giorno_giovanna 14 Napisano niedziela o 16:24 (edytowany) jeśli w czyichś źrenicach możecie się przejrzeć to nie oceniam Elcia może ty ocenisz? Edytowano niedziela o 16:25 przez giorno_giovanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 13 Napisano niedziela o 16:26 Nie chce mi się klikać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano niedziela o 16:43 18 minut temu, giorno_giovanna napisał: jeśli w czyichś źrenicach możecie się przejrzeć to nie oceniam Elcia może ty ocenisz? A może tak pocałujesz mnie w dupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano niedziela o 16:51 Masz korzenie ruskie ze sie wiecznie podniecasz onucami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano niedziela o 16:59 15 minut temu, Еlciаа napisał: A może tak pocałujesz mnie w dupę. Na czułości nie zasłużyłaś, zresztą ja też, ze wszystkich rzeczy jakie do siebie nie pasują to ja i ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano niedziela o 17:12 11 minut temu, giorno_giovanna napisał: Na czułości nie zasłużyłaś, zresztą ja też, ze wszystkich rzeczy jakie do siebie nie pasują to ja i ty xD Z tym akurat to trudno się nie zgodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach