Еlciаа 830 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Tego księdza? Aaaa leje hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Płaski napisał: Ale patologia jak skurrwysyn Twoj ojciec pewnie nieznany Patologia bo moja matka ma faceta byłego policjanta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Płaski napisał: Ale patologia jak skurrwysyn Twoj ojciec pewnie nieznany Mój tata ma się dobrze, skończ bóldupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 61 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Еlciаа napisał: Aaaa leje hahaha Teraz przynajmniej wiem, po kim ty poszłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Teraz przynajmniej wiem, po kim ty poszłaś Ja przy mojej matce to jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 6 Napisano 32 minuty temu 15 godzin temu, Spaghetti... napisał: Są, kazałem Ci iść spać, ale nie zrozumiałaś! Ale wiesz, że to jest konto ogóra który udaje na nim laskę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 6 Napisano 30 minut temu 5 godzin temu, Bodnarajca napisał: Witajcie kochani Wielki Piątek. Czas zakupów Świąt Wielkanocnych, zakupy zrobione? Miłość miłością do faceta należy zdobyć serce kobiety, zakupy same nie zrobią. Jadę do hipermarketu. Widzę jak mężczyźni pomagają swoim kobietom Ja sama, trzymajcie sie kobitki niech wam pomagają. Dobra skończ ogór dèbìlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 6 Napisano 29 minut temu Poza tym łysa wszystko sama robi i żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 25 Napisano 23 minuty temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Ja przy mojej matce to jestem ja przy mojej tez, ona sobie ziolko popala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach