Kolargol 34 Napisano wczoraj o 21:04 Rozpylam 🧯 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 6 godzin temu Podobam się tobje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 79 Napisano 6 godzin temu 17 godzin temu, Kolargol napisał: Rozpylam 🧯 To kadr z filmu Substancja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: To kadr z filmu Substancja? To ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 5 godzin temu Wybaczam ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 5 godzin temu Bo jestem milosierna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 98 Napisano 5 godzin temu Hhttps://ibb.co/mFgBCVbs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Papa kochani odjeżdżam na dłużej nie bede tesknic Edytowano 3 godziny temu przez Kolargol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kolargol napisał: Papa kochani odjeżdżam na dłużej nie bede tesknic Rekord 3 dni twuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Rekord 3 dni twuj No nie sądzę a co ty się interesujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu W lipcu przyjdę sprawdzić czy się leczysz zaczolas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: No nie sądzę a co ty się interesujesz. Bo sie z tego wysmiewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: W lipcu przyjdę sprawdzić czy się leczysz zaczolas W lipcu bedziesz tu od 3 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Bo sie z tego wysmiewam Szkoda ze twoja blazenada cie tak nie śmieszy oraz puste dziąsła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kolargol napisał: Szkoda ze twoja blazenada cie tak nie śmieszy oraz puste dziąsła Glupie slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Glupie slowa No wiadomo bo dotyczą ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu Odejdź już bo nie do ciebie mówię wogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kolargol napisał: No wiadomo bo dotyczą ciebie Przeciez to nielogiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kolargol napisał: Odejdź już bo nie do ciebie mówię wogle A widzisz tu kogo innego? Tylko ja z toba rozmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Przeciez to nielogiczne Jak cała twoja osoba. Idz do alfonsa. Już się pożegnałyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A widzisz tu kogo innego? Tylko ja z toba rozmawiam Prowadzę monolog i to mi wystarczy do szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Prowadzę monolog i to mi wystarczy do szczęścia To wtedy bys nie zakladala tematow do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: To wtedy bys nie zakladala tematow do mnie Jesteś socjopatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Jesteś socjopatka? Nie. Ale ty w kazdym temacie o mnie piszesz bo masz obsesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 3 godziny temu I sobie nawet zalozylas konto o takiej nazwie jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 179 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Kolargol napisał: Papa kochani odjeżdżam na dłużej nie bede tesknic a nie, czekaj… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Nie. Ale ty w kazdym temacie o mnie piszesz bo masz obsesje Masz na myśli twoja obsesje hju i Ewy? Dobra weź już idz sobie bo i tak nic ciekawego nie wnosisz do mojego kafe życia. Podszywanie się pod ciebie znudziło mnie po 10 minutach. Nie umiem udawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach