Onaaaa 1949 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, bo to tylko bajka, ale z życia wzięta Gargamela akurat nie Ja wiem czy z życia wzięte te smerfy za bardzo są ich cechy charakteru wyolbrzymione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja wiem czy z życia wzięte te smerfy za bardzo są ich cechy charakteru wyolbrzymione. wioski gejów też jeszcze nigdy nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja wiem czy z życia wzięte te smerfy za bardzo są ich cechy charakteru wyolbrzymione. To kto napisał scenariusz i nakręcił bajkę, kosmici ? wyolbrzymione może być wszystko Magi co człowiek wymyśli, by zdobyć w ten sposób jedno i drugie... pochwałę i kasę. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wioski gejów też jeszcze nigdy nie widziałem Chcesz zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: To kto napisał scenariusz i nakrcił bajkę, kosmici ? wyolbrzymione może być wszystko Magi co człowiek wymyśli, by zdobyć w ten spósób jedno i drugie... pochwałę i kasę. Człowiek który wie co lubią dzieci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Człowiek który wie co lubią dzieci Racja, bo dzieci i kobiety zasługują na szacunek, ale kasa też musi się zgadzać Tylko materialiści zawsze traktują innych przedmiotowo i to mnie wkurza Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Chcesz zobaczyć a znasz taką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach