Onaaaa 1845 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Alleluja Chwalmy Pana! I jego asystenta co wszystko za nas zrobi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I jego asystenta co wszystko za nas zrobi! bosko sprząta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ty jesteś toksyk, więc takie przywitanie śmierdzi mi na kilometr Klasyczny obraz toksyka zaprezentowałeś już podczas nocnej szopki z Iskrą w roli głównej. Nie pogrążaj się. Jesteś zwykłym pajacem z poczuciem humoru 12 letniego retarda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Klasyczny obraz toksyka zaprezentowałeś już podczas nocnej szopki z Iskrą w roli głównej. Nie pogrążaj się. Jesteś zwykłym pajacem z poczuciem humoru 12 letniego retarda. Wtedy demony mnie opętały i nie byłem sobą. Mam tutaj fanów mojego poczucia humoru, natomiast ty go w ogóle nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bosko sprząta? Sam sobą wyciera podłogę na błysk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 8 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Sam sobą wyciera podłogę na błysk. Hejka, znalazłem ostatnio takie stópki w skarpetkach, czy masz podobne? https://files.catbox.moe/yw95ef.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Sam sobą wyciera podłogę na błysk. trochę strach pytać dalej... mam taki sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: Hejka, znalazłem ostatnio takie stópki w skarpetkach, czy masz podobne Takich skarpetek nie mam ale stopy trochę mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 12 Napisano 4 godziny temu Moje stopy zostały pomylone z plecami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: trochę strach pytać dalej... mam taki sprzęt Kto pyta nie błądzi... Ale że na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto pyta nie błądzi... Ale że na sobie leży na podłodze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: leży na podłodze... To mów od razu że leżysz na dywanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach