Get Оut 210 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Piszcie ostrożnie bo temat długo wisi i w każdej chwili może nastąpić skasowanie. Jest dużo innych poletek do przejęcia na taką okoliczność i można czerpać do woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Jeszcz na serze. Żółty, biały , jajka całkiem niezłe dodatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Jest dużo innych poletek do przejęcia na taką okoliczność i można czerpać do woli. Ale ja się przywiązuje bardzo do swoich tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Żółty, biały , jajka całkiem niezłe dodatki. I naleśniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ale ja się przywiązuje bardzo do swoich tematów. Sentymentalizm zawsze był słabostką sapiens tak jak terytorializm i w kupie siła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: I naleśniki. Raz na tydzień może dwa taki kaprys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Sentymentalizm zawsze był słabostką sapiens tak jak terytorializm i w kupie siła. Teraz się nie mówi, że w kupie siła ale o zaletach synergii. Nie stawiam parawanów na plaży więc tak do końca terytorializm nie jest moją słabością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Raz na tydzień może dwa taki kaprys. Raz na pół roku bo mi się smażyć nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 732 Napisano 13 godzin temu Ser żółty tak naprawdę też jest biały ten intensywny kolor, to zazwyczaj tylko barwnik, żeby wyglądał bardziej apetycznie. Prawdziwy, naturalny ser jest blady, ten biały to przecież po prostu twaróg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, murb napisał: Raz na pół roku bo mi się smażyć nie chce. W zastępstwie gofrownicy można użyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Ser żółty tak naprawdę też jest biały ten intensywny kolor, to zazwyczaj tylko barwnik, żeby wyglądał bardziej apetycznie. Prawdziwy, naturalny ser jest blady, ten biały to przecież po prostu twaróg. Ano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, murb napisał: Teraz się nie mówi, że w kupie siła ale o zaletach synergii. Nie stawiam parawanów na plaży więc tak do końca terytorializm nie jest moją słabością. Już w kamieniu łupanym grupowali się w kupie żeby mieć większe wrażenie na przetrwanie i zmieniła się tylko narracja. Plaża to tymczasowy grunt to i słabostka mniejsza żeby się opalikować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Już w kamieniu łupanym grupowali się w kupie żeby mieć większe wrażenie na przetrwanie i zmieniła się tylko narracja. Plaża to tymczasowy grunt to i słabostka mniejsza żeby się opalikować . A ciekawe czy kosmici też się grupują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: A ciekawe czy kosmici też się grupują. Jest tylko jeden sposób żeby się tego dowiedzieć porzucając ciało na ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 138 Napisano 12 godzin temu Też zależy jakim gatunkiem kosmitów jesteś możesz być np przodkiem kosmicznych kotów rasy Urmah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu Sera białego i się zachciało od tego pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Też zależy jakim gatunkiem kosmitów jesteś możesz być np przodkiem kosmicznych kotów rasy Urmah Nie powie Ci. Widmo trzyma w tajemnicy informacje o swojej kosmiczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, system dalna napisał: ja mam taki serek Tak, tak wiem ale ciekawość mi się skończyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 138 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie powie Ci. Widmo trzyma w tajemnicy informacje o swojej kosmiczności. Są różne rasy i można odkryć swoje pochodzenie wchodząc w głęboki trans i nawiązać kontakt z pozaziemska inteligencja przez channeling huh Może jest Plejadianinem kto wie. A kto zabroni wierzyć w kosmitów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 732 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, murb napisał: Sera białego i się zachciało od tego pisania. On o twarogu, ty o twarogu... Normalnie przeznaczenie zamiast tak wypisywać może umówcie się na wspólne wzbogacanie makaronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: On o twarogu, ty o twarogu... Normalnie przeznaczenie zamiast tak wypisywać może umówcie się na wspólne wzbogacanie makaronu. To taki żart oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 138 Napisano 12 godzin temu Twaróg powinien być z cukrem i cynamonem. W naleśnikach. Ciekawe czy Widmo i Gienia się znają na kosmitach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, szmul napisał: Są różne rasy i można odkryć swoje pochodzenie wchodząc w głęboki trans i nawiązać kontakt z pozaziemska inteligencja przez channeling huh Może jest Plejadianinem kto wie. A kto zabroni wierzyć w kosmitów. Nikt nie zabroni. Można wierzyć albo nie. Widmo jest Rasrafarianinem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Twaróg powinien być z cukrem i cynamonem. W naleśnikach. Ciekawe czy Widmo i Gienia się znają na kosmitach Widmo się zna a Gina to nie wiem. Każdy coś tam wie o kosmitach. A niektórzy to nawet ich widują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, system dalna napisał: ja tez mam twarog W lodówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 732 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, system dalna napisał: ja tez mam twarog Współczuję poczucia humoru.To miało być śmieszne czy po prostu chciałeś, żeby wszystkim zrobiło się niedobrze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 138 Napisano 11 godzin temu Uo matko powinni ciebie tyrać a nie widmoka, nie dosyć że opóźniony to oblesny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 210 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, salix napisał: On o twarogu, ty o twarogu... Normalnie przeznaczenie zamiast tak wypisywać może umówcie się na wspólne wzbogacanie makaronu. Chyba nie ma produktów których byś nie negowało, to co ty jadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 25 minut temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Chyba nie ma produktów których byś nie negowało, to co ty jadasz. Koleżanka nie neguje twarogu tylko sugeruje spotkanie. U mnie się nie mówi twaróg tylko biały ser. Twaróg jest zarezerwowany dla twarożku czyli białego sera z jogurtem albo śmietaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach