250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zadałaś pytanie - dostałaś odpowiedź nie chcesz odpowiedzi - nie zadawaj pytań Nie interesuje mnie co myślisz o mnie i nie interesuj się cudzym privem intrygancie za 40 złotych PLN Edytowano 5 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu Serio ipad mini na czytnik ? nie lepiej kindle se kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: Serio ipad mini na czytnik ? nie lepiej kindle se kupić Nie tablet bardziej uniwersalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@777kingoflife777/video/7624590216988232992 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu Sernik w lesie na hossie z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: A coś Ty taki złośliwy dziś, wcześniej byłeś opanowany i spokojny Odbij typie na M, bo Ona nie chce z Tobą gadać. Nie widzisz tego ? Coś ty mu zrobił, że on taki nerwowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: A coś Ty taki złośliwy dziś, wcześniej byłeś opanowany i spokojny Odbij typie na M, bo Ona nie chce z Tobą gadać. Nie widzisz tego ? Bo atakują kogoś kto wychowuje nie swoje dziecko. Uważasz że to jest wporządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon2 napisał: No tak jak i u mnie ale ciekawe to jest myślałem że nie wyjdzie z piwnicy a piszesz jakbyscie się już poznali w realu Bo znamy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: A coś Ty taki złośliwy dziś, wcześniej byłeś opanowany i spokojny Odbij typie na M, bo Ona nie chce z Tobą gadać. Nie widzisz tego ? widzę ,ze parę razy napisała, że makaron jest fajny i już ma cie przy nodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co cię obchodzi cudzy priv? Ty serio normalny jesteś? A co cię obchodzi czy ja komuś pisałam na priv kiedy mam urodziny, hipokrytko? Normalna jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Nie tablet bardziej uniwersalny tak ale przeciez ty uzywasz ich w sposob bardzo wyspecjalizowany dlatego masz od cholery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: widzę ,ze parę razy napisała, że makaron jest fajny i już ma cie przy nodze A ty zazdrosny... Tylko o co? Nie rozumiem typie o co ci biega, więc będę szczera - Odbij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo znamy się No jestem w szoku pare lat zaklejal kamery w odkurzaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: A coś Ty taki złośliwy dziś, wcześniej byłeś opanowany i spokojny Odbij typie na M, bo Ona nie chce z Tobą gadać. Nie widzisz tego ? Ach widzisz Pawełku, przysadził się do mnie i Madzi i nawet od suk zwyzywał. Takie delikatnisie to, jak z laleczką baby born trzeba się obchodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty zazdrosny... Tylko o co? Nie rozumiem typie o co ci biega, więc będę szczera - Odbij Tak zazdrosny jest o ciebie bo jak inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Dangerous napisał: Ale po co mamy pisać na privie? My jesteśmy forumowymi koleżankami, a nie realnymi. Każda ma swoje życie i nie potrzebujemy internetowych ekscesów jak co niektórzy tutaj. Zechcemy to się umówimy i spotkamy, ale póki co odległość nas dzieli. koleżanka, która cie potrzebuje do wspólnego obszczekiwania ale nie chce cię znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: tak ale przeciez ty uzywasz ich w sposob bardzo wyspecjalizowany dlatego masz od cholery Ważna jest możliwość ja np lubię siedzieć w domu ale z myślą że mogę wyjść w każdej chwili gdybym byl w zakładzie karnym mógłbym zeswirowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: A co cię obchodzi czy ja komuś pisałam na priv kiedy mam urodziny, hipokrytko? Normalna jesteś? Jestem normalna. Urodziny masz w lipcu. Coś jeszcze? Następnym razem wybierz dyskretnych kochanków, bo ten wypaplał, żeś pisała o urodzinach Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Bo atakują kogoś kto wychowuje nie swoje dziecko. Uważasz że to jest wporządku? Mnie też atakowali wiele razy i kto mnie pociesza ? Jak nie umiecie rozróżnić i wziąć na klatę publika kafe to niczyja wina. Nie jest to w porządku, ale zawsze można zamknać temat i odejść. Jutro też jest dzień. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: No jestem w szoku pare lat zaklejal kamery w odkurzaczu Ludzie sie zmieniają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon2 napisał: Ważna jest możliwość ja np lubię siedzieć w domu ale z myślą że mogę wyjść w każdej chwili gdybym byl w zakładzie karnym mógłbym zeswirowac z cellularem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jestem normalna. Urodziny masz w lipcu. Coś jeszcze? Następnym razem wybierz dyskretnych kochanków, bo ten wypaplał, żeś pisała o urodzinach Pa. Nie mierz wszystkich swoją miarą, lampucero z priva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ludzie sie zmieniają. Ciężko uwierzyć obstawiam blef Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Mnie też atakowali wiele razy i kto mnie pociesza ? Jak nie umiecie rozróżnić i wziąć na klatę publika kafe to niczyja wina. Nie jest to w porządku, ale zawsze można zamknać temat i odejść. Jutro też jest dzień. Każdego atakują i jakoś nikt się tym nie przejmuje, a Ziemniak i Caryca wielce urażeni Ratunku hejtują, pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mnie też atakowali wiele razy i kto mnie pociesza ? Jak nie umiecie rozróżnić i wziąć na klatę publika kafe to niczyja wina. Nie jest to w porządku, ale zawsze można zamknać temat i odejść. Czyli jak cie atakują to będziesz odchodził bo trzeba wziąć ba klatę public kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Nie mierz wszystkich swoją miarą, lampucero z priva. Wiem, że zawsze byłaś zazdrosna, ale następnym razem jak brocha swędzi, to poszukaj innego faceta do zwierzeń I nie bądź zazdrosna (zawsze byłaś i będziesz ) bo nie ma o co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Każdego atakują i jakoś nikt się tym nie przejmuje, a Ziemniak i Caryca wielce urażeni Ratunku hejtują, pomocy Ty jesteś najbardziej przejęta, zapowiadasz dni prawdy i zemsty. Cytujesz jakieś zaszłości jak poyebana. I tak dzień po dniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Mnie też atakowali wiele razy i kto mnie pociesza ? Jak nie umiecie rozróżnić i wziąć na klatę publika kafe to niczyja wina. Nie jest to w porządku, ale zawsze można zamknać temat i odejść. Jutro też jest dzień. to zamknij temat i odejdź udawaj, że nie widziałeś co wypisują o Ziemniaku to, że dwie hejtery na niego wsiadły to przecież niczyja wina salowa ci jutro napisze, że jesteś jednym z niewielu fajnych tutaj 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Każdego atakują i jakoś nikt się tym nie przejmuje, a Ziemniak i Caryca wielce urażeni Ratunku hejtują, pomocy kim bym był gdybym pozwalał obrażać moją kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: z cellularem ? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach