Minnie Moskowitz 188 Napisano 5 godzin temu Chroń mnie ode złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 188 Napisano 4 godziny temu Święta Paraskiewo, orędowniczko nasza, Spraw, by na talerzach ów nie gościła tylko kasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 90 Napisano 18 minut temu 4 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Święta Paraskiewo, orędowniczko nasza, Spraw, by na talerzach ów nie gościła tylko kasza. "Owych", polonistko Kasze są akurat smaczne, różnorodne i zdrowe. Przydałyby ci się czasem jako odmiana makaronów, kebabów i pizz. Poproś tatusia, żeby ci kiedyś nawarzył PS. Fajny temat (ale się uśmiałam ;)) i taki zupełnie nieodklejony;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 481 Napisano 14 minut temu No, też lubię niektóre kasze, zwłaszcza miksy z jakimiś warzywami i ziarnami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1445 Napisano 6 minut temu 6 minut temu, +RC+ napisał: No, też lubię niektóre kasze, zwłaszcza miksy z jakimiś warzywami i ziarnami. Lunchbox z burakami, serem i słonecznikiem z Biedronki jest wart grzechu i każdej ceny. Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 481 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lunchbox z burakami, serem i słonecznikiem z Biedronki jest wart grzechu i każdej ceny. Tak Nie testowałem, ale dzięki za tip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1445 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, +RC+ napisał: Nie testowałem, ale dzięki za tip. Tam jest kasza, buraki, ser i pyszny sos. Zwykle na dole w lodówce przy wejściu, można znaleźć. Czasami za dwie sztuki płaci się mniej Z tych wszystkich Lunchbox to chyba ten z burakiem jest najleszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 481 Napisano przed chwilą A próbował ktoś krokiety ziemniaczane, te kupne w marketach... takie jakby puree w panierce. Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach