Mewa again 20 Napisano 22 godziny temu I stu lat kiszenia się tu wzajemnie ze sobą, po kilkanaście godzin dziennie! Kafeteria to sól tej ziemi, w całkiem dosłownym znaczeniu: zupełnie jak sól jest znośna jedynie w symbolicznych ilościach 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 22 godziny temu Wzajemnie. Wesołych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 21 godzin temu Pravik specjalnie zrobił nick, żeby dowalić Mewie. Haha. Co za żenada i kompromitacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia Anastazja Dzika Kotka 1 Napisano 21 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pravik specjalnie zrobił nick, żeby dowalić Mewie. Haha. Co za żenada i kompromitacja A ty Łysa warujesz tu od rana i tyle z twojego wyjazdu. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 172 Napisano 21 godzin temu Ale to już tak szybko z rana . Tobie również zdrowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 21 godzin temu 11 minut temu, Asia Anastazja Dzika Kotka napisał: A ty Łysa warujesz tu od rana i tyle z twojego wyjazdu. 🥰 Mając tyle GB internetu w telefonie mogę pisać nawet z Antarktydy, a kończąc na Łyszkowicach. Zaklaskaj uszami i waruj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia Anastazja Dzika Kotka 1 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mając tyle GB internetu w telefonie mogę pisać nawet z Antarktydy, a kończąc na Łyszkowicach. Zaklaskaj uszami i waruj Łysa lepiej sprawdź swój limit zagranicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Asia Anastazja Dzika Kotka napisał: Łysa lepiej sprawdź swój limit zagranicą. 310 GB łysy A ty podpięty pod sąsiada. Smuteczek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 20 godzin temu Choroszcze jukon welcome to Pravik. Gina jakbyś pytała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia Anastazja Dzika Kotka 1 Napisano 20 godzin temu 37 minut temu, 250GodzinTak napisał: Choroszcze jukon welcome to Pravik. Gina jakbyś pytała Hahaha Łysa to jednak stan umysłu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 272 Napisano 19 godzin temu Zdrowych i radosnych świąt : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano 18 godzin temu Wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego i Bożej opatrzności wszystkim https://t3.ftcdn.net/jpg/06/35/80/36/360_F_635803603_k2Nxi6EZbzC9ZBSN3RZVw8geDpAWP4DH.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 531 Napisano 18 godzin temu Tak, tak Wesołych Swiąt Mokrego dyngusa I pocałujcie ojca przy jajku Spadam, Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Choroszcze jukon welcome to Pravik. Gina jakbyś pytała Faktycznie Madziu, przecież to oczywiste. I w kółko teksty o piciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano 17 godzin temu Wesołego jajka Żart o całowaniu przy jajku już był, to z żenujacych tekstów pozostaje tylko zapytać chłopaków czy już pomalowali jajka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, Mewa again napisał: I stu lat kiszenia się tu wzajemnie ze sobą, po kilkanaście godzin dziennie! Kafeteria to sól tej ziemi, w całkiem dosłownym znaczeniu: zupełnie jak sól jest znośna jedynie w symbolicznych ilościach Forume życzy dużo smakowitości w święta! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, Dangerous napisał: Faktycznie Madziu, przecież to oczywiste. I w kółko teksty o piciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 17 godzin temu wesołych świąt wyleniały ptaku oby twój refleks nadal dobrze ci służył do wyrywania hamburgerów głodnym turystom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano 6 godzin temu Tak w ogóle to właśnie teraz z Kościoła wróciłem Ognicho paliliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WindowsTheBest 2 Napisano 6 godzin temu 14 godzin temu, 250GodzinTak napisał: 310 GB łysy A ty podpięty pod sąsiada. Smuteczek. Kradnie internet sąsiadowi wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Tak w ogóle to właśnie teraz z Kościoła wróciłem Ognicho paliliśmy W Warszawie wczoraj spłonął krzyż 1 minutę temu, WindowsTheBest napisał: Kradnie internet sąsiadowi wstyd Podobno sąsiad mu pozwolił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WindowsTheBest 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W Warszawie wczoraj spłonął krzyż Podobno sąsiad mu pozwolił Sąsiad nawet o tym nie wie, że włamał się do jego sieci wifi Edytowano 6 godzin temu przez WindowsTheBest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W Warszawie wczoraj spłonął krzyż Słyszałem, przykra sprawa... U nas na szczęście kontrolowane ognicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WindowsTheBest napisał: Nic mu nie pozwolił bo nawet nie wie o tym Zjeść mnie chciał jak napisałam, że mam ponad 2000 GB internetu w telefonie i paczki do odebrania. Skąd to mam? A w butelkomacie znalazłam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WindowsTheBest 2 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zjeść mnie chciał jak napisałam, że mam ponad 2000 GB internetu w telefonie i paczki do odebrania. Skąd to mam? A w butelkomacie znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach