parabataii 163 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mnie się podoba Grzegorz i Mateusz Damięcki. Ten ostatni fajnie zagrał w "Furioza". A Mateusz jest przystojny ale nie wiem czemu kompletnie mi nie podchodzi. niby nie mam nic do gościa a go po prostu nie trawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: A Mateusz jest przystojny ale nie wiem czemu kompletnie mi nie podchodzi. niby nie mam nic do gościa a go po prostu nie trawie Wojciech Zieliński jest też do zjedzenia i gra Kaszuba w "Furioza" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kolargol napisał: Mnie jest obojętny jako aktor. Pamiętam go jeszcze z serialu o tancerzach. A ja go chyba po raz pierwszy widziałam w jakiej śmiesznej telenoweli Linia życia czy coś takiego I już wtedy taki młody i mi spasował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wojciech Zieliński jest też do zjedzenia i gra Kaszuba w "Furioza" Ja tego nie widziałam, to jest film? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 92 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, parabataii napisał: A Mateusz jest przystojny ale nie wiem czemu kompletnie mi nie podchodzi. niby nie mam nic do gościa a go po prostu nie trawie Może nie ma w nim tego czegoś co ci pasuje. Każdemu odpowiada co innego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Ja tego nie widziałam, to jest film? "Furioza" w dwóch częściach jest dostępna na Netflix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: "Furioza" w dwóch częściach jest dostępna na Netflix O, to jak nie zapomnę to zeĵrzę bo mam galopującą sklerozę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Margherite napisał: Może nie ma w nim tego czegoś co ci pasuje. Każdemu odpowiada co innego. to ja mam tak samo niby ten Damięcki ma wszystko na miejscu, a jakoś mnie nie bierze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Margherite napisał: Może nie ma w nim tego czegoś co ci pasuje. Każdemu odpowiada co innego. Spoko gość i aktor, ale kompletnie mi nie pasuje jego rola w filmie Furioza. Może i gra bardzo dobrze rolę badboya, ale ja go nadal widzę inaczej i tyle Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to ja mam tak samo niby ten Damięcki ma wszystko na miejscu, a jakoś mnie nie bierze... Chyba nie jesteś ciepły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 92 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to ja mam tak samo niby ten Damięcki ma wszystko na miejscu, a jakoś mnie nie bierze... Co Cię ma brać, Ty facet jesteś przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 92 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chyba nie jesteś ciepły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko gość i aktor, ale kompletnie mi nie pasuje jego rola w filmie Furioza. Może i gra bardzo dobrze rolę badboya, ale ja go nadal widzę inaczej i tyle On mi się z badboyem w ogóle nie kojarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale często to podkreślasz, jakbyś była zazdrosna. Po co do tego wracać, jak Szynszyli nie ma i nie będzie. Tutaj obecność nie jest obowiązkowa i każdy pisze kiedy chce i co chce. Daj mu już spokój. Nie daje sobie głowy uciąć, że jej tu nigdy nie będzie, ale z tego co rozmawialismy, to wyraziła się jasno co do kafe Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 92 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, parabataii napisał: O, to jak nie zapomnę to zeĵrzę bo mam galopującą sklerozę Nawet tak nie myśl. Wszystko z Tobą ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1897 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to ja mam tak samo niby ten Damięcki ma wszystko na miejscu, a jakoś mnie nie bierze... Mamy tak samo Niby spoko a coś by mu się przydało polepszyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie daje sobie głowy uciąć, że jej tu nigdy nie będzie, ale z tego co rozmawialismy, to wyraziła się jasno co do kafe Wiem. Ale czy to ważne i trzeba się tłumaczyć? Pozdrów ją ode mnie, jak możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 92 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: On mi się z badboyem w ogóle nie kojarzy Z niego bardziej taki laluś, chociaż z wiekiem trochę twardszy wyraz ma, tak bym to ujęła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: On mi się z badboyem w ogóle nie kojarzy Mi tak samo, bo to typ romantyka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Wszystko z Tobą ok. Tu bym polemizowała ale ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem. Ale czy to ważne i trzeba się tłumaczyć? Pozdrów ją ode mnie, jak możesz Nie, ale chciałem to napisałem i tyle. Nie pozdrowię, bo nie mamy kontaktu odkąd wyjechałem z Pomorza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Mi tak samo, bo to typ romantyka jest Koleżanka powyżej dobrze napisała, taki lalusiowaty trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Chyba nie jesteś ciepły? chyba nie jestem bo jakoś mnie nie rusza 12 minut temu, Margherite napisał: Co Cię ma brać, Ty facet jesteś przecież czyli wszystko ze mną w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie, ale chciałem to napisałem i tyle. Nie pozdrowię, bo nie mamy kontaktu odkąd wyjechałem z Pomorza A już myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie, ale chciałem to napisałem i tyle. Nie pozdrowię, bo nie mamy kontaktu odkąd wyjechałem z Pomorza A już myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Koleżanka powyżej dobrze napisała, taki lalusiowaty trochę Pewnie gra w taki sposób jedną z ról, bo nie sądzę by w realu był taki, ale nie znam go osobiście to nie ocenię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A już myślałam Wiem, ale więcej nie mogę napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, ale więcej nie mogę napisać Wiem, więc cicho. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Pewnie gra w taki sposób jedną z ról, bo nie sądzę by w realu był taki, ale nie znam go osobiście to nie ocenię Ludzie mają skłonność do utożsamiania cech aktorów z cechami postaci przez nich odgrywanych, a to nic bardziej mylnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach