JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 17:29 w zyciu krótkie acz fascynujące epizody niż chùjowa rolę główna ala elzunia z klanu. Dziękuję za uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 17:31 Wolę być zagiętym rogiem w twoich złotych myślach niz bohaterka zalosnego harlekinu codzienności tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano poniedziałek o 17:34 A jesteś tylko kukiełką w teatrzyku Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 17:36 Nie masz wglądu za kulisy perełko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano poniedziałek o 17:41 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Nie masz wglądu za kulisy perełko. Mam i wiem, kto pociąga za sznurki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 17:42 Przed chwilą, Dangerous napisał: Mam i wiem, kto pociąga za sznurki. Za ten na którym twoje truchło zawiśnie co najwyżej. Wypjerdalaj z mojego tematu. Dopoty się nie ogarniesz dopóki na moim sznurze chodzić będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 17:44 Wiara w przypadki to naprawdę mrzonki dla ubogich artystów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano poniedziałek o 17:46 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Za ten na którym twoje truchło zawiśnie co najwyżej. Wypjerdalaj z mojego tematu. Dopoty się nie ogarniesz dopóki na moim sznurze chodzić będziesz. Podziękuję za dyskusję w atmosferze rynsztoku. Dużo zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 17:47 Przed chwilą, Dangerous napisał: Podziękuję za dyskusję w atmosferze rynsztoku. Dużo zdrowia. No pa słodziaku podziękowanie zostaw na punkt kulminacyjny tego dramatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1355 Napisano poniedziałek o 17:50 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: No pa słodziaku podziękowanie zostaw na punkt kulminacyjny tego dramatu Będzie sprawa u reportera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 17:51 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Będzie sprawa u reportera? Nie będzie żadnej interwencji robaczku. Zbyt dużo rigczu do stracenia. Wyjdz mi stąd guwnojadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 18:05 2 minuty temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: Szkoda, że ze mną stąd nikt nie pogra w gierkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 79 Napisano poniedziałek o 18:18 Kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano poniedziałek o 18:19 Już choroszcz wasz psiapsiel zablokował. Do jednego wora was wszystkich. Nieleczone ameby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach