Dangerous 62 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ojojoj, polonistka co sama byki wali znalazła mała literówkę i zakończyła rozmowę o swoich życiowych kompromitacjach. Potęzny argument Coś nagminnie ci się zdarzają te malutkie literówki. Kompromitację to codziennie widzisz przed lustrem, jadowita persono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 279 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Dlaczego postawiłeś przecinek przed „aż”? Co ma Madzia do tego? Czy w ogóle temat ciebie dotyczy? Bezrobocie i alkoholizm to akurat twój problem, z czym nie kryłeś się zbytnio jeszcze do niedawna. Dobra, już tak się nie lansuj na Miodka. Codziennie robisz wiele byków a udajesz jakiegoś wielkiego bonza lingwistycznego Gienia, teraz będzie, rozliczała z przecinków, i jak źle, postawisz, to dama nie, zaszczyci rozmową 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 279 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Coś nagminnie ci się zdarzają te malutkie literówki. Kompromitację to codziennie widzisz przed lustrem, jadowita persono. Ok miss perfekcyjna polszczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Dlaczego postawiłeś przecinek przed „aż”? Co ma Madzia do tego? Czy w ogóle temat ciebie dotyczy? Bezrobocie i alkoholizm to akurat twój problem, z czym nie kryłeś się zbytnio jeszcze do niedawna. Bo mam ambiwalentny stosunek do zasad interpunkcji. Co ma Madzia do tego? Pewnie nie widziałaś jak pisze "dwuch" i inne tego typu fikołki, a każdego poprawiasz, więc pytam. Teraz zrozumiałaś? Ja nayebany tobie fot nie wysyłałem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Dobra, już tak się nie lansuj na Miodka. Codziennie robisz wiele byków a udajesz jakiegoś wielkiego bonza lingwistycznego Gienia, teraz będzie, rozliczała z przecinków, i jak źle, postawisz, to dama nie, zaszczyci rozmową A jeszcze niedawno szczekała jak pies i nayebana nie mogła w klawiaturę trafić, a teraz wielka polonistka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Dobra, już tak się nie lansuj na Miodka. Codziennie robisz wiele byków a udajesz jakiegoś wielkiego bonza lingwistycznego Gienia, teraz będzie, rozliczała z przecinków, i jak źle, postawisz, to dama nie, zaszczyci rozmową Brakuje mi na ciebie słów. Od miesięcy chodzisz za mną krok w krok podszczekując, szukając przysłowiowego guza. A ja nawet przyczyny nie mogę znaleźć takiego stanu rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bo mam ambiwalentny stosunek do zasad interpunkcji. Co ma Madzia do tego? Pewnie nie widziałaś jak pisze "dwuch" i inne tego typu fikołki, a każdego poprawiasz, więc pytam. Teraz zrozumiałaś? Ja nayebany tobie fot nie wysyłałem. Nie, nie widziałam. To „dwuch” pasowałoby bardziej do ciebie, wieśniaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 279 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dangerous napisał: Brakuje mi na ciebie słów. Od miesięcy chodzisz za mną krok w krok podszczekując, szukając przysłowiowego guza. A ja nawet przyczyny nie mogę znaleźć takiego stanu rzeczy. Biedactwo. To śpij już słodko aniołku. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Nie, nie widziałam. To „dwuch” pasowałoby bardziej do ciebie, wieśniaku. Wolę wsioku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Haaaw haaawk to pewnie cytat z jej pracy magisterskiej o semantyce wyrazu śledź we współczesnej polszczyźnie. Ułom, no po prostu ułom. Niefrasobliwe to uczucie obserwować, jak się błaźnisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Ułom, no po prostu ułom. Niefrasobliwe to uczucie obserwować, jak się błaźnisz. Szkoda, że nie pamiętasz swojej błazenady złotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Przyczyna jest taka, że chodzisz za ludźmi i podszczekujesz. Powtarzasz wszystkie hejterskie bzdury i jeszcze dokładasz swoje. Mam nadzieję, że kiedyś przejrzysz na oczy. Każdy może zacząć od nowa. No i tu mamy podręcznikowy wręcz przykład dulszczyzny. Inni mogą chodzić uczepieni niczym rzep, ubliżać, wyśmiewać. Ale nie daj bóg zrobią to osoby z czarnej listy, to gwizd i olaboga. Wróć lepiej do lepienia ciastoliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Szkoda, że nie pamiętasz swojej błazenady złotko. Pozwolę sobie na wulgaryzm - wypiærdalaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: No i tu mamy podręcznikowy wręcz przykład dulszczyzny. Inni mogą chodzić uczepieni niczym rzep, ubliżać, wyśmiewać. Ale nie daj bóg zrobią to osoby z czarnej listy, to gwizd i olaboga. Wróć lepiej do lepienia ciastoliny. Ja komorników tobie nie wmawiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 140 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: No i tu mamy podręcznikowy wręcz przykład dulszczyzny. Inni mogą chodzić uczepieni niczym rzep, ubliżać, wyśmiewać. Ale nie daj bóg zrobią to osoby z czarnej listy, to gwizd i olaboga. Wróć lepiej do lepienia ciastoliny. To zależy czy jest się czego czepiać. Ja nie nawiązywałam internetowych romansów, nie wysyłałam nagich zdjęć, itp. Nigdy do czegoś takiego się nie przyznawałam, żaden mężczyzna mnie tu nie wsypał, nie obgadał, bo nic takiego nie miało miejsca. A ty mnie obrażasz namówiona przez koleżankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Pozwolę sobie na wulgaryzm - wypiærdalaj. O kulturze coś ostatnio wspominałaś? Gina rilaks. To kto nie pamięta swoich wybryków, ja czy ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: O kulturze coś ostatnio wspominałaś? Gina rilaks. To kto nie pamięta swoich wybryków, ja czy ty? Ile razy mam ci powtarzać, żebyś mnie nie cytował i w ogóle nie odzywał się do mnie? Jesteś nudny i głupi, i daj sobie już w końcu spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: To zależy czy jest się czego czepiać. Ja nie nawiązywałam internetowych romansów, nie wysyłałam nagich zdjęć, itp. Nigdy do czegoś takiego się nie przyznawałam, żaden mężczyzna mnie tu nie wsypał, nie obgadał, bo nic takiego nie miało miejsca. A ty mnie obrażasz namówiona przez koleżankę. Ja również nie robię wielu rzeczy, o które mnie tutaj oskarżano. A latały teksty w kółko obelżywe. Podobnie kwestia mojej pracy wciąż jest przez ciebie roztrząsana. Widzisz, to działa w obie strony Caryco, a nie tylko w jedną, jak ci wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Ile razy mam ci powtarzać, żebyś mnie nie cytował i w ogóle nie odzywał się do mnie? Jesteś nudny i głupi, i daj sobie już w końcu spokój. Z głupim w dyskusję się wdajesz? Dobra miałem nie cytować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 140 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Dangerous napisał: Ja również nie robię wielu rzeczy, o które mnie tutaj oskarżano. A latały teksty w kółko obelżywe. Podobnie kwestia mojej pracy wciąż jest przez ciebie roztrząsana. Widzisz, to działa w obie strony Caryco, a nie tylko w jedną, jak ci wygodnie. Ale ja piszę na podstawie twoich własnych wpisów. A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 279 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Ale ja piszę na podstawie twoich własnych wpisów. A ty? Ona na podstawie bot skryptu Magdy78. Pewnie nie widzi różnicy. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka z Grójca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 62 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Ale ja piszę na podstawie twoich własnych wpisów. A ty? Ja też. Dlaczego wyzywasz ludzi od kurew? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 140 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Dangerous napisał: Ja też. To wskaż mi gdzie i kiedy opowiadałam o swoich rzekomych romansach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach