a choćby Ava Max czy Dua Lipa mają tam korzenie. Tak wiem luzik. Dua Lipa bardzo spoko laska nie tylko z wyglądu, ale też z talentu Edytowano środa o 21:46 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 21:47 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak wiem spoko. Dua Lipa bardzo spoko laska nie tylko z wyglądu, ale też z talentu Ja wolę Avę, z wyglądu również. 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 21:48 1 minutę temu, Dangerous napisał: Ja wolę Avę, z wyglądu również. 🩵 Ava też, ale ja bardziej w brunetkach gustuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 21:53 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ava też, ale ja bardziej w brunetkach gustuje Mnie natomiast zawsze się podobali blondyni i blondynki, choć to nie reguła, bo najważniejsze i tak są rysy twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 22:08 (edytowany) 14 minut temu, Dangerous napisał: Mnie natomiast zawsze się podobali blondyni i blondynki, choć to nie reguła, bo najważniejsze i tak są rysy twarzy. U mnie blondynki są na drugim miejscu w rankingu, ale co do twarzy to się z Tobą zgadzam Edytowano środa o 22:08 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 22:12 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: U mnie blondynki są na drugim miejscu w rankingu, ale co do twarzy to się z Tobą zgadzam No i dłonie… też dużo mówią o człowieku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 22:16 2 minuty temu, Dangerous napisał: No i dłonie… też dużo mówią o człowieku. Często myję i dbam... mam bzika na tym punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 22:18 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Często myję i dbam... mam bzika na tym punkcie Hihi… ja też. Przez to mycie muszę często kremować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 22:22 3 minuty temu, Dangerous napisał: Hihi… ja też. Przez to mycie muszę często kremować. Może natręctwa mamy No dokładnie, krem to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano środa o 22:28 Droga Pani .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano środa o 22:34 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Może natręctwa mamy No dokładnie, krem to podstawa Mam ich całe mnóstwo, ostatnio nabyłam z piwonią i różą, pięknie pachnie. i oczywiście nivea soft to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano środa o 22:43 (edytowany) 9 minut temu, Dangerous napisał: Mam ich całe mnóstwo, ostatnio nabyłam z piwonią i różą, pięknie pachnie. i oczywiście nivea soft to podstawa. Widzisz, to miałbym raj u Ciebie, bo lubię testować i masować dłonie nivea podstawa i tej marki trzymam się od dawna. Edytowano środa o 22:44 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano środa o 22:47 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Widzisz, to miałbym raj u Ciebie, bo lubię testować i masować dłonie nivea podstawa i tej marki trzymam się od dawna. A ja piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach