szmul 79 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: zara bedzie ze na jej chlopa polujesz tesz jak ja jakie ja mam ukryte intencje inne poza tym zeby peto stalo i miec wlasciciela, no wlasnie, trzeba to zglebic tu na pewno cos sie czai innego oprocz zwyklego wkoorwienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu ja na pewno nie chce bo jak mam byc taka poschizowana idjotka jak te niektore to bym wolala sie zabic bo to obraza godnosci czlowieka dla mnie, brzydze sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: zara bedzie ze na jej chlopa polujesz tesz jak ja Nieśmiało zauważam, że ja też poluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: jakie ja mam ukryte intencje inne poza tym zeby peto stalo i miec wlasciciela, no wlasnie, trzeba to zglebic tu na pewno cos sie czai innego oprocz zwyklego wkoorwienia. dobra dobra polujesz na chlopa i cala kolejka juz stoi do niego i kazda czyha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nieśmiało zauważam, że ja też poluję. trzeba schowac takiego w szafie, nie pozwolic na wchodzenie na zadne forum, bo zaraz go wszystkie podrywaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: ja na pewno nie chce bo jak mam byc taka poschizowana idjotka jak te niektore to bym wolala sie zabic bo to obraza godnosci czlowieka dla mnie, brzydze sie. Piszesz tylko "akysz akysz zgin przepadnij maro nieczysta" i dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: dobra dobra polujesz na chlopa i cala kolejka juz stoi do niego i kazda czyha Przepowiadano, że się pojawisz na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: trzeba schowac takiego w szafie, nie pozwolic na wchodzenie na zadne forum, bo zaraz go wszystkie podrywaja Możemy też przestać lecieć na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nieśmiało zauważam, że ja też poluję. A mnie nawet o to nie posądzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 2 godziny temu jak nas beda bic i przeganiac packa na muchy to przestaniemy leciec bo dobre dobre miody jakies reklamowane som a my lecimy tam co sprzedajom dobry towar wiadomo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Piszesz tylko "akysz akysz zgin przepadnij maro nieczysta" i dziala Szukał Cię od rana, wiesz kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Możemy też przestać lecieć na niego. Jak przestac robic cos czego sie nawet nie zaczelo robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: trzeba schowac takiego w szafie, nie pozwolic na wchodzenie na zadne forum, bo zaraz go wszystkie podrywaja A to ja wszczoraj pisałam ze chłop musi mieć dużo pracy. Sprzątać gotować to głupot nie ma w głowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 309 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Widziałam wcześniej post ketrela, chyba skasowany (ale nie miałam czasu na komentarz), będący modelową projekcją - samotna, siedząca w domu rodziców Zapomniała jeszcze dodać, że jest bezrobotna;) Dumbo to w ogóle okaz - żadna podręczna ani jej "właściciel" niczego od niej nie chce i w tym chyba problem. Codziennie popuszcza więc bólu du...;) Choć absolutnie niczym nie jest prowokowana. To już ma poziom obsesji cudzych związków (zaczynam więc wątpić, czy singielstwo to jej wybór). To prawda, tej to nawet nikt nie chce zaczepić oprócz leżaka, a chodzi i najwięcej narzeka że ją jakieś krzywdy spotykają 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Koralgor napisał: dobra dobra polujesz na chlopa i cala kolejka juz stoi do niego i kazda czyha Trzeba numerki rozdać, bo kto pierwszy ten lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szukał Cię od rana, wiesz kto Wczoraj też tak szukał, że jak napisałam do niego to uciekł z forum. Chyba działam na niego jak skunks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: A mnie nawet o to nie posądzają Ciebie to posądzam najbardziej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: To prawda, tej to nawet nikt nie chce zaczepić oprócz leżaka, a chodzi i najwięcej narzeka że ją jakieś krzywdy spotykają a wy tego chcecie zeby ktos was tu zaczepiał? jestem zdania Pokraki ze nawet fajnie jak omijaja cie jak guwno. Wy mnie zaczepiacie wredne baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Jak przestac robic cos czego sie nawet nie zaczelo robic? No nie wiem ale możemy spróbować. Co nam szkodzi? Najwyżej się nie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wczoraj też tak szukał, że jak napisałam do niego to uciekł z forum. Chyba działam na niego jak skunks. Mnie pocisnął, że mam wielkie jaja, oraz mój stary ojciec przewraca się w grobie Się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 309 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: a wy tego chcecie zeby ktos was tu zaczepiał? jestem zdania Pokraki ze nawet fajnie jak omijaja cie jak guwno. Wy mnie zaczepiacie wredne baby Przecież ciebie wszyscy omijaǰą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ciebie to posądzam najbardziej! Hura! Ktoś mnie posądza, nie ważnie o co ważne, że o mnie myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Trzeba numerki rozdać, bo kto pierwszy ten lepszy Juz za pozno, ja sie ustawilam pierwsza w kolejce i z tego tytulu rozporzadzam kolejka. Swoja droga kiedys widzialam cos takiego, ludzie w kolejce zaczeli na siebie krzyczec, prawie doszlo do rekoczynow i wtedy wyszlo dwoch barczystych wysokich chlopa i momentalnie sie ladna kolejka ustawila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: A to ja wszczoraj pisałam ze chłop musi mieć dużo pracy. Sprzątać gotować to głupot nie ma w głowie. No i trzeba go lać porządnie oraz systematycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Przecież ciebie wszyscy omijaǰą wszyscy czyli kto? Jakas klika zboczencow tutejszych wartosciujacych ludzi na podstawie wielkiej pały albo tego czy sa chamka z wlascicielem ktoremu usluguja i potem musza sie na ludziach wyzywac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Przecież ciebie wszyscy omijaǰą Nie wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: No nie wiem ale możemy spróbować. Co nam szkodzi? Najwyżej się nie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Hura! Ktoś mnie posądza, nie ważnie o co ważne, że o mnie myśli Że się zasadzasz na wiesz kogo. Ja Cię posądzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 309 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: wszyscy czyli kto? Jakas klika zboczencow tutejszych wartosciujacych ludzi na podstawie wielkiej pały albo tego czy sa chamka z wlascicielem ktoremu usluguja i potem musza sie na ludziach wyzywac? Wszyscy z tych, na których codziennie najwięcej jęczysz. A przynajmniej znakomita większość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach