Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

czyli wszystko ze mną w porządku 😜 

Mam nadzieję, że tak 😉

3 minuty temu, parabataii napisał:

Ludzie mają skłonność do utożsamiania cech aktorów z cechami postaci przez nich odgrywanych, a to nic bardziej mylnego.😊

Tak, bo niektórzy aktorzy mają taki wrodzony talent, że ciężko odróżnić ich jako aktorów i prywatnie, ale to są wyjątki do których Damięcki raczej nie należy :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Posłuchajmy lepiej muzyki :classic_cool: 

Jutro, dziś już nie dam rady 😊

3 minuty temu, Kolargol napisał:

Najlepszym aktorem jest miki rurk i massimo

Pewnie, tak samo jak Ty szlafroku, tylko dywanu czerwonego pod nóżkami zabrakło :classic_cool:

6 minut temu, Spaghetti... napisał:

Posłuchajmy lepiej muzyki :classic_cool: 

To nie to co mi chodzi ale też fajne 😊

• Like 1

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Pewnie, tak samo jak Ty szlafroku, tylko dywanu czerwonego pod nóżkami zabrakło :classic_cool:

Nie ķurwa dosyć pjerdolenia do ściany skoncz babko

Edytowano przez Kolargol

7 minut temu, Kolargol napisał:

Najlepszym aktorem jest miki rurk i massimo

Chyba oni to tak bardziej pod koniec peletonu.

• Haha 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Chyba oni to tak bardziej pod koniec peletonu.

No miszele na pewno bo to kwestia wyglądu a nie aktorstwa rasowego to chyba widać xD

A ten drugi z taką twarzą to nie wiem co zagrać może już teraz wiarygodnie 

Nie ķurwa dosyć pjerdolenia do ściany skoncz babko

Spójrz w lusto, a zobaczysz Babkę, bo Ci się coś pomyliło i z Szyszką mnie mylisz 😅:classic_cool:

9 minut temu, parabataii napisał:

Jutro, dziś już nie dam rady 😊

Spoczko, wypocznij bo miałaś ciężki dzionek 😊

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Spójrz w lusto, a zobaczysz Babkę, bo Ci się coś pomyliło i z Szyszką mnie mylisz 😅:classic_cool:

Będziesz te szyszke do końca żywota na kafe przeżywał? Pierwszy raz któraś ci się dala dotknąć że takie niesamowite wrażenie wywarło to na tobie i postanowiłeś się dzielić opowieścią o szynszyli? Na pokusie też leciałeś dopóki się nie okazała kradziona panią z jakiejś wenezueli xD amancie

2 minuty temu, Kolargol napisał:

Będziesz te szyszke do końca żywota na kafe przeżywał? Pierwszy raz któraś ci się dala dotknąć że takie niesamowite wrażenie wywarło to na tobie i postanowiłeś się dzielić opowieścią o szynszyli? Na pokusie też leciałeś dopóki się nie okazała kradziona panią z jakiejś wenezueli xD amancie

Uj Cię obchodzi moje życie i kogo będę wspominał, przeżywał czy o co Ci chodzi. Daj mi spokój, bo sama wywołujesz wilka z lasu, a teraz wielkie pretensje do świata o to, że nie jest tak jak chcesz :classic_cool:

11 minut temu, Spaghetti... napisał:

😄 

Uj Cię obchodzi moje życie i kogo będę wspominał, przeżywał czy o co Ci chodzi. Daj mi spokój, bo sama wywołujesz wilka z lasu, a teraz wielkie pretensje do świata o to, że nei jest tak jak chcesz :classic_cool:

Uspokój sie chlopie bo dramatyzujesz jak primadonna. No chùj mnie obchodzi dokladnie xD nikogo to nie obchodzi w rzeczy samej. Weź jeszcze chwilunie pokonsaj po jajach z zazdrościsz o kobietę która dala się pomacać obcemu xD

2 minuty temu, Kolargol napisał:

Uspokój sie chlopie bo dramatyzujesz jak primadonna. No chùj mnie obchodzi dokladnie xD nikogo to nie obchodzi w rzeczy samej. Weź jeszcze chwilunie pokonsaj po jajach z zazdrościsz o kobietę która dala się pomacać obcemu xD

No jak Cię uj obchodzi, to po co siągle Szyszke wspominasz i włazisz w moje tematy z buciorami nie szpilkami. Nie zazdroszczę niekomu niczego tak jak Ty jęcząca całymi dniami na forum kafe Babo jedna :classic_cool:

No jak Cię uj obchodzi, to po co siągle Szyszke wspominasz i włazisz w moje tematy z buciorami nie szpilkami. Nie zazdroszczę niekomu ncizego tak jak Ty jęczoąca całymi dnami na forum kafe Babo jedna :classic_cool:

Bo mnie śmieszy twój stan rzucawkowy o byle guwno. 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

😄 

Rekacji i słów mi brakuje na nią 😎

Ile jeszcze zmyśli na mój temat ? 

Przed chwilą, Kolargol napisał:

Bo mnie śmieszy twój stan rzucawkowy o byle guwno. 

Ty się rzucasz do mnie i do niej. Spadaj dziewczyno 🙂:classic_cool:

Twoje przekonanie że każdy ci zazdrości zaszczytu zostania kopniętym przez dotyk i spotkanie z mitycznym stworzeniem znanym jako Szynszyla. I to jak się rzucasz na chwilunie jak jakiś kogut wystawiony do walki w piwnicy xD

Ty się rzucasz do mnie i do niej. Spadaj dziewczyno 🙂:classic_cool:

A ona wie w ogóle że masz obsesje? Bo pewnie spotkała się z tobą z ciekawości dla beki a zrobiła ci krzywdę psychiczna. Trochę pisałyśmy i nie wygląda na przejęta jakimkolwiek panem z kafe xD

A ona wie w ogóle że masz obsesje? Bo pewnie spotkała się z tobą z ciekawości dla beki a zrobiła ci krzywdę psychiczna. Trochę pisałyśmy i nie wygląda na przejęta jakimkolwiek panem z kafe xD

Powtarzam, uj Cię to obchodzi ja i z kim się spotkała czy nie, to Ty masz ból dupci o to, więc znajdż sobie faceta zainteresowanego Tobą i wzajemnie, a potem się rzucaj do ludzi hejterko :classic_cool:

Powtarzam, uj Cię to obchodzi z kim się spotkała czy nie, to Ty masz ból dupci o to, więc znajdż sobie faceta zainteresowanego Tobą i wzajemnie, a potem się rzucaj do ludzi hejterko :classic_cool:

Nietrafne wnioski. W przeciwieństwie do moich xD ogolnie jesteś męcząca osoba. Nadajesz się w moim mniemaniu tylko do jednego a i to pod warunkiem że masz knebel w ustach bo zwoje się prostują od samego czytania 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się