murb 684 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Będziesz ostatnim elementem przewodu pokarmowego stonogi. Za smigolem Będzie ktoś za mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Caly dzien spedzony na forum i tylko jedna osoba mnie obrazila. Co za postep Podejrzane. Coś duzego się szykuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1352 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Caly dzien spedzony na forum i tylko jedna osoba mnie obrazila. Co za postep Na mnie nie licz. Ja Cię nie obrażę, bo od tego tutaj są inni ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na mnie nie licz. Ja Cię nie obrażę, bo od tego tutaj są inni ludzie Potem spojrzalam kto wrocil na forum i mi przeszlo 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Będzie ktoś za mną? Moge Cie trzymac za wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Moge Cie trzymac za wiesz co Nie mogę się zdecydować co wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie mogę się zdecydować co wybrać. A jaki masz wybor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie mogę się zdecydować co wybrać. Za gucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Będzie ktoś za mną? Czytac umiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Czytac umiesz? To już się upewnić nawet nie można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: To już się upewnić nawet nie można? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Za gucz. Do tego to majtki trzeba zdjąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Koralgor napisał: A jaki masz wybor? Ręka lewa, ręka prawa. Edytowano 8 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: To już się upewnić nawet nie można? Brum przylacz sie do zespolu R. Jestesmy tymi zlymi, ale zapewniamy mila atmosfere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Nie. Za szybko padła odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ręka lewa, ręka prawa. Tak naprawde to chcialam obrobic Cie na krysztaly Twojej swietej pamieci babki jak sie odwrocisz ale w sumie moze reke tez da sie sprzedac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Brum przylacz sie do zespolu R. Jestesmy tymi zlymi, ale zapewniamy mila atmosfere Kto to jest R.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Za szybko padła odpowiedź. Nie każe ludziom czekać ma odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Tak naprawde to chcialam obrobic Cie na krysztaly Twojej swietej pamieci babki jak sie odwrocisz ale w sumie moze reke tez da sie sprzedac Kiedyś ktoś napisał na forum, że chodzę po domach i okradam starsze panie. Przypomniało mi się to teraz. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1352 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Koralgor napisał: Potem spojrzalam kto wrocil na forum i mi przeszlo Domyślam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Nie każe ludziom czekać ma odpowiedź. To mi zaimponowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Domyślam się O ciebie chodzilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Kto to jest R.? Z pokemonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Kto to jest R.? Zespół R walczy w służbie zła. Więc poddaj się lub do walki stań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 8 godzin temu To klasycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Zespół R walczy w służbie zła. Więc poddaj się lub do walki stań. Ty jesteś hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Koralgor napisał: Z pokemonow 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Zespół R walczy w służbie zła. Więc poddaj się lub do walki stań. Myślałam, że to postać z forum. Już robiłam przegląd nicków. Edytowano 8 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Kiedyś ktoś napisał na forum, że chodzę po domach i okradam starsze panie. Przypomniało mi się to teraz. 🫣 Co wycyganilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Co wycyganilas? Złote łańcuszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Myślałam, że to pisać z forum. Już robiłam przegląd nicków. Bywamy tez poza forum. Czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach