parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Ładne, tak samo jak to A i to nie gorsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: A i to nie gorsze Zobacz sobie kiedyś ten film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zobacz sobie kiedyś ten film O pijawkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zobacz sobie kiedyś ten film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Zobacz sobie kiedyś ten film 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: O pijawkach? O romansie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 6 godzin temu Ja pjerdole po co tworzyć takie gowno ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Ja pjerdole po co tworzyć takie gowno ai Po to żeby mieć kasę Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 6 godzin temu A kto to ogląda oprócz ciebie i starych bab które nie odróżniają fikcji od rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: A kto to ogląda oprócz ciebie i starych bab które nie odróżniają fikcji od rzeczywistości A kto odpisuje w temacie Dumbino o Massimo wczoraj robiąc z siebie ofiarę nie kobietę ? Weź idź stąd nie chce mi się hejcić z Tobą serio. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 6 godzin temu A co ma piernik do wiatraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: O romansie A mnie ostatnio bierze na romans, muszę sobie jakąś książkę obczaić, bo z tej kategorii to wolę książki niż filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Jakiś dziwny twór, czwarta część a książek było 3 mówię o podstawce oczywiście No to może ja puszcze coś fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, WywaloneJajca napisał: A co ma piernik do wiatraka Piernik do wiatraka zawsze ma mąkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, parabataii napisał: A mnie ostatnio bierze na romans, muszę sobie jakąś książkę obczaić, bo z tej kategorii to wolę książki niż filmy Skoro tak, to zdecydowanie książka będzie lepszym wyborem, bo ja wolę filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Skoro tak, to zdecydowanie książka będzie lepszym wyborem, bo ja wolę filmy A co, wyobraźnia szwankuje? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Piernik do wiatraka zawsze ma mąkę Przepraszam zapomniałam że nie uzyskam normalnej odpowiedzi od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 6 godzin temu Znowu pijaczka Boni zaczepia Makarona. Za chwilę będzie się żegnać, że odchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Skoro tak, to zdecydowanie książka będzie lepszym wyborem, bo ja wolę filmy A to widziałeś? Piękny film o miłości, poruszający 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Przepraszam zapomniałam że nie uzyskam normalnej odpowiedzi od ciebie. Ale jakiej Ty chcesz odpowiedzi, skoro Ai się tworzy dla kasy lub hobby w czym widzisz problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: A co, wyobraźnia szwankuje? Gdzie tam, przecież na filmach widzę wszystko jak na dłoni po co mam sobie tylko wyobrażać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu pijaczka Boni zaczepia Makarona. Za chwilę będzie się żegnać, że odchodzi Co tam Magda u Ciebie gra muza na ambonie ? Nie wiem o co chodzi tej Boni, widocznie lubi hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Gdzie tam, przecież na filmach widzę wszystko jak na dłoni po co mam sobie tylko wyobrażać O człowiecze, tych rzeczy z książek które nieraz sobie wyobrażałam nikt nie byłby w stanie zekranizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: A to widziałeś? Piękny film o miłości, poruszający No ba pewnie To fakt, ten również niezły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: No ba pewnie To fakt, ten również niezły A już myślałam że to historia miłości prezydenta Francji i jego nauczycielki-małżonki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, parabataii napisał: A już myślałam że to historia miłości prezydenta Francji i jego nauczycielki-małżonki Widzisz, to nie książka o ktorej myślisz teraz, więc wogóle nie myśl tylko wsłuchaj się w muzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Widzisz, to nie książka o ktorej myślisz teraz, więc wogóle nie myśl tylko wsłuchaj się w muzę Myślę więc jestem - każesz mi zniknąć? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano 5 godzin temu Na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, parabataii napisał: Myślę więc jestem - każesz mi zniknąć? Skoro chcesz zakazane jabłko - to zniknijmy oboje Ty pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach