mk777 57 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Do takich unikatowych miejsc! To trzeba cenić i delektować się póki można. Delektować się.. o właśnie tego słowa mi brakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Na koloniach? Ja na koloniach "gotowałam" zupy z kwiatów na chrzest kolonijny. Mialam za sąsiadów samych chłopaków. Musiałam im udowadniać, że jestem twarda. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Byś mi się przydała w przedszkolu jak byłam panną młodą z serwetą na głowie. Mogę zagrać drzewo lub wola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Za wielkie płetwy na kopciuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: A ja byłam księdzem i udzielałam ślubów a taki typ co się okazał seksualnym drapieżcą szukanym listem gończym się popłakał ze bierze slub Mnie na koloniach dali octu w kubeczek i mowia udaj ze pijesz. Jaaa nie wypije. I mnie wnosili potem do wody. To bylo dziecinstwo bez telefonow. Bo wy wszyscy to mieliscie telefony a ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu A i jeszcze Żaba byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Wszystkie lewackie dziwolągi teraz w tvp się zagnieździły. Fajna niezależna telewizja xD Tvp to ja oglądam tylko jak jest wydarzenie sportowe. Coś im długo idzie ta likwidacja za madzine pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Mnie na koloniach dali octu w kubeczek i mowia udaj ze pijesz. Jaaa nie wypije. I mnie wnosili potem do wody. To bylo dziecinstwo bez telefonow. Bo wy wszyscy to mieliscie telefony a ja nie Ale lamus na kolonie jeździł xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Delektować się.. o właśnie tego słowa mi brakowało Tu jest prawdziwa wolność słowa! Ale się zapaliłam do pisania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Tvp to ja oglądam tylko jak jest wydarzenie sportowe. Coś im długo idzie ta likwidacja za madzine pieniądze. To ci mowie ze wszystkie cymbały tam maja program jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Mogę zagrać drzewo lub wola Wołek, wołek, wołek i osiołek Dzieciątko w żłóbeczku a w stajence mróz Kto stworzył świat cały, tylko jeden Bóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Gratulacje dla rodziców Kolezanka jak miala 4 lata to sobie lowelkiem pojechala 3 km i ktos ją spotkal po drodze. Ku/rwa to byli czasy. Straszyli czarna wolga albo ze cyganie zabiora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Za wielkie płetwy na kopciuszka Pisałam, żeby nie zamykać oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Kolezanka jak miala 4 lata to sobie lowelkiem pojechala 3 km i ktos ją spotkal po drodze. Ku/rwa to byli czasy. Straszyli czarna wolga albo ze cyganie zabiora Za twoich czasów tego nie było nie mitoman poetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Za wielkie płetwy na kopciuszka A ja se kupiłam na ślub buciki 35. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Pisałam, żeby nie zamykać oczu. Huh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: A ja se kupiłam na ślub buciki 35. W przedszkolu chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Ale lamus na kolonie jeździł xD Kolonie obozy. Z przyjemnoscia i bez przyjemnosci. Kiedys opiekun tarzan wlazl po barierkach do pokoju jak wino pili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Wtedy też takie mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Kolezanka jak miala 4 lata to sobie lowelkiem pojechala 3 km i ktos ją spotkal po drodze. Ku/rwa to byli czasy. Straszyli czarna wolga albo ze cyganie zabiora Do dziś z trwogą się oglądam za czarnymi samochodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Ale lamus na kolonie jeździł xD A co robiły nielamusy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: A co robiły nielamusy? Co chcialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: To ci mowie ze wszystkie cymbały tam maja program jakiś. A propos programów. Nareszcie mogę się do jakiegoś zgłosić. Kanapowczynie czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Huh? A przepraszam, to nie z Tobą rozmawiałam o zamykaniu oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: A propos programów. Nareszcie mogę się do jakiegoś zgłosić. Kanapowczynie czy jakoś tak. Tam jest taki lysy kafar który zmusza do wysilku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Do dziś z trwogą się oglądam za czarnymi samochodami. To byl etap boomu na archiwum x wiec myslalam ze jakas chupacabra wyskoczy z krzakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A przepraszam, to nie z Tobą rozmawiałam o zamykaniu oczu. Liczysz ze jak zamkniesz oczy to zniknę? No to se licz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: W przedszkolu chyba Nie. W sklepie ze su.kniami ślubnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Co chcialy A jeśli chciały jechać na kolonię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: A propos programów. Nareszcie mogę się do jakiegoś zgłosić. Kanapowczynie czy jakoś tak. Będziesz pozdrawiała z telewizora użytkowników Kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach