Margherite 92 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czyli wszystko ze mną w porządku Mam nadzieję, że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, parabataii napisał: Ludzie mają skłonność do utożsamiania cech aktorów z cechami postaci przez nich odgrywanych, a to nic bardziej mylnego. Tak, bo niektórzy aktorzy mają taki wrodzony talent, że ciężko odróżnić ich jako aktorów i prywatnie, ale to są wyjątki do których Damięcki raczej nie należy Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Najlepszym aktorem jest miki rurk i massimo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu Posłuchajmy lepiej muzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Posłuchajmy lepiej muzyki Jutro, dziś już nie dam rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kolargol napisał: Najlepszym aktorem jest miki rurk i massimo Pewnie, tak samo jak Ty szlafroku, tylko dywanu czerwonego pod nóżkami zabrakło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 163 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Posłuchajmy lepiej muzyki To nie to co mi chodzi ale też fajne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, tak samo jak Ty szlafroku, tylko dywanu czerwonego pod nóżkami zabrakło Nie ķurwa dosyć pjerdolenia do ściany skoncz babko Edytowano 1 godzinę temu przez Kolargol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1897 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kolargol napisał: Najlepszym aktorem jest miki rurk i massimo Chyba oni to tak bardziej pod koniec peletonu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chyba oni to tak bardziej pod koniec peletonu. No miszele na pewno bo to kwestia wyglądu a nie aktorstwa rasowego to chyba widać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu A ten drugi z taką twarzą to nie wiem co zagrać może już teraz wiarygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kolargol napisał: Nie ķurwa dosyć pjerdolenia do ściany skoncz babko Spójrz w lusto, a zobaczysz Babkę, bo Ci się coś pomyliło i z Szyszką mnie mylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Zreszta nie ma co porównywać tych obu nie bądźmy śmieszni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, parabataii napisał: Jutro, dziś już nie dam rady Spoczko, wypocznij bo miałaś ciężki dzionek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1897 Napisano 1 godzinę temu Willis i Duchowny najlepsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spójrz w lusto, a zobaczysz Babkę, bo Ci się coś pomyliło i z Szyszką mnie mylisz Będziesz te szyszke do końca żywota na kafe przeżywał? Pierwszy raz któraś ci się dala dotknąć że takie niesamowite wrażenie wywarło to na tobie i postanowiłeś się dzielić opowieścią o szynszyli? Na pokusie też leciałeś dopóki się nie okazała kradziona panią z jakiejś wenezueli xD amancie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Kolargol napisał: Będziesz te szyszke do końca żywota na kafe przeżywał? Pierwszy raz któraś ci się dala dotknąć że takie niesamowite wrażenie wywarło to na tobie i postanowiłeś się dzielić opowieścią o szynszyli? Na pokusie też leciałeś dopóki się nie okazała kradziona panią z jakiejś wenezueli xD amancie Uj Cię obchodzi moje życie i kogo będę wspominał, przeżywał czy o co Ci chodzi. Daj mi spokój, bo sama wywołujesz wilka z lasu, a teraz wielkie pretensje do świata o to, że nie jest tak jak chcesz Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, tak samo jak Ty szlafroku, tylko dywanu czerwonego pod nóżkami zabrakło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Uj Cię obchodzi moje życie i kogo będę wspominał, przeżywał czy o co Ci chodzi. Daj mi spokój, bo sama wywołujesz wilka z lasu, a teraz wielkie pretensje do świata o to, że nei jest tak jak chcesz Uspokój sie chlopie bo dramatyzujesz jak primadonna. No chùj mnie obchodzi dokladnie xD nikogo to nie obchodzi w rzeczy samej. Weź jeszcze chwilunie pokonsaj po jajach z zazdrościsz o kobietę która dala się pomacać obcemu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Kolargol napisał: Uspokój sie chlopie bo dramatyzujesz jak primadonna. No chùj mnie obchodzi dokladnie xD nikogo to nie obchodzi w rzeczy samej. Weź jeszcze chwilunie pokonsaj po jajach z zazdrościsz o kobietę która dala się pomacać obcemu xD No jak Cię uj obchodzi, to po co siągle Szyszke wspominasz i włazisz w moje tematy z buciorami nie szpilkami. Nie zazdroszczę niekomu niczego tak jak Ty jęcząca całymi dniami na forum kafe Babo jedna Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1434 Napisano 1 godzinę temu Skończcie się kłócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: No jak Cię uj obchodzi, to po co siągle Szyszke wspominasz i włazisz w moje tematy z buciorami nie szpilkami. Nie zazdroszczę niekomu ncizego tak jak Ty jęczoąca całymi dnami na forum kafe Babo jedna Bo mnie śmieszy twój stan rzucawkowy o byle guwno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Rekacji i słów mi brakuje na nią Ile jeszcze zmyśli na mój temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Bo mnie śmieszy twój stan rzucawkowy o byle guwno. Ty się rzucasz do mnie i do niej. Spadaj dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Twoje przekonanie że każdy ci zazdrości zaszczytu zostania kopniętym przez dotyk i spotkanie z mitycznym stworzeniem znanym jako Szynszyla. I to jak się rzucasz na chwilunie jak jakiś kogut wystawiony do walki w piwnicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ty się rzucasz do mnie i do niej. Spadaj dziewczyno A ona wie w ogóle że masz obsesje? Bo pewnie spotkała się z tobą z ciekawości dla beki a zrobiła ci krzywdę psychiczna. Trochę pisałyśmy i nie wygląda na przejęta jakimkolwiek panem z kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1897 Napisano 1 godzinę temu Posłuchajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Kolargol napisał: A ona wie w ogóle że masz obsesje? Bo pewnie spotkała się z tobą z ciekawości dla beki a zrobiła ci krzywdę psychiczna. Trochę pisałyśmy i nie wygląda na przejęta jakimkolwiek panem z kafe xD Powtarzam, uj Cię to obchodzi ja i z kim się spotkała czy nie, to Ty masz ból dupci o to, więc znajdż sobie faceta zainteresowanego Tobą i wzajemnie, a potem się rzucaj do ludzi hejterko Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 98 Napisano 1 godzinę temu Dûpci ból Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Powtarzam, uj Cię to obchodzi z kim się spotkała czy nie, to Ty masz ból dupci o to, więc znajdż sobie faceta zainteresowanego Tobą i wzajemnie, a potem się rzucaj do ludzi hejterko Nietrafne wnioski. W przeciwieństwie do moich xD ogolnie jesteś męcząca osoba. Nadajesz się w moim mniemaniu tylko do jednego a i to pod warunkiem że masz knebel w ustach bo zwoje się prostują od samego czytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach