Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:51 2 minuty temu, murb napisał: Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie wyobrażam sobie, że mógł być większy. A jakie ujęcia. Widać oko wytrawnego fotografa. Staram się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano czwartek o 14:51 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? Moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać. Rozmiar imponujący. Kąt natarcia - wymarzony. Jest ponadprzeciętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano czwartek o 14:55 (edytowany) 5 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: Wystarczy go pocałować i przemieni się w pięknego księcia To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Edytowano czwartek o 14:56 przez taka_pokraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano czwartek o 14:57 5 minut temu, murb napisał: Moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać. Rozmiar imponujący. Kąt natarcia - wymarzony. Jest ponadprzeciętnie. No skoro rzuciłaś okiem ekspertki to uwierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano czwartek o 14:59 (edytowany) 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Jak to co mi wysłał jest w spoczynku to powiem Ci, że ho, ho, ho. Zrobię sobie z tego tapetę w służbowym komputerze. Edytowano czwartek o 15:00 przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 15:01 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Wysłałem komplet nudesów, w różnym stanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano czwartek o 15:01 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: No skoro rzuciłaś okiem ekspertki to uwierzę I słusznie. Trochę sie jednak wstydzę, że piszę takie głupoty. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 15:01 Przed chwilą, murb napisał: I słusznie. Trochę sie jednak wstydzę, że piszę takie głupoty. 🫣 Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano czwartek o 15:04 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Taaa... Pisz tak częściej to więcej osób w to uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 15:05 1 minutę temu, murb napisał: Taaa... Pisz tak częściej to więcej osób w to uwierzy. Mógłbym Ci sporo na ten temat opowiedzieć ale obowiązuje mnie dyskrecja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano czwartek o 15:09 2 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Mógłbym Ci sporo na ten temat opowiedzieć ale obowiązuje mnie dyskrecja. Przecież my tu wszyscy jesteśmy jak w jednej, szczęśliwej rodzinie. Oczywiście nie naciągam na zwierzenia. Tajemnica korespondencji rzecz święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 15:11 1 minutę temu, murb napisał: Przecież my tu wszyscy jesteśmy jak w jednej, szczęśliwej rodzinie. Oczywiście nie naciągam na zwierzenia. Tajemnica korespondencji rzecz święta. Jak to w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1401 Napisano czwartek o 15:12 9 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Zaraz wariaty się zlecą i znowu będzie wojna Tu jednak trzeba uważać co i komu się pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 147 Napisano czwartek o 15:14 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz wariaty się zlecą i znowu będzie wojna Tu jednak trzeba uważać co i komu się pisze. Ale mam pyszną herbatkę karmelowo-waniliową. Na taki zimny i nieprzyjemny dzień w sam raz. 🫖️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 15:14 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz wariaty się zlecą i znowu będzie wojna Tu jednak trzeba uważać co i komu się pisze. Nie musisz się bać, pary z ust nie puszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1401 Napisano czwartek o 15:17 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale mam pyszną herbatkę karmelowo-waniliową. Na taki zimny i nieprzyjemny dzień w sam raz. 🫖️ Nigdy nie piłam herbaty o takim smaku. Jeszcze dużo rzeczy nie zdążyłam zobaczyć i posmakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 147 Napisano czwartek o 15:39 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie piłam herbaty o takim smaku. Jeszcze dużo rzeczy nie zdążyłam zobaczyć i posmakować Pomyślałam o Tobie pijąc ją, bo wiem, że też jesteś herbaciarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano czwartek o 15:41 Zimny? Ja sobie nad wodą leżę na kocyku, i słońce daje, że aż miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 85 Napisano czwartek o 17:22 9 godzin temu, Dangerous napisał: Pamiętam tych us5 z Bravo i Popcornu. Non stop o nich pisali, plakaty swego czasu w każdym numerze dawali… Tylko zastanawiało mnie zawsze, skąd oni właściwie byli tak znani? Słuchałam w tamtych czasach Vivy codziennie a ich tam nie puszczali zbytnio. Może kilka razy jedną piosenkę. Podobnie było z niejaką LaFee. Też ciągle artykuły o niej, a ja w życiu jej piosenek nigdzie nie słyszałam. Po latach przeczytałam o niej artykuł na Wikipedii, gdzie pisali, że dzięki dużej promocji ze strony gazety Bravo i niemieckiej Vivy udało jej się odnieść sukces. A jako, że Bravo to niemiecka gazeta, stąd tak ją usilnie promowali nawet u nas, gdzie nikt jej nie znał. Na polskich stacjach np 4funtv te szwabskie zespoły promowane w bravo pojawiały się często. Wstyd mi teraz czego się słuchalo takiej Nirvany też ale te lata 2000 to już coraz więcej było pokemonów haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 645 Napisano czwartek o 19:27 9 godzin temu, 250GodzinTak napisał: I bardzo dobrze, bo nie ma nic w życiu za darmo Za darmo jest miłość i powietrze, poza tym chyba nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano niedziela o 07:20 Dnia 9.04.2026 o 16:39, taka_pokraka napisał: Ja zupełnie nie mam ducha rywalizacji, jak mam mieć konkurencję to od razu odpuszczam. To, tak jak ja. Jak kocha to sam przyjdzie ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano niedziela o 07:23 2 minuty temu, jamuonmi napisał: To, tak jak ja. Jak kocha to sam przyjdzie ; ) Albo jestem jedyna i najlepsza z definicji albo to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano niedziela o 07:30 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Albo jestem jedyna i najlepsza z definicji albo to nie ma sensu. Zgadza się, ciągłe zabieganie o względy to praca na ugorze ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano niedziela o 07:33 1 minutę temu, jamuonmi napisał: Zgadza się, ciągłe zabieganie o względy to praca na ugorze ; ) Tak, zrozumienie tego oszczędza wiele rozczarowań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano niedziela o 07:36 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Tak, zrozumienie tego oszczędza wiele rozczarowań Oszczędza tez energię którą można lepiej spożytkować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano niedziela o 07:37 Przed chwilą, jamuonmi napisał: Oszczędza tez energię którą można lepiej spożytkować. O! To nawet zdecydowanie ważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano niedziela o 07:39 (edytowany) 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: O! To nawet zdecydowanie ważniejsze. Co masz dziś na obiad. Ja gotuje barszcz nieukraiński, zapomniałam o ziemniakach więc będzie z kaszą, może jaglana. Edytowano niedziela o 07:40 przez jamuonmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano niedziela o 08:20 (edytowany) 40 minut temu, jamuonmi napisał: Co masz dziś na obiad. Ja gotuje barszcz nieukraiński, zapomniałam o ziemniakach więc będzie z kaszą, może jaglana. Pizze, z kurczakiem i brokułem jedna a druga z peperoni i papryką. Edytowano niedziela o 08:20 przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano niedziela o 08:21 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Pizze, z kurczakiem i brokułem jedna a druga z peowroni i papryką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano niedziela o 08:40 19 minut temu, taka_pokraka napisał: Pizze, z kurczakiem i brokułem jedna a druga z peperoni i papryką. Dawno nie jadłam ale na śniadanie zrobiłam sobie grzanki z serem żółtym, wędliną i kiszonym ogórkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach