Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Minnie Moskowitz

Święta Praksedo

Polecane posty

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Przyjrzeć się, jak ona kopiuje po innych userach (wątki, a nawet sformułowania) 😉

Mnie rozwaliło, gdy kiedyś patrzę - Pokraka opisuje swoją fryzurę. Myślę, że powtarza się, bo już ją opisywała dzień wcześniej, czy dwa. Patrzę - a to post Magdona 😄 A nie Pokraki. Skopiowała nawet fryzurę 😂

😂

A gienek pewnie "och madziu, zaraz się posikam z zachwytu" 😂

Masakra. A ona w ogóle nie miała być dziś poza forum? Coś mi rano tak mignęło.

• Haha 1

4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

😂

A gienek pewnie "och madziu, zaraz się posikam z zachwytu" 😂

Masakra. A ona w ogóle nie miała być dziś poza forum? Coś mi rano tak mignęło.

Dziś też odkryła epitet "niedopchnięta" i owszem - Geniek się zsikał z zachwytu, co zaskutkowało tym, że magdon wstawia to teraz co drugie słowo;)

• Haha 1

54 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

😂

Salix - Madzia się uczy na uwagach 😄

Mam nieodparte wrażenie, że u madzi jedynym myśliwym jest sama madzia, a jej jedyny rewir łowiecki to ten między regałami w lidlu.😄

• Haha 1

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Mam nieodparte wrażenie, że u madzi jedynym myśliwym jest sama madzia, a jej jedyny rewir łowiecki to ten między regałami w lidlu.😄

Poluje jeszcze na privach, a raczej uprawia kłusownictwo, tylko nie może nic zlapać i łazi sfrustrowana.

• Like 1
  • Haha 1

42 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zaraz uciekam, bo niedopchnięta stara panna ma atak 😄 

Wczoraj miałam Ci pisać, że ostatnio słyszałam podcast Doroty Wellman (uwielbiam ją 😉) gdzie opowiadała, jak była hejtowana w sieci przez pewnego pana. 

Wydrukowała to wszystko, wsiadła w auto i pojechała do jego pracy, gdzie przy wszystkich pokazała mu i innym co pisał o niej i kazała przy wszystkich powiedzieć mu to samo, co tam pisał w sieci. Chłop ze łzami w oczach przeprosił ją i hejtowanie się skończyło. Można? Można 🙂😄 

Mignęło mi gdzieś na instagramie albo pudelku. Wspomniałam o kaszy, bo mi pasowało do rymowanki o Paraskiewie, a płaska huldra musiała przywalić się do takiej błahostki… Jeszcze wyszła jej mania wielkościowa, bo uważa się za prekursorkę lunchboxów i nikt nie ma prawa oprócz niej ich robić/jeść, a tym bardziej o nich pisać, bo kiedyś tam coś wspomniała i wszyscy kopiują… Litości. 🤦 Tak zaburzonej to ze świecą szukać.

• Thanks 1

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Mignęło mi gdzieś na instagramie albo pudelku. Wspomniałam o kaszy, bo mi pasowało do rymowanki o Paraskiewie, a płaska huldra musiała przywalić się do takiej błahostki… Jeszcze wyszła jej mania wielkościowa, bo uważa się za prekursorkę lunchboxów i nikt nie ma prawa oprócz niej ich robić/jeść, a tym bardziej o nich pisać, bo kiedyś tam coś wspomniała i wszyscy kopiują… Litości. 🤦 Tak zaburzonej to ze świecą szukać.

☺️ 

Opalam się i jutro będę piękna jak Hiszpanka 😋😛☀️ 

Jest niedopchnięta, bo kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień. A ona zawsze warczy i rzuca się na ludzi, którzy ją unikają 😊 

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Gruba, to się działo rano, a kontekst masz opisany. Poza tym to stały mechanizm od lat. To są często drobiazgi, detale, więc umykają tym, którzy nie znają twojej psiapsi 🙂

Dziwne, ze ani razu nie wspomniałaś, ze właśnie jesz kaszę lub cokolwiek innego zdrowego i niepływającego w tłuszczu, więc może nie do końca się "przywalam" 🙂

Edytowano przez baba jędza wołać księdza

A odnośnie polonistki Geńka - my się nabijamy z jej tragicznych błędów, punktowania innych i rzekomego wykształcenia w tym kierunku, ale to jest coś strasznego, co "gufno-szkoły" zrobiły z naszym szkolnictwem wyższym, pozwalając takim nieukom zdobywać nic niewarte dyplomy.

23 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Przyjrzyj się, jak ona kopiuje po innych userach (wątki, a nawet sformułowania) 😉

Mnie rozwaliło, gdy kiedyś patrzę - Pokraka opisuje swoją fryzurę. Myślę, że powtarza się, bo już ją opisywała dzień wcześniej, czy dwa. Patrzę - a to post Magdona 😄 A nie Pokraki. Skopiowała nawet fryzurę 😂

Ja już to kiedyś krejze napisałem, ale jeśli będziesz miała wątpliwości kto jest kto, to wystarczy zapytać. 

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

☺️ 

Opalam się i jutro będę piękna jak Hiszpanka 😋😛☀️ 

Jest niedopchnięta, bo kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień. A ona zawsze warczy i rzuca się na ludzi, którzy ją unikają 😊 

Czekam na screena, długo jeszcze?

5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Gruba, to się działo rano, a kontekst masz opisany. Poza tym to stały mechanizm od lat. To są często drobiazgi, detale, więc umykają tym, którzy nie znają twojej psiapsi 🙂

Dziwne, ze ani razu nie wspomniałaś, ze właśnie jesz kaszę lub cokolwiek innego zdrowego i niepływającego w tłuszczu, więc może nie do końca się "przywalam" 🙂

Tez zauważyłam ze gienio epatuje ociekającym tłuszczem menu nawet jej z tej okazji wymyśliłam ksywkę gienek guanciale.😄

• Haha 1

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

A odnośnie polonistki Geńka - my się nabijamy z jej tragicznych błędów, punktowania innych i rzekomego wykształcenia w tym kierunku, ale to jest coś strasznego, co "gufno-szkoły" zrobiły z naszym szkolnictwem wyższym, pozwalając takim nieukom zdobywać nic niewarte dyplomy.

Jest jeden procent szans że ma jakis dyplom polonistyki. Raczej nikt po takich studiach nie napisze wturować.

Tu już kiedyś była anglistka co nie potrafila napisac present continuous ani wyjasnić kiedy się stosuje. Ten sam kejs glupich bzdur obliczonych na jeszcze głupszych odbiorców.

• Like 1

8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Pomyśl, jakbyśmy obydwie wydrukowały hejty i zaczęły jeździć po wszystkich miejscach pracy, tych osób co nas wyzywają. Baba jędza wezwać księdza niedopchnięta raczej miejsca pracy nie ma, ani Pravik. Ciekawe, czy patrząc w oczy to samo by nam powiedzieli, co tutaj piszą 😁😊 

• Haha 1

Napisano (edytowany)
7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Pomyśl, jakbyśmy obydwie wydrukowały hejty i zaczęły jeździć po wszystkich miejscach pracy, tych osób co nas wyzywają. Baba jędza wezwać księdza niedopchnięta raczej miejsca pracy nie ma, ani Pravik. Ciekawe, czy patrząc w oczy to samo by nam powiedzieli, co tutaj piszą 😁😊 

Madziu, ty chcesz jeździć po cudzych miejscach pracy z wydrukami? Zanim spakujesz te teczki, upewnij się, że twoi koledzy z pracy wiedzą że w internecie  bijesz życiowe rekordy głównie w hejcie i  konfabulacji.

Edytowano przez orkiestra księżniczek
  • Like 1

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

To by było zabawne. Ale raczej pozostanie w sferze spekulacji, bo ciężko byłoby to logistycznie tyle objechać, zwyczajnie byłoby mi szkoda czasu i energii na nicki z forum. Co innego jakbyśmy my się miały spotkać na jakiś weekend i zwiedzanie. 🌻⚜️🪻

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować