szmul 120 Napisano czwartek o 21:36 U jaka brutalna rûchaczka chadzica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 21:36 2 minuty temu, Kolargol napisał: Nietrafne wnioski. W przeciwieństwie do moich xD ogolnie jesteś męcząca osoba. Nadajesz się w moim mniemaniu tylko do jednego a i to pod warunkiem że masz knebel w ustach bo zwoje się prostują od samego czytania Sama widzisz, lub zobacz i posłuchaj co Ci chodzi po głowie i zaknebluj przyszłego partnera tego Ci życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano czwartek o 21:39 A obecnego nie mogę tylko mam czekać na przyszłego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano czwartek o 21:40 3 minuty temu, szmul napisał: U jaka brutalna rûchaczka chadzica Babka chce zdominować kneblem Makarona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano czwartek o 21:41 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Babka chce zdominować kneblem Makarona Jak guzca afrykańskiego japkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano czwartek o 21:41 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Sama widzisz, lub zobacz i posłuchaj co Ci chodzi po głowie i zaknebluj przyszłego partnera tego Ci życzę Po co kneblować jak można zakuć w kajdanki i po dupie dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano czwartek o 21:45 3 minuty temu, Kolargol napisał: Jak guzca afrykańskiego japkiem Umów się z Makaronem, ale już go nie dręcz i daj mu żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano czwartek o 21:46 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Umów się z Makaronem, ale już go nie dręcz i daj mu żyć Męskie humory i ich poskramianie to ostatnia rzecz która mam na liście przed śmiercio. Dejze spokój. To ze mam jaja jak Wojciech nie znaczy że będę nimi okładać jakąś meska panie ke z okienka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano czwartek o 21:47 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Umów się z Makaronem, ale już go nie dręcz i daj mu żyć Chcesz by jeden z nich przeżył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano czwartek o 21:48 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chcesz by jeden z nich przeżył Lubię Makarona o trochę szkoda mi go, jak dostaje po tyłku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano czwartek o 21:50 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lubię Makarona o trochę szkoda mi go, jak dostaje po tyłku To by dopiero dosłał na tym spotkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 21:54 11 minut temu, Onaaaa napisał: Po co kneblować jak można zakuć w kajdanki i po dupie dać Można Magi, ale ja się nie dam, bo po dupie wolę dawać niż dostawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 21:56 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Lubię Makarona o trochę szkoda mi go, jak dostaje po tyłku Spoko Magda, jeszcze nie było takiej w moim life co by mi dała radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano czwartek o 21:58 Narcystyczny przemocowiec. Uciekam stąd bo się boję patologii oraz przemocy smalca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 22:00 (edytowany) 2 minuty temu, Kolargol napisał: Narcystyczny przemocowiec. Uciekam stąd bo się boję patologii oraz przemocy smalca Nie oceniaj książki po okładce, bo jak zwykle nic poza hejtem nie masz do zaoferowania w przeciwieństwie do wielu kobiet tutaj Edytowano czwartek o 22:01 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano czwartek o 22:02 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Można Magi, ale ja się nie dam, bo po dupie wolę dawać niż dostawać Nie zawsze ma sie to czego chce więc uważaj i orientuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano czwartek o 22:02 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie oceniaj książki po okładce, bo jak zwykle nic poza hejtem nie masz do zaoferowania w przeciwieństwie do wielu kobiet tutaj Nie jestem tu by cokolwiek ofiarowywać komukolwiek więc po co mje bezustannie porównujesz do innych kobiet? Mam to w dupje chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano czwartek o 22:04 Ofiaruje wam moja nieobecność. Żegnajcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 22:09 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie zawsze ma sie to czego chce więc uważaj i orientuj się. Wiem o tym, dlatego niczego nie chcę Magi sam mam to na co zapracowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 22:12 (edytowany) 9 minut temu, Kolargol napisał: Nie jestem tu by cokolwiek ofiarowywać komukolwiek więc po co mje bezustannie porównujesz do innych kobiet? Mam to w dupje chlopie Owszem jesteś, bo cały czas choć żegnaliśmy się wczoraj udowadniasz mi za wszelką cenę, że nie masz tego w dupje Boni, więc miej i śpij spokojnie Edytowano czwartek o 22:12 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano czwartek o 22:19 prawda jest duzo bardziej brutalna, chciałaby cie pobrac na organy a innym troche szkoda bo sa w miare mili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 22:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano czwartek o 22:34 24 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem o tym, dlatego niczego nie chcę Magi sam mam to na co zapracowałem Czyli co masz? Za mało czy że ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 22:46 10 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli co masz? Za mało czy że ok Wystarczająco Magi i połóż się spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano czwartek o 22:56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano piątek o 13:52 Dzień dobry 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 15:11 17 godzin temu, Onaaaa napisał: Po co kneblować jak można zakuć w kajdanki i po dupie dać Tak Magi, tak, już my wszyscy znamy te Twoje gestapowskie metody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 15:23 Juuuppiiiiii przypomniałam sobie mam mam mam to gram Dzień dobry 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 93 Napisano piątek o 18:19 Ta dziewczyna jest genialna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach