szmul 83 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Wszyscy z tych, na których codziennie najwięcej jęczysz. A przynajmniej znakomita większość. no to wy nie jestescie wszyscy bo sa tez inni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: To poważna sprawa. Uważam, że należy zachować odpowiednią powagę aby nie obniżyć jej rangi. Sprawy tej - wyjaśniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 313 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie wszyscy. No, nieprecyzyjnie napisałam wszyscy z tych, którzy jej rzekomo psują życie na kafe. Czyli Eve, Pieprz, ja, Salix itp. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Przecież ciebie wszyscy omijaǰą Ja to nawet rzucam się jak pies wojny do obrony niewinności Dumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Co mam zrobic, zeby mnie w koncu zaczeto posadzac o wielkie jaja? Najlepiej wrzucić fotkę na forum. Obraz przemawia lepiej niż 1000 słów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 313 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, szmul napisał: no to wy nie jestescie wszyscy bo sa tez inni... Jasne, dostajesz bardzo dużo interakcji od leżaków itp, ale to nie na to tu narzekałaś. Narzekasz na ludzi, którzy traktują cię jak powietrze. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka z Grójca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 313 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ja to nawet rzucam się jak pies wojny do obrony niewinności Dumbo. Bardzo szlachetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: To poważna sprawa. Uważam, że należy zachować odpowiednią powagę aby nie obniżyć jej rangi. Sprawy tej - wyjaśniam. Dobrze. Zachowam powage nalezna temu urzedowi kafeteryjnemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Bardzo szlachetnie Dziękuję. Zawsze do usług obrończych moich nadwornych Panien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1389 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Koralgor napisał: Co mam zrobic, zeby mnie w koncu zaczeto posadzac o wielkie jaja? Wrzuć zdjęcie dmuchawca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Dobrze. Zachowam powage nalezna temu urzedowi kafeteryjnemu. Ok. Czyli ustalone - nie leciałaś, nie lecisz, lecieć nie będziesz. O je!!!!! Pokrako! Jedna się wyeliminowała sama! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ok. Czyli ustalone - nie leciałaś, nie lecisz, lecieć nie będziesz. O je!!!!! Pokrako! Jedna się wyeliminowała sama! Cooooo? Ale mnie załatwiła! Nie może być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, murb napisał: Że się zasadzasz na wiesz kogo. Ja Cię posądzam. Ty wiesz, ja wiem, ale czy on wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 6 godzin temu Nie wdawajcie w konszachty z Brum, bo was sposobem wycycka z kolejki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ty wiesz, ja wiem, ale czy on wie? No jak nie wie, jak wie! Jak może nie wiedzieć? Wszyscy wiedzą a on nie? To wykluczone, że nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Ok. Czyli ustalone - nie leciałaś, nie lecisz, lecieć nie będziesz. O je!!!!! Pokrako! Jedna się wyeliminowała sama! Niby dobrze ale jak chyba w innej kolejce stoję. Zresztą jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Nie wdawajcie w konszachty z Brum, bo was sposobem wycycka z kolejki. Mogę odsprzedać miejsce w kolejce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Nie wdawajcie w konszachty z Brum, bo was sposobem wycycka z kolejki. Pół biedy, że wycycka. Raczej wykorzysta i porzuci. A potem ani nie napiszę, ani nie zadzwoni. Coś czuję, że Ty to ja lub ja to Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: No jak nie wie, jak wie! Jak może nie wiedzieć? Wszyscy wiedzą a on nie? To wykluczone, że nie wie. Nie jestem pewna, chyba nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Mogę odsprzedać miejsce w kolejce. Nie kombinuj. Dojdzie do tego, że chłopa wszystkie oleją i całą misterną narrację ch.. strzeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Pół biedy, że wycycka. Raczej wykorzysta i porzuci. A potem ani nie napiszę, ani nie zadzwoni. Coś czuję, że Ty to ja lub ja to Ty. Ja się bardzo przywiązuję do ludzi. Jeśli porzucam to tylko dla ich dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ja się bardzo przywiązuję do ludzi. Jeśli porzucam to tylko dla ich dobra. Też zawsze mówię, że zasługuje na kogoś lepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie jestem pewna, chyba nie wie. Trochę mi niezręcznie napisać, że mogłabym go powiadomić. Ale jeśli taka jest wyższa konieczność to się poświęcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Pół biedy, że wycycka. Raczej wykorzysta i porzuci. A potem ani nie napiszę, ani nie zadzwoni. Coś czuję, że Ty to ja lub ja to Ty. Ale być wykorzystanym przez Brum to czysta przyjemność 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Trochę mi niezręcznie napisać, że mogłabym go powiadomić. Ale jeśli taka jest wyższa konieczność to się poświęcę. W białym hejcie jesteś niezrównana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Trochę mi niezręcznie napisać, że mogłabym go powiadomić. Ale jeśli taka jest wyższa konieczność to się poświęcę. Nie jak sam tego nie czuje to ja nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ale być wykorzystanym przez Brum to czysta przyjemność 🫠 Zgadza się. Tylko czasami potem za długo jaja bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Też zawsze mówię, że zasługuje na kogoś lepszego. Ale ja często wracam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W białym hejcie jesteś niezrównana To nie jest hejt tylko żart. I to na dodatek ze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ale ja często wracam. Zawsze wracam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach