murb 712 Napisano czwartek o 13:27 Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Dobrze. I nie obraziłem się Czas pokaże. Historia wymiany postów kołem się toczy, że tak napiszę oględnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 13:28 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja by się takich bała Chce nas przepędzić z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano czwartek o 13:28 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ewa tez byla grzeczna. Może nie na forum, ale w życiu. Także Wierzę, a ja jestem i w życiu i na forum grzeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano czwartek o 13:29 Przed chwilą, murb napisał: Chce nas przepędzić z forum. Chyba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 13:30 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Chyba tak Buuuuuuu! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 13:34 (edytowany) 9 minut temu, taka_pokraka napisał: Ja by się takich bała Podobno im większe tym lepsze To jak z samochodami i mieszkaniami. Edytowano czwartek o 13:37 przez Dr. Hаckenbush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 13:37 3 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Podobno im większe tym lepsze To Ty jesteś admiratorem kobiecych piersi więc powinieneś wiedzieć jak to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 13:40 (edytowany) PS. Forumową skrzynkę mam zablokowaną ale przypominam, że cycki_z_kafeterii@proton.me działa. Jakby co Edytowano czwartek o 13:40 przez Dr. Hаckenbush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 13:41 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: PS. Forumową skrzynkę mam zablokowaną ale przypominam, że cycki_z_kafeterii@proton.me działa. Wysłałam zdjęcie. Proszę o potwierdzenie odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 13:41 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: PS. Forumową skrzynkę mam zablokowaną ale przypominam, że cycki_z_kafeterii@proton.me działa. Jakby co Wszystkie piersi są nasze, wszystkie piersi są najśliczniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 151 Napisano czwartek o 13:42 18 minut temu, Doktor ZG napisał: Ewa tez byla grzeczna. Może nie na forum, ale w życiu. Także Ale że niby już nie jestem?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 13:44 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Wszystkie piersi są nasze, wszystkie piersi są najśliczniejsze Nie wszystkie, tylko niektóre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 13:44 1 minutę temu, murb napisał: Wysłałam zdjęcie. Proszę o potwierdzenie odbioru. To muszę powiedzieć, że całkiem niezłe masz piersi... i reszta też niczego sobie. Cieszę się, że zdobyłaś się na odwagę i zaufanie. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano czwartek o 13:45 9 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: Podobno im większe tym lepsze To jak z samochodami i mieszkaniami. A ja myślałam, że starcza 2 mikrokawalerki Muszą być duże, nie wystarczy, że obwisłe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 13:46 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: To muszę powiedzieć, że całkiem niezłe masz piersi... i reszta też niczego sobie. Cieszę się, że zdobyłaś się na odwagę i zaufanie. Dzięki. Proszę Cię bardzo. Napisz jeszcze, że nie jestem starą babą jak niektórzy tu insynuują tylko 25-latką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 13:47 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A ja myślałam, że starcza 2 mikrokawalerki Muszą być duże, nie wystarczy, że obwisłe? Tak bez oglądanie trudno się wypowiadać ale tak jak wcześniej powiedziałem: wszystkie piersi są nasze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 13:49 1 minutę temu, murb napisał: Proszę Cię bardzo. Napisz jeszcze, że nie jestem starą babą jak niektórzy tu insynuują tylko 25-latką. Na zdjęciach wyglądasz na najwyżej 22 lata, szczupła, zgrabna, duży biust i ogolony bober - podobasz mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 13:51 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Na zdjęciach wyglądasz na najwyżej 22 lata, szczupła, zgrabna, duży biust i ogolony bober - podobasz mi się. Będę głosiła Twą mądrość po całym internecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 13:54 1 minutę temu, murb napisał: Będę głosiła Twą mądrość po całym internecie! Czuję, że nie będę mógł dziś zasnąć. Twój obraz będzie mnie nawiedzał przez całą noc powodując pewien "dyskomfort". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano czwartek o 14:01 12 minut temu, murb napisał: Proszę Cię bardzo. Napisz jeszcze, że nie jestem starą babą jak niektórzy tu insynuują tylko 25-latką. Ja też to mogę potwierdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 14:01 4 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Czuję, że nie będę mógł dziś zasnąć. Twój obraz będzie mnie nawiedzał przez całą noc powodując pewien "dyskomfort". Nie pisz co to za dyskomfort. Nie chcę znać szczegółów. 🫣 Co ja zrobiłam, co ja zrobiłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 14:02 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja też to mogę potwierdzić Czyli już dwie osoby. Ktoś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:04 1 minutę temu, murb napisał: Nie pisz co to za dyskomfort. Nie chcę znać szczegółów. 🫣 Co ja zrobiłam, co ja zrobiłam! Wyślę Ci swój korzeń afrykański. Napisz czy elegancki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 14:06 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Wyślę Ci swój korzeń afrykański. Napisz czy elegancki. Będę się mogła skonsultować z koleżanką? Będziesz miał dwie opinie za jedno zdjęcie. Chyba, że będzie kilka ujęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano czwartek o 14:07 14 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: Tak bez oglądanie trudno się wypowiadać ale tak jak wcześniej powiedziałem: wszystkie piersi są nasze A tak to ja nie chce. Jak nie będą najpiękniejsze to nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 14:08 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A tak to ja nie chce. Jak nie będą najpiękniejsze to nie chce Będą piękniejsze od tych najpiękniejszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 14:09 Ktoś na wszelki wypadek zablokował mi zablokowana skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:10 (edytowany) 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: A tak to ja nie chce. Jak nie będą najpiękniejsze to nie chce Ocena za ocenę, Tobie też wyślę... Dziewczyny w pracy mówią, że jest całkiem spory. Edytowano czwartek o 14:10 przez Dr. Hаckenbush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:12 1 minutę temu, murb napisał: Ktoś na wszelki wypadek zablokował mi zablokowana skrzynkę. Możesz swobodnie pisać na cycki_z_kafeterii@proton.me. Moi rodzice tam nie zaglądają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 712 Napisano czwartek o 14:17 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Możesz swobodnie pisać na cycki_z_kafeterii@proton.me. Moi rodzice tam nie zaglądają. A koleżanki z pracy też nie zagladają? Nie jestem pewna czy zniosę myśl o ich zazdrości. Wizerunek ciała mego wszak wzbudzać może nawet uczucie zawiści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach