Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Każdego atakują i jakoś nikt się tym nie przejmuje, a Ziemniak i Caryca wielce urażeni Ratunku hejtują, pomocy Magda, skończ mnie rozśmieszać, bo nie oddam przez net-a tych łaskotek O Boże masakra co zrobić Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to zamknij temat i odejdź udawaj, że nie widziałeś co wypisują o Ziemniaku to, że dwie hejtery na niego wsiadły to przecież niczyja wina salowa ci jutro napisze, że jesteś jednym z niewielu fajnych tutaj Teraz salowa, a wcześniej Magda. Jak ci ludzie nagle się zmieniają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 5 godzin temu Do szuflady sypialni chce i tyle nagram kilka książek będę trzymał książki można zdjęcia jeszcze i wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: koleżanka, która cie potrzebuje do wspólnego obszczekiwania ale nie chce cię znać A ciebie kto chce? Nie kompromituj już się i usuń się w cień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon2 napisał: Nie to dobrze bo żre baterię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli jak cie atakują to będziesz odchodził bo trzeba wziąć ba klatę public kafe? Robię co chcę, jak jestem zły oddaje, jak mam to gdzieś to spadam. Forum to nie real, a w realu też można podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Magda, skończ mnie rozśmieszać, bo nie oddam przez net-a tych łaskotek O Boże masakra co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiem, że zawsze byłaś zazdrosna, ale następnym razem jak brocha swędzi, to poszukaj innego faceta do zwierzeń I nie bądź zazdrosna (zawsze byłaś i będziesz ) bo nie ma o co O co zazdrosna? Że ludzie na privach pytają starszych userów czy jesteś upośledzona? A od zwierzeń mam męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: A ciebie kto chce? Nie kompromituj już się i usuń się w cień. To jest jakaś tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to zamknij temat i odejdź udawaj, że nie widziałeś co wypisują o Ziemniaku to, że dwie hejtery na niego wsiadły to przecież niczyja wina salowa ci jutro napisze, że jesteś jednym z niewielu fajnych tutaj Czemu Ty nie zamkniesz i nie odejdziesz ? Nie widziałem przyznaje, ale skoro ma hejt za nic czyli niesłusznie, to niech się sam wypowie i zamknie stronę kafe. Magda Salowa ma luz do tego miejsca podobnie jak ja, ale Wy ciągle macie kij w tyłlku bo ktoś coś, a sami spójrzcie w lustro najpierw. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To jest jakaś tragedia Ser zjedzony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Teraz salowa, a wcześniej Magda. Jak ci ludzie nagle się zmieniają... jak smalił do ciebie na publiku to bez żenady pisał o tobie 'salowa' bo przecież "tak cię tu nazywają" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: O co zazdrosna? Że ludzie na privach pytają starszych userów czy jesteś upośledzona? A od zwierzeń mam męża. Mąż wie co tu piszesz? Prawdziwy katolicku komentarz przy Wielkanocy. Wygrałaś rajtuzy i jajko niespodziankę Nie interesują mnie opinie innych ludzi, ani twoje prosta kobieto od Boryny. Twoja zazdrość aż kłuje w moje piękne oczy. Waruj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To jest jakaś tragedia Super wieczór, dawno się tak nie uśmiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Ser zjedzony? Podobno bieda u ciebie w domu, więc zostawiam dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Dangerous napisał: A ciebie kto chce? Nie kompromituj już się i usuń się w cień. uno reverse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Czemu Ty nie zamkniesz i nie odejdziesz Nie widziałem przyznaje, ale skoro ma hejt za nic, to niech się sam wypowie i zamknie stronę kafe. Magda Salowa ma luz do tego miejsca podobnie jak ja, ale Wy ciągle macie kij w tyłlku bo ktoś coś, a sami spójrzcie w lustro najpierw. po prostu chcę by skupili się na mnie a nie obrażali mojej rodziny której nie znają a jak kogoś śmieszy albo uważa za dziwne bronienie partnerki to nie mam nic do powiedzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Super wieczór, dawno się tak nie uśmiałam. Ja też Ale już wiem kogo na co stać Auć i nie mam rajstop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: po prostu chcę by skupili się na mnie a nie obrażali mojej rodziny której nie znają a jak kogoś śmieszy albo uważa za dziwne bronienie partnerki to nie mam nic do powiedzenia Moją rodzinę też obrażają i jakoś nie odzywałeś się. Daj spokój, bo nikogo to me obchodzi i każdy ma to w dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Auć i nie mam rajstop WŁOSÓW TEŻ NIE MASZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Dangerous napisał: Ale po co mamy pisać na privie? My jesteśmy forumowymi koleżankami, a nie realnymi. Każda ma swoje życie i nie potrzebujemy internetowych ekscesów jak co niektórzy tutaj. Zechcemy to się umówimy i spotkamy, ale póki co odległość nas dzieli. Kiedy to do Ciebie dotarło? Po tym, jak zapraszałas "forumowa" koleżankę na herbatę jak była w twojej okolicy, ale cię olała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak smalił do ciebie na publiku to bez żenady pisał o tobie 'salowa' bo przecież "tak cię tu nazywają" A ty smaliłeś do Szynszyli, która musiała odejść przez ciebie i twoje wiesz co.. Więc zajmij się sobą dziadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Magda, skończ mnie rozśmieszać, bo nie oddam przez net-a tych łaskotek O Boże masakra co zrobić TYLKO W NACHY NIE POPUŚĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: po prostu chcę by skupili się na mnie a nie obrażali mojej rodziny której nie znają a jak kogoś śmieszy albo uważa za dziwne bronienie partnerki to nie mam nic do powiedzenia Biedactwo obrazili rodzinę. Ojej jak mi przykro. Może zamówić msze? Ratunku ziemniaka rodzinę obrazili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 5 godzin temu A po drugie, o czym wy miałybyście pisać na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Biedactwo obrazili rodzinę. Ojej jak mi przykro. Może zamówić msze? Ratunku ziemniaka rodzinę obrazili. Haa haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Brzydki napisał: ja pie.rdole łysa na rekord idziesz Na Warte Poznań jak już i wkrótce na Łódź do ciebie. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Haa haha Ratunku obrazili ziemniaka i jego rodzinę. Wezwać patrol policji i Rutkowskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano 5 godzin temu Ciekawe czy te dwie wspaniałe koleżanki uważają, że nowy chłopak qwerty to kukold do niańczenia ogonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na Warte Poznań jak już i wkrótce na Łódź do ciebie. Tak. JA KOCHAM INNĄ I ONA MOŻE DO ŁODZI PRZYJECHAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach